cronin 23.11.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 a no widzisz to dobrze wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2012 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 a no widzisz to dobrze wiedzieć Fajnei sie odmłodzić czasami;) A tak serio, to ja zawsze miałam przy lustrze światło z góry i z przyzwyczajenia takie też w domu zrobiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.11.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 nad lustrem ma być nowocześnie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.11.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Górne bardzo fajne mnie tak skręcało z powodu kinkietów, bo chciałam zobaczyć coś co mnie przekona do tego typu oświetlenia..... I tą kostke chyba bym przełknęła, ale nie bez bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.11.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 my do górnej łazienki kupiliśmy coś takiego: http://www.tomix.pl/photo/product_big/a/a/5/1_aa5b6282bbd9.jpg w tym sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.11.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 o w tym sklepie znalazłam tez moje lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.11.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Takie coś Esiaka fajne jest, tylko nie fajnie kosztuje Aga obawiam sie, ze te kinkiety tak samo za malo swiatla moga dac do make upu ?Jak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2012 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Zrobie foty tej mojej lazienki w stanie obecnym i wtedy moze cos pomożecie mi wymyślić. Bo wiem, ze dla Was na razie to troche gadanie ze ślepym o kolorach;) nad lustrem ma być nowocześnie...? No nie za bardzo. Górne bardzo fajne mnie tak skręcało z powodu kinkietów, bo chciałam zobaczyć coś co mnie przekona do tego typu oświetlenia..... I tą kostke chyba bym przełknęła, ale nie bez bólu Te, które mialam byly podobne i mnie nie przekonaly:( my do górnej łazienki kupiliśmy coś takiego: http://www.tomix.pl/photo/product_big/a/a/5/1_aa5b6282bbd9.jpg w tym sklepie To będize w dolnej lazience. o w tym sklepie znalazłam tez moje lampy Pokazuj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2012 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Aga obawiam sie, ze te kinkiety tak samo za malo swiatla moga dac do make upu ?Jak myślisz? No i tego sie boje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.11.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Takie coś Esiaka fajne jest, tylko nie fajnie kosztuje Aga obawiam sie, ze te kinkiety tak samo za malo swiatla moga dac do make upu ?Jak myślisz? no trochę kosztuje i jak się trzyma w ręce to nie wiadomo dlaczego... ładnie wykonane i w ogóle, ale to zwykłe kątowniki aluminiowe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.11.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Witam....zobaczyłam u Kini super domek i przybiegłam...dziennik juz przejzałam , niestety za komentarze sie nie zabiorę bo nie nadrobię Mam pytanko o kuchnie - jaka jest szerokośc pomiedzy zabudową ??? jesli już bylo to przepraszam że się powtarzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.11.2012 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Witam....zobaczyłam u Kini super domek i przybiegłam...dziennik juz przejzałam , niestety za komentarze sie nie zabiorę bo nie nadrobię Mam pytanko o kuchnie - jaka jest szerokośc pomiedzy zabudową ??? jesli już bylo to przepraszam że się powtarzam Witam:) Sama bym sie nie porywała na czytanie komentarzy, wiec rozumiem;) Między zabudową mamy 180cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.11.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Aga, gdyby Ci się chciało zmierzyć, na chyba że pamiętasz - wymiary szafki z górnej łazienki:) Mamy taką samą odległość miedzy niska a wysoką zabudową (mówię o kuchni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.11.2012 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Aga, gdyby Ci się chciało zmierzyć, na chyba że pamiętasz - wymiary szafki z górnej łazienki:) Mamy taką samą odległość miedzy niska a wysoką zabudową (mówię o kuchni) Pamięć już nie ta, więc zmierzę wieczorem i Ci napiszę. No chyba, ze zapomnę Szerokość ta sama, ale Twoja chyba dłuższa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 28.11.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 cześc Aga, już się troszkę zgubiłam, kupiłaś tego chorsa do łazienki ? nie jesteś zadowowlona ze światła?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.11.2012 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 cześc Aga, już się troszkę zgubiłam, kupiłaś tego chorsa do łazienki ? nie jesteś zadowowlona ze światła?? Ten Twój chors pójdzie do dolnej łazienki i kupię po Nowym Roku (czekam na Mikołaja;)). A te kinkiety, które odesłałam to inne. Dawały beznadziejne światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.11.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 U mnie też temat lamp ciągle się wlecze... Nad lustrem będę miała reflektorki na listwie i kinkiet też reflektorek:cool: Od Mikołaja dostanę kostkę Ta moja kuchnia jak dla mnie ma niepoliczalny metraż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.11.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Aga, jakie lampy wybrałaś do tej "mojej łazienki"? a dodatki, kolory...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.11.2012 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Aga, jakie lampy wybrałaś do tej "mojej łazienki"? a dodatki, kolory...? Własciwie to tej łazience tylko tych kinkietów brakuje. Dodatki już są. Poszłam lekko w kierunku eko/spa. Przy okazji mierzenia szafki zrobie fotkę to zobaczysz, bo musicie mi z tymi kinkietami pomóc. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.11.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Bardzo słuszny kierunek:yes: I okno balkonowe i widok na zieleń, wielkie lustro - prawdziwe SPA:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts