cronin 04.12.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Dzięki, popatrzę, fajne te kinkiety te romantyczne i pierwsze słyszę o IP lampy całe życie człowiek się uczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 04.12.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Ja te romantyczne (Lagra się nazywają) znam, widziałam na żywo, tyle że czarne. I właśnie w łazience. Moim zdaniem bardzo ładne, takie nienarzucające się - ale są dość duże, większe niż przeciętne łazienkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.12.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 To ja powiem jakie kupiłam do wiatrołapu - pamiętacie takie oprawy w koszykach, siatkach w piwnicach czy na salach gimnastycznych? Tak,takie kupiłam za niecałe 30zł - świadomy wybór estetyczny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.12.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 A ja głupia się już cieszyłam jak szczerbaty sucharami gdy zobaczyłam tę lampę..... szukam takiej od lat http://www.topstylowe.pl/sklep_foto/normal/24924.jpg .....z tym,że to nie jest lampa niby świeci,ale ...wyswietlacz starej nokii wiecej światła daje to jest lusterko Aga -GRATULUJĘ - przodowniczko pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.12.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 To ja powiem jakie kupiłam do wiatrołapu - pamiętacie takie oprawy w koszykach, siatkach w piwnicach czy na salach gimnastycznych? Tak,takie kupiłam za niecałe 30zł - świadomy wybór estetyczny;) a pamiętamy,pamiętamy mamy taką w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.12.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Fajna lampa z tego lusterka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 05.12.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Fajna lampa z tego lusterka;) hehe malka Dziewczyny, to ja wybrałam taką lampe-lusterko, nie Aga, także prosze podśmichiwac sie ze mnie, zdolniachy ;) słowo daje, myslałam, że to lampa, wyglada oryginalnie i fajnie ... wszystkie lampy, które pokazywałam maja ip odpowiednie do łazienki, także Aga, nie martw sie tym pozdrawiam i przepraszam za zamieszanie z lusterkiem...(gupia ja gupia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.12.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 a mnie u Ciebie w tej łazience ciągnie do takich, no nic nie poradzę... http://www.pmlighting.pl/foto_duze/FD1_6400.jpg i ten jest fajny, ale raczej na bok... http://www.pmlighting.pl/foto_duze/FD1_11767.jpg Na lampach się nie znam ale ta pierwsza mi sie bardzo podoba:rolleyes: Cześć Aga:) Gratuluję nagrody Ale co Ty mówisz z tym FM - przecież gdyby nie FM to nie pracowałabyś tak szybko, wydajnie i z pomysłem:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.12.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Aga jaką masz pralkę?, moja wczoraj padła i musze szybko zamówić nową. Myślę o samsungu WF 600 B0B KWQ lub WF1700NHW ja nie Aga ale napiszę co mam bo akurat mamy eko bubble - SAMSUNG WF0602WJV - jesteśmy b.zadowoleni. Mimo, że mamy tutaj dość twardą wodę to pranie nawet bez płynu do płukania jest miękkie, jednak te "bubelsy" robią swoje. Pralkę eksploatujemy od kwietnia, tygodniowo 7-9pralek puszczam i jak na razie bez najmniejszych zastrzeżeń. Ale co Ty mówisz z tym FM - przecież gdyby nie FM to nie pracowałabyś tak szybko, wydajnie i z pomysłem:D:D co prawda to prawda, dzięki pogaduchom potem musisz się sprężyć i wychodzi milion razy lepiej niż byś dumała nad czymś cały tydzień To ja powiem jakie kupiłam do wiatrołapu - pamiętacie takie oprawy w koszykach, siatkach w piwnicach czy na salach gimnastycznych? Tak,takie kupiłam za niecałe 30zł - świadomy wybór estetyczny;) a ja myślałam, że do wiatrołapu to miała być ta kolejowa co to kiedyś na początku nabyłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.12.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Mnie też się podobała lampa - lusterko, tylko Malka uświadomiła nas, że to bardziej lusterko niż lampa;) Pumpalunko, Ty myślisz, że wiatrołap będę oświetlała lampą naftową? Ta kolejowa to tylko durnostojka, ma robić dworcowy klimat;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.12.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 A to była naftowa? Tego już nie pamiętałam, myślałam że to była atrapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.12.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 No wiesz Pumpa, to oryginalna lampa kolejowa z lat 40tych, a Ty atrapa na moje cudo mówisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.12.2012 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Od wczoraj wieczora mnie wywala:bash:. Już któryś raz próbuję napisać posta Ciekawe czy teraz się uda:confused: Dzięki, popatrzę, fajne te kinkiety te romantyczne i pierwsze słyszę o IP lampy całe życie człowiek się uczy Co byśmy bez FM zrobili;) Ja te romantyczne (Lagra się nazywają) znam, widziałam na żywo, tyle że czarne. I właśnie w łazience. Moim zdaniem bardzo ładne, takie nienarzucające się - ale są dość duże, większe niż przeciętne łazienkowe. O widzisz, cenna uwaga. Muszę pogrzebać w detalach. Dzieki kocurku:) To ja powiem jakie kupiłam do wiatrołapu - pamiętacie takie oprawy w koszykach, siatkach w piwnicach czy na salach gimnastycznych? Tak,takie kupiłam za niecałe 30zł - świadomy wybór estetyczny;) A myślalam, ze tylko ja jestem taka dziwna, ze mi się podobają Bo niby dlaczego mogą być tylko w piwnicy czy garażu A ja głupia się już cieszyłam jak szczerbaty sucharami gdy zobaczyłam tę lampę..... szukam takiej od lat http://www.topstylowe.pl/sklep_foto/normal/24924.jpg .....z tym,że to nie jest lampa niby świeci,ale ...wyswietlacz starej nokii wiecej światła daje to jest lusterko Aga -GRATULUJĘ - przodowniczko pracy Za przodowniczke dziękuję Wyrabiam 300% normy:lol2: Robię zakupy, szukam lamp i jak czasu starczy to nawet popracuję Lampa fajna, ale ja już taką widziałam i rzeczywiście światła to to daje tyle co nic. hehe malka Dziewczyny, to ja wybrałam taką lampe-lusterko, nie Aga, także prosze podśmichiwac sie ze mnie, zdolniachy ;) słowo daje, myslałam, że to lampa, wyglada oryginalnie i fajnie ... wszystkie lampy, które pokazywałam maja ip odpowiednie do łazienki, także Aga, nie martw sie tym pozdrawiam i przepraszam za zamieszanie z lusterkiem...(gupia ja gupia) Jak sie zabierasz do czegoś to tak fachowo, ze nawet IP masz pod kontrolą. Szacun:) Na lampach się nie znam ale ta pierwsza mi sie bardzo podoba:rolleyes: Cześć Aga:) Gratuluję nagrody Ale co Ty mówisz z tym FM - przecież gdyby nie FM to nie pracowałabyś tak szybko, wydajnie i z pomysłem:D:D Dziękuję Nawet na odwyku powoli odzwyczajają pacjenta, nie? ja nie Aga ale napiszę co mam bo akurat mamy eko bubble - SAMSUNG WF0602WJV - jesteśmy b.zadowoleni. Mimo, że mamy tutaj dość twardą wodę to pranie nawet bez płynu do płukania jest miękkie, jednak te "bubelsy" robią swoje. Pralkę eksploatujemy od kwietnia, tygodniowo 7-9pralek puszczam i jak na razie bez najmniejszych zastrzeżeń. co prawda to prawda, dzięki pogaduchom potem musisz się sprężyć i wychodzi milion razy lepiej niż byś dumała nad czymś cały tydzień Pumpa, ja wiem, ze są intelygentne proszki, ale żeby pralki;) Mnie też się podobała lampa - lusterko, tylko Malka uświadomiła nas, że to bardziej lusterko niż lampa;) Pumpalunko, Ty myślisz, że wiatrołap będę oświetlała lampą naftową? Ta kolejowa to tylko durnostojka, ma robić dworcowy klimat;) Ale da radę ją zapalić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.12.2012 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Hurrrrrraaaaaa, udało się. Wciąż jeszcze jestem zalogowana i post widoczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.12.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Chciałaś ograniczyć FM to się FM obraziło;) Lampa jest kompletna, da się zapalić, jarzy się mocnym czerwonym światłem (taka szybka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.12.2012 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Chciałaś ograniczyć FM to się FM obraziło;) Lampa jest kompletna, da się zapalić, jarzy się mocnym czerwonym światłem (taka szybka) Mea culpa;) Obiecuję, ze juz nie bedę ograniczać FM:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.12.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Dostałaś drugą szansę Jakie lampy kupiłaś lub kupisz do salonu? Chyba, że proces decyzyjny ciągle trwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.12.2012 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Mam i nie mam. Jak jedna mi pasuje to drugiej nie mogę znaleźć i na odwrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.12.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Zgrywasz lampy nad stolik kawowy i nad stół, dobrze rozumiem? Ja w sumie też mam dość otwarte przestrzenie kuchnia - jadalnia - salon, podeszłam na luzaku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.12.2012 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Zgrywasz lampy nad stolik kawowy i nad stół, dobrze rozumiem? Ja w sumie też mam dość otwarte przestrzenie kuchnia - jadalnia - salon, podeszłam na luzaku;) No właśnie nie chcę z jednej parafii, ale całkiem od czapy też nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts