Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

a znowu ja znam osoby które są bardzo zadowolone, dla mnie istotne że pol-skone nie mają struktury plastra miodu, nasz bliski kolega właściciel firmy która te drzwi sprzedaje do siebie do domu też je wybrał ;) na porta czy drewniane po prostu nas nie stać, wybieramy biorąc pod uwagę jakość vs cena

jak nie ma, jak ma?

KONSTRUKCJA SKRZYDŁA

-system przylgowy

-ramiak drewniany obłożony dwiema gładkimi płytami HDF fornirowanymi naturalną okleiną, wypełnienie warstwą stabilizującą o strukturze „plastra miodu”

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

może zależy który model pol-skone, wszystkie te które braliśmy pod uwagę są dość ciężkie a o sempre możesz przeczytać że "System przylgowy. Ramiak drewniany obłożony dwiema gładkimi płytami HDF pokryty powierzchnią fornirowaną"

specjalnie o ten plaster miodu pytałam i to kilku sprzedawców, i u mnie na miejscu i w innych sklepach a także online także o model przeze mnie wybrany jestem pewna :)

Lukarna - okna oczywiście w jedynym słusznym kolorze, czyli złoty dąb;)

Ja bym nie była taką purystką w sprawie koloru, złoty dąb też ma swoje wady (szczególnie w silnym słońcu);) Dla mnie ten kolor wcale nie był taki oczywisty, poważnie zastanawiałam sie nad winchesterem.

Co do drzwi nie mam zielonego pojęcia (kolor na pewno dąb, ale niekoniecznie w złotawym odcieniu) Co jest złego w konstrukcji plaster miodu?

Lukarna - okna oczywiście w jedynym słusznym kolorze, czyli złoty dąb;)

Ja bym nie była taką purystką w sprawie koloru, złoty dąb też ma swoje wady (szczególnie w silnym słońcu);) Dla mnie ten kolor wcale nie był taki oczywisty, poważnie zastanawiałam sie nad winchesterem.

Co do drzwi nie mam zielonego pojęcia (kolor na pewno dąb, ale niekoniecznie w złotawym odcieniu) Co jest złego w konstrukcji plaster miodu?

Każdy kolor ma swoje wady, a na końcu zdania zamiast kropki stoi emotikon ;)

Nie zaraz martwić, każdy kolory widzi trochę inaczej;) Na pewno wiesz o co mi chodzi, w ostrym słońcu złoty dąb przybiera taką żółto-pomarańczową barwę;) Pod naszą szerokością geograficzną naprawdę ostrego słońca prawie nie ma, więc jest ok. Zresztą biel też różowieje lub się żółci w zależności od pory dnia... Będziemy miały kolorowe elewacje;)

Dostaliśmy ofertę na hydraulikę i c.o. Zaproponowano nam kocioł na ekogroszek Heiztechnik Q EKO 15KW z automatyką HT tronic 500 i automatyką pogodową. Cena całości trochę nami wstrząsnęła, ale powoli wracamy do siebie:). Macie jakieś informacje nt. tego pieca?