Esiak 05.09.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 a znowu ja znam osoby które są bardzo zadowolone, dla mnie istotne że pol-skone nie mają struktury plastra miodu, nasz bliski kolega właściciel firmy która te drzwi sprzedaje do siebie do domu też je wybrał na porta czy drewniane po prostu nas nie stać, wybieramy biorąc pod uwagę jakość vs cena jak nie ma, jak ma? KONSTRUKCJA SKRZYDŁA -system przylgowy -ramiak drewniany obłożony dwiema gładkimi płytami HDF fornirowanymi naturalną okleiną, wypełnienie warstwą stabilizującą o strukturze „plastra miodu” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.09.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 może zależy który model pol-skone, wszystkie te które braliśmy pod uwagę są dość ciężkie a o sempre możesz przeczytać że "System przylgowy. Ramiak drewniany obłożony dwiema gładkimi płytami HDF pokryty powierzchnią fornirowaną" specjalnie o ten plaster miodu pytałam i to kilku sprzedawców, i u mnie na miejscu i w innych sklepach a także online także o model przeze mnie wybrany jestem pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.09.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Lukarna - okna oczywiście w jedynym słusznym kolorze, czyli złoty dąb;) Ja bym nie była taką purystką w sprawie koloru, złoty dąb też ma swoje wady (szczególnie w silnym słońcu) Dla mnie ten kolor wcale nie był taki oczywisty, poważnie zastanawiałam sie nad winchesterem. Co do drzwi nie mam zielonego pojęcia (kolor na pewno dąb, ale niekoniecznie w złotawym odcieniu) Co jest złego w konstrukcji plaster miodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 05.09.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Hej! Co do ogrzewania garażu to zimą nie powinno się przekraczać granicy 15st C. W ogóle ogrzewanie garażu to zły pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.09.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 No oczywiście musieliście pozbawić mnie złudzeń - myślałam że chociaż drzwi wybiorę bez problemów...A tu jakies plastry miodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.09.2011 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Hej! Co do ogrzewania garażu to zimą nie powinno się przekraczać granicy 15st C. W ogóle ogrzewanie garażu to zły pomysł. Też tak myślę, dlatego nie widzę nic złego w luksferach w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.09.2011 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Lukarna - okna oczywiście w jedynym słusznym kolorze, czyli złoty dąb;) Ja bym nie była taką purystką w sprawie koloru, złoty dąb też ma swoje wady (szczególnie w silnym słońcu) Dla mnie ten kolor wcale nie był taki oczywisty, poważnie zastanawiałam sie nad winchesterem. Co do drzwi nie mam zielonego pojęcia (kolor na pewno dąb, ale niekoniecznie w złotawym odcieniu) Co jest złego w konstrukcji plaster miodu? Każdy kolor ma swoje wady, a na końcu zdania zamiast kropki stoi emotikon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.09.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Na końcu mojego zdanie też jest emotka, zresztą ta sama;) Na żart, żartem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.09.2011 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Na końcu mojego zdanie też jest emotka, zresztą ta sama;) Na żart, żartem;) Ok, skoro wyjaśniłyśmy tą kwestię to napisz co tam w tym słońcu widać na złotym dębie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.09.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Od soboty sama będziesz mogła się przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.09.2011 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Może jakaś wskazówka? Mam się martwić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.09.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 wielu naszych znajomych ma złoty dąb, wszyscy zadowoleni, nawet pytałam koleżankę czy widzi jakieś wady ale powiedziała, że po białych z czarną gumą to te są cud miód i orzeszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.09.2011 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Nie zaraz martwić, każdy kolory widzi trochę inaczej;) Na pewno wiesz o co mi chodzi, w ostrym słońcu złoty dąb przybiera taką żółto-pomarańczową barwę Pod naszą szerokością geograficzną naprawdę ostrego słońca prawie nie ma, więc jest ok. Zresztą biel też różowieje lub się żółci w zależności od pory dnia... Będziemy miały kolorowe elewacje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.09.2011 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Niektórzy mówią, że złoty dąb jest rudawy:) Wybrałam ten kolor, bo przy białej elewacji orzech wydawał mi się zbyt ciemny. Będziemy miały kolorowe elewacje;) Urozmaicone;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.09.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 orzech nie jest zły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.09.2011 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Oczywiście, że nie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.09.2011 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Dostaliśmy ofertę na hydraulikę i c.o. Zaproponowano nam kocioł na ekogroszek Heiztechnik Q EKO 15KW z automatyką HT tronic 500 i automatyką pogodową. Cena całości trochę nami wstrząsnęła, ale powoli wracamy do siebie:). Macie jakieś informacje nt. tego pieca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.09.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 orzech nie jest zły... A kto powiedział, że jest;) Ja nie brałam go pod uwagę, bo nie pasował do mojej stylistyki:) Aga, nic nie wiem o tym kotle, pierwsze o nim słyszę, ale też chętnie się dowiem jakie ma opinie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.09.2011 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 A kto powiedział, że jest;) Ja nie brałam go pod uwagę, bo nie pasował do mojej stylistyki:) Dokładnie jak u mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.09.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Wybieramy podobne rzeczy:) białe elewacje, okna w złotym dębie, grafitowe dachy... Tylko u Ciebie bardziej nowocześnie, a u mnie tradycyjnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts