malka 30.11.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 dotarłam tu: KONIEC INTERNETU Ostatnia lampka to koszt ok 1300 zł. dla mnie kosmos, ale moze chcesz link do sklepu Ta druga bardziej by mi sie podobała, gdyby powierzchnia swiecąca była w kwadracie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.11.2012 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 dotarłam tu: KONIEC INTERNETU Fajny tez koniec;) Ostatnia lampka to koszt ok 1300 zł. dla mnie kosmos, ale moze chcesz link do sklepu Ta druga bardziej by mi sie podobała, gdyby powierzchnia swiecąca była w kwadracie. Nie no pewnie, co tam 1300zł za sztukę skoro potrzebuję dwóch;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.11.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Malka dobrze wiedzieć, że ty taka dociekliwa. Jak będę czegoś szukała to się do ciebie uśmiechnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.11.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Aga, ja mam rattanową lampę, więc i kinkiety są ale to raczej nastrojówka, bo światła do makijażu nie dadzą. Może jakiś kinkiet biel z drewnem... Dobrze, że kosz - aut bo nie jest chillautowy Ja mam drewniane żaluzje od zawsze, w panieńskim pokoiku też były, ale nigdy w łazience dlatego pytam, bo teraz będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.11.2012 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Dobrze, że kosz - aut bo nie jest chillautowy Wiedziałam, ze Twojej uwadze nie umknie;) EDIT: Ratanowa lampa to do nowego domu czy w mieszkaniu jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.11.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Wiklinowego czy rattanowego kosza na śmieci to ja nie widziałam, ale może na allegro zagadaj do tych co plotą z wikliny na zamówienie to ci osłonkę by zrobili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.11.2012 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Wiklinowego czy rattanowego kosza na śmieci to ja nie widziałam, ale może na allegro zagadaj do tych co plotą z wikliny na zamówienie to ci osłonkę by zrobili? Myślisz, ze pedał też zasłonią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.11.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Czyli, że czepialska jestem;) Przecież mocno związana jestem z tą łazienką (kolosalne wrażenie na mnie zrobiła) Lampa do nowej sypialni, taka kula, trochę (bardzo trochę) w stylu Mooi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.11.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Myślisz, ze pedał też zasłonią? Gej się mówi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.11.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Myślisz, ze pedał też zasłonią? nie ma rzeczy niemożliwych, a jeszcze pejczyk Ci gratisem zrobią, zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.11.2012 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Czyli, że czepialska jestem;) Przecież mocno związana jestem z tą łazienką (kolosalne wrażenie na mnie zrobiła) Lampa do nowej sypialni, taka kula, trochę (bardzo trochę) w stylu Mooi Czy ja pisałam czepialska? Raczej spostrzegawcza:p Kupiłaś lampę czy robiłaś sama: balon, sznurek i do dzieła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.11.2012 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Gej się mówi;) nie ma rzeczy niemożliwych, a jeszcze pejczyk Ci gratisem zrobią, zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.11.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 a ja balon sznurek i do dzieła mam zamiar przygotowywać ozdoby świąteczne, tylko ktoś te balony mi napompować musi bo to poza moim zasięgiem na razie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.11.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Nie, moja lampa rattanowa, więc nie sznurek i balon. To fajny pomysł chociaż podobno przy dużych średnicach trudniejszy do wykonania niż się wydaje. Ja jestem antyplastyczna, więc nawet nie próbowałam. Na rodzinny konkurs ozdób świątecznych do przedszkola, moja mama zrobiła z dzieckiem ozdobę - mój był tylko pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.11.2012 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Nie, moja lampa rattanowa, więc nie sznurek i balon. Na skróty troche poszłam:oops: Sorry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.11.2012 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 A teraz mały Wiecie co, chyba będę musiała przestać zaglądać na FM w czasie pracy. Przed chwilą szef wręczył mi nagrodę pieniężną za "wzorowe wypełnianie obowiązków, a w szczególności za przejawianie inicjatywy w pracy i podnoszenie jej wydajności oraz jakości" To mnie załatwił, nie ma co:wtf: Dodam tylko, ze od prawie 6 lat kiedy tu pracuję pierwszy raz zrobił coś takiego. Nawet nie wiedziałam, ze takie coś w tej firmie istnieje:jawdrop: Głupio teraz tak nie pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.11.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!! Rozumiem ze juz wiesz jak zagospodarujesz pieniążki? Po mojej nagrodzie nie został nawet znikomy ślad bo trzeba było garderoby trochę wymienić i parapetówkę robiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.11.2012 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Pumpa, z wydawanie pięniędzy problemu nie bedzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.12.2012 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 (edytowane) W sobotę siedziałam w domu za oknem prószył śnieg, ogień się palił w kominku... Przypomniałam sobie, że właśnie dla takich chwil wybudowaliśmy nasz dom. O tym zawsze marzyliśmy:) Chyba ta pogoda tak nastraja;) Edytowane 3 Grudnia 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.12.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Aż się rozmarzyłam... pięknie:) Gratulacje dla szefa, że docenił pracownika:p Wchodź na FM, bo to dobrze wpływa na przejawianie inicjatyw i podnoszenie czegoś tam;) Poważnie to GRATULACJE dla Ciebie:) Najważniejsze, że robota wykonana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts