Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

dotarłam

tu: KONIEC INTERNETU

Ostatnia lampka to koszt ok 1300 zł. dla mnie kosmos, ale moze chcesz link do sklepu ;)

Ta druga bardziej by mi sie podobała, gdyby powierzchnia swiecąca była w kwadracie.

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dotarłam

tu: KONIEC INTERNETU

Fajny tez koniec;)

Ostatnia lampka to koszt ok 1300 zł. dla mnie kosmos, ale moze chcesz link do sklepu ;)

Ta druga bardziej by mi sie podobała, gdyby powierzchnia swiecąca była w kwadracie.

Nie no pewnie, co tam 1300zł za sztukę skoro potrzebuję dwóch;)

Aga, ja mam rattanową lampę, więc i kinkiety są :cool: ale to raczej nastrojówka, bo światła do makijażu nie dadzą. Może jakiś kinkiet biel z drewnem...

Dobrze, że kosz - aut bo nie jest chillautowy;)

Ja mam drewniane żaluzje od zawsze, w panieńskim pokoiku też były, ale nigdy w łazience dlatego pytam, bo teraz będą :)

Czyli, że czepialska jestem;) Przecież mocno związana jestem z tą łazienką (kolosalne wrażenie na mnie zrobiła)

Lampa do nowej sypialni, taka kula, trochę (bardzo trochę;)) w stylu Mooi

Czy ja pisałam czepialska? Raczej spostrzegawcza:p

Kupiłaś lampę czy robiłaś sama: balon, sznurek i do dzieła?:)

Nie, moja lampa rattanowa, więc nie sznurek i balon. To fajny pomysł chociaż podobno przy dużych średnicach trudniejszy do wykonania niż się wydaje. Ja jestem antyplastyczna, więc nawet nie próbowałam. Na rodzinny konkurs ozdób świątecznych do przedszkola, moja mama zrobiła z dzieckiem ozdobę - mój był tylko pomysł;)

A teraz mały :offtopic:

Wiecie co, chyba będę musiała przestać zaglądać na FM w czasie pracy. Przed chwilą szef wręczył mi nagrodę pieniężną:jawdrop: za "wzorowe wypełnianie obowiązków, a w szczególności za przejawianie inicjatywy w pracy i podnoszenie jej wydajności oraz jakości" :sick: To mnie załatwił, nie ma co:wtf:

Dodam tylko, ze od prawie 6 lat kiedy tu pracuję pierwszy raz zrobił coś takiego. Nawet nie wiedziałam, ze takie coś w tej firmie istnieje:jawdrop:

Głupio teraz tak nie pracować:sick:

W sobotę siedziałam w domu za oknem prószył śnieg, ogień się palił w kominku... Przypomniałam sobie, że właśnie dla takich chwil wybudowaliśmy nasz dom. O tym zawsze marzyliśmy:)

Chyba ta pogoda tak nastraja;)

Edytowane przez agalind