agalind 22.11.2012 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Cześć Aga, szybko się przywitam, od czasu do czasu wpadam, zaglądam i czasami nie nadążam z czytaniem (mam taki mały przerywnik w domu;)). Lampeczki kupiłaś to nam się pochwalisz, co? Adas nie daje Ci pewnie zbyt wiele wolnego;) Zreszta u Was też juz końcówka, wiec nie dziwię sie, ze czasu brakuje:) Pochwalę się, ale za jakiś czas. Kinkiety zostaną odesłane i musze nowe znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.11.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 To pokaż to co odsyłać będziesz , ciekawam co Ci w nich nie leży bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.11.2012 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Światło, które dają mi nie leży. Cześć Malka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 22.11.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 u nas na razie wiszą same żarówki, udało mi się załatwić te stare 100 i 150W których w sklepach już nie ma.... znaczy znalazłem w leroy żarówkę 100W, ale kosztowała 12 zł, heh a całe piętro włączamy jednym bezpiecznikiem po pstryczków jeszcze nie kupiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.11.2012 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 (edytowane) W górnej łazience mamy teraz 3 x 53W. Jak dzisiaj rano zapaliłam światło mało nie oślepłam. Wcześniej mieliśmy 1x53W. Muszę dziś kupić słąbsze żarówki, albo na drzwiach wywiesić coś w tym stylu: http://i.archiwumallegro.com.pl/s/2447257425/ Wchodzenie bez okularów ochronnych grozi kalectwem lub slepota;) Edytowane 22 Listopada 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.11.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 A myślałam,że to tylko ja nie lubię mieć światła jak na sali operacyjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.11.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Światło, które dają mi nie leży. Aga - a to nie wystarczyło zarównki powymieniac na słabsze? Bo nie bardzo rozumiem......Odesłałaś kinkiety bo za jasno świeciły, czy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.11.2012 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 (edytowane) Aga - a to nie wystarczyło zarównki powymieniac na słabsze? Bo nie bardzo rozumiem...... Lampa sufitowa daje po oczach, wiec zmienie zarowki, a kinkiety swiecily jakos tak slabo i mdło. Łazienka wyglądała beznadziejnie Dlatego kinkiety wylatuja a lampa sufitowa zostaje. Teraz jasne? Odesłałaś kinkiety bo za jasno świeciły, czy jak ? Aż tak źle ze mna nie jest;) Edytowane 22 Listopada 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.11.2012 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 A myślałam,że to tylko ja nie lubię mieć światła jak na sali operacyjnej Nie tylko Ty, nie tylko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.11.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 no i małpo nie pokażesz tych kinkietów nawet na fotce z netu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.11.2012 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 no i małpo nie pokażesz tych kinkietów nawet na fotce z netu ?? Żeby tak od razu po imieniu:P Poszukam to pokaże;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.11.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 poszukaj,bo mnie ciekawość zżera, które to takie nieteges;) z nazwiska się nie odważyłam -jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2012 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Czyli tak: kinkietów, które były nie pokaże, bo po moim mailu, że dziwnie świecą Pani napisała , że w sumie to nie pierwszy raz klienci jej o tym mówią i zdejmą je z oferty. Jak napisała tak zrobiła i fotki juz nie ma na stronie. Po drugie to znalazłam coś takiego, co mi sie nawet widzi, ale sama juz nie wiem. http://www.kuplampe.pl/images/products/mediumbig/MARKSLOJD-MELLERUD-1-100007.7720.JPG Na suficie mam taką lampęhttp://www.2bm.pl/data/foto.php?tpr=NjAES&fn=MTIwMjEwNzI1Ni9wbGFmb25xdWFkcm80MGNocm9tLmpwZw=ES&w=350 i z tymi kinkietami by mi sie spasowała chyba. Wiem, ze nic nie wiem. Nie chciałam jakiś kloszy itp, ale tych kinkietów też nie jestem pewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.11.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Aga a to na suficie - fajne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2012 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Aga a to na suficie - fajne:) Fajne, ale teraz mam problem co nad lustrem. Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 23.11.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Cześć fajny kinkiecik, on tylko na dół świeci? a to co na suficie też fajne, ale widzę tylko przez sekundę bo mi obrazek ucieka, może chroma nie lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2012 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Cześć fajny kinkiecik, on tylko na dół świeci? a to co na suficie też fajne, ale widzę tylko przez sekundę bo mi obrazek ucieka, może chroma nie lubi. Tylko na dół świeci. Do góry nie musi, bo to ma byc takie do make-up'u światło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 23.11.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Bo do make-upu to ja kojarzę że lepiej z dwóch boków się doświetlać, w moim przypadku światło z góry odpada bo tylko nos widzę jak u czarownicy a taka kosteczka , tylko że ona bardziej ogólne światło daje http://img.lampy.pl/images/product_images/popup_images/image_1020026_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2012 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 a taka kosteczka , tylko że ona bardziej ogólne światło daje http://img.lampy.pl/images/product_images/popup_images/image_1020026_1.jpg No właśnie coś takiego miałam i odesłałam, bo to bardziej klimat robiło a nie świeciło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2012 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Bo do make-upu to ja kojarzę że lepiej z dwóch boków się doświetlać, w moim przypadku światło z góry odpada bo tylko nos widzę jak u czarownicy To powiedzmy, ze ja jeszcze dojrzewanie przechodzę i czasami pryszcza wycisnąc musze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts