Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja głupia się już cieszyłam jak szczerbaty sucharami ;) gdy zobaczyłam tę lampę..... szukam takiej od lat

http://www.topstylowe.pl/sklep_foto/normal/24924.jpg

.....z tym,że to nie jest lampa :(

niby świeci,ale ...wyswietlacz starej nokii wiecej światła daje ;)

to jest lusterko :)

Aga -GRATULUJĘ - przodowniczko pracy :)

To ja powiem jakie kupiłam do wiatrołapu - pamiętacie takie oprawy w koszykach, siatkach w piwnicach czy na salach gimnastycznych? Tak,takie kupiłam za niecałe 30zł - świadomy wybór estetyczny;)

a pamiętamy,pamiętamy :) mamy taką w sypialni :oops:

Fajna lampa z tego lusterka;)

hehe malka Dziewczyny, to ja wybrałam taką lampe-lusterko, nie Aga, także prosze podśmichiwac sie ze mnie, zdolniachy ;););) słowo daje, myslałam, że to lampa, wyglada oryginalnie i fajnie ...:p

wszystkie lampy, które pokazywałam maja ip odpowiednie do łazienki, także Aga, nie martw sie tym

pozdrawiam i przepraszam za zamieszanie z lusterkiem...:sick:(gupia ja gupia)

a mnie u Ciebie w tej łazience ciągnie do takich, no nic nie poradzę...

http://www.pmlighting.pl/foto_duze/FD1_6400.jpg

i ten jest fajny, ale raczej na bok...:(

http://www.pmlighting.pl/foto_duze/FD1_11767.jpg

Na lampach się nie znam ale ta pierwsza mi sie bardzo podoba:rolleyes:

Cześć Aga:) Gratuluję nagrody

Ale co Ty mówisz z tym FM - przecież gdyby nie FM to nie pracowałabyś tak szybko, wydajnie i z pomysłem:D:D

Aga jaką masz pralkę?, moja wczoraj padła i musze szybko zamówić nową. Myślę o samsungu WF 600 B0B KWQ lub WF1700NHW

ja nie Aga ale napiszę co mam ;) bo akurat mamy eko bubble - SAMSUNG WF0602WJV - jesteśmy b.zadowoleni. Mimo, że mamy tutaj dość twardą wodę to pranie nawet bez płynu do płukania jest miękkie, jednak te "bubelsy" robią swoje. Pralkę eksploatujemy od kwietnia, tygodniowo 7-9pralek puszczam i jak na razie bez najmniejszych zastrzeżeń.

Ale co Ty mówisz z tym FM - przecież gdyby nie FM to nie pracowałabyś tak szybko, wydajnie i z pomysłem:D:D

co prawda to prawda, dzięki pogaduchom potem musisz się sprężyć i wychodzi milion razy lepiej niż byś dumała nad czymś cały tydzień ;)

To ja powiem jakie kupiłam do wiatrołapu - pamiętacie takie oprawy w koszykach, siatkach w piwnicach czy na salach gimnastycznych? Tak,takie kupiłam za niecałe 30zł - świadomy wybór estetyczny;)

a ja myślałam, że do wiatrołapu to miała być ta kolejowa co to kiedyś na początku nabyłaś...

Od wczoraj wieczora mnie wywala:bash:. Już któryś raz próbuję napisać posta :mad: Ciekawe czy teraz się uda:confused:

Dzięki, popatrzę, fajne te kinkiety te romantyczne :) i pierwsze słyszę o IP lampy :jawdrop: całe życie człowiek się uczy

Co byśmy bez FM zrobili;)

Ja te romantyczne (Lagra się nazywają) znam, widziałam na żywo, tyle że czarne. I właśnie w łazience. Moim zdaniem bardzo ładne, takie nienarzucające się - ale są dość duże, większe niż przeciętne łazienkowe.

O widzisz, cenna uwaga. Muszę pogrzebać w detalach. Dzieki kocurku:)

A myślalam, ze tylko ja jestem taka dziwna, ze mi się podobają:D Bo niby dlaczego mogą być tylko w piwnicy czy garażu

A ja głupia się już cieszyłam jak szczerbaty sucharami ;) gdy zobaczyłam tę lampę..... szukam takiej od lat

http://www.topstylowe.pl/sklep_foto/normal/24924.jpg

.....z tym,że to nie jest lampa :(

niby świeci,ale ...wyswietlacz starej nokii wiecej światła daje ;)

to jest lusterko :)

Aga -GRATULUJĘ - przodowniczko pracy :)

Za przodowniczke dziękuję:) Wyrabiam 300% normy:lol2: Robię zakupy, szukam lamp i jak czasu starczy to nawet popracuję:rotfl:

Lampa fajna, ale ja już taką widziałam i rzeczywiście światła to to daje tyle co nic.

hehe malka Dziewczyny, to ja wybrałam taką lampe-lusterko, nie Aga, także prosze podśmichiwac sie ze mnie, zdolniachy ;););) słowo daje, myslałam, że to lampa, wyglada oryginalnie i fajnie ...:p

wszystkie lampy, które pokazywałam maja ip odpowiednie do łazienki, także Aga, nie martw sie tym

pozdrawiam i przepraszam za zamieszanie z lusterkiem...:sick:(gupia ja gupia)

:) Jak sie zabierasz do czegoś to tak fachowo, ze nawet IP masz pod kontrolą. Szacun:)

Na lampach się nie znam ale ta pierwsza mi sie bardzo podoba:rolleyes:

Cześć Aga:) Gratuluję nagrody

Dziękuję:hug: Nawet na odwyku powoli odzwyczajają pacjenta, nie?

ja nie Aga ale napiszę co mam ;) bo akurat mamy eko bubble - SAMSUNG WF0602WJV - jesteśmy b.zadowoleni. Mimo, że mamy tutaj dość twardą wodę to pranie nawet bez płynu do płukania jest miękkie, jednak te "bubelsy" robią swoje. Pralkę eksploatujemy od kwietnia, tygodniowo 7-9pralek puszczam i jak na razie bez najmniejszych zastrzeżeń.

co prawda to prawda, dzięki pogaduchom potem musisz się sprężyć i wychodzi milion razy lepiej niż byś dumała nad czymś cały tydzień ;)

Pumpa, ja wiem, ze są intelygentne proszki, ale żeby pralki;)

Mnie też się podobała lampa - lusterko, tylko Malka uświadomiła nas, że to bardziej lusterko niż lampa;)

Pumpalunko, Ty myślisz, że wiatrołap będę oświetlała lampą naftową?;) Ta kolejowa to tylko durnostojka, ma robić dworcowy klimat;)

Ale da radę ją zapalić?