cronin 05.12.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 ja nie Aga ale napiszę co mam bo akurat mamy eko bubble - SAMSUNG WF0602WJV - jesteśmy b.zadowoleni. Mimo, że mamy tutaj dość twardą wodę to pranie nawet bez płynu do płukania jest miękkie, jednak te "bubelsy" robią swoje. Pralkę eksploatujemy od kwietnia, tygodniowo 7-9pralek puszczam i jak na razie bez najmniejszych zastrzeżeń. ... Dzięki, już myślałam że nikt w całej sieci nie ma samsunga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.12.2012 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 No i dodatkowa sprawa to taka, że u mnie obecnie lampa nad stoikiem kawowym nie jest nad stolikiem kawowym. Póki nie kupię docelowej kanapy, czyli po nowym roku, nie chce tego kabla przerabiać tylko zrobic tam gdzie ma byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.12.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 A u nas w salonie dynda żarówka od kilku miesięcy bo lampa ta co miała być nad stołem wylądowała na szafie. Mąż chciał skrócić kabelek i tak niefortunnie coś przekręcił, że uszkodził całość. Oczywiście teraz żadne z nas nie ma czasu, żeby podjechać do hurtowni elektrycznej i zakupić nowy kabelek i zadzwonić do naszego elektryka żeby nam ją na nowo złożył. Mój mąż ma ultimatum - w wigilię nie ma mowy o żarówce i lampa MUSI wisieć albo ściągnie na siebie zuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuoooooooooooooooooooooooooo:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.12.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 No właśnie nie chcę z jednej parafii, ale całkiem od czapy też nie. u mnie ta nad stolikiem kawowym i stojąca są z tej samej serii a nad stołem inna; jedyne co je łączy to metaliczny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.12.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Moje kuchenne z resztą łączy to, że mi się podobają Salonowa i jadalniana trochę kształt i trochę kolor, ale generalnie są od czapy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.12.2012 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Moje kuchenne z resztą łączy to, że mi się podobają Salonowa i jadalniana trochę kształt i trochę kolor, ale generalnie są od czapy Taa, jasne:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 05.12.2012 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 O kurka, nie wiedziałam, że te lampy piwniczno-garażowe (w koszykach ), to w ogóle mają tylu zwolenników. A tu cały trynd się zrobił Ja też taką planuję - na pewno kotłownia i garderoba, a jak się rozochocę, to jeszcze gdzieś. Znalazłam za 18 zł, ale może te za 30 ładniejsze? Poka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.12.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 (edytowane) Te lampy w kotłowni i w garderobie się nie liczą dopiero w którymś bardziej reprezentacyjnym miejscu to jest dizajn;) Ja szukałam nieplastikowych i w czarnym koszyku - kupiłam owalne Eglo Anola. Nazywa się to oprawy zewnętrzne i po zniżce zapłaciłam 24zł Edytowane 5 Grudnia 2012 przez Ardea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.12.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 aaa to Pani przepłaciła ja mam z demontażu z jakiejś hali - przysłowiawa flaszka za 4 sztuki ale fakt było to 10...nie 11 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.12.2012 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 aaa to Pani przepłaciła ja mam z demontażu z jakiejś hali - przysłowiawa flaszka za 4 sztuki ale fakt było to 10...nie 11 lat temu Teraz też można taki interes zrobić, tylko trzeba znaleźć ludzi "w potrzebie";) Dzień dobry:) Na termometrze -7st.C, śnieg w nocy sypał. Mam nadzieję, ze święta będą białe:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.12.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 TO ja mam nadzieję, że do mnie śnieg dotrze dopiero w weekend bo jutro mam sporo jeżdżenia a średnio lubię jak jest breja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.12.2012 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 TO ja mam nadzieję, że do mnie śnieg dotrze dopiero w weekend bo jutro mam sporo jeżdżenia a średnio lubię jak jest breja U nas póki co zima nie zaskoczyła drogowców i ulice czarne. Jak spadnie więcej śniegu to pewnie nie nadążą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 06.12.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Dzień dobry:) Na termometrze -7st.C, śnieg w nocy sypał. Mam nadzieję, ze święta będą białe:yes: Witam sie mikolajkowo U nas tak samo poranek wygladal ciekawe dlaczego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.12.2012 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Witam sie mikolajkowo U nas tak samo poranek wygladal ciekawe dlaczego.. No ciekawe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.12.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Dzien dobry z małopolski. Też mrozik w polika szczypie. Już drogę odśnieżyłam, piachem posypałam Całe szczęscie że lubię odsnieżać bo marnie by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.12.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Ja z domu od wtorku nosa nie wysadziłam a i wtedy to od razu do garażu i potem pod przychodnią wysiadłam i z powrotem więc nawet nie zdążyłam się przekonać czy mocno zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.12.2012 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Dzien dobry z małopolski. Też mrozik w polika szczypie. Już drogę odśnieżyłam, piachem posypałam Całe szczęscie że lubię odsnieżać bo marnie by było Podobno to bardziej z radości zamieszkania w nowym domu i po kilku zimach mija;) Mój mąz też chętnie odśnieżął. Nasz kolega mówi, ze za rok mu minie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.12.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Jak mu minie to kupi sobie traktorek z pługiem śnieżnym i tyle. Mój ślubny drogą kupna nabył gumniaki ; takie zielone pacześne ale mega lekkie a w środku ocieplane że na bosaka w mróz w nich można wyjść odśnieżać. A z innej, świątecznej beczki - planujecie jakoś przystroić dom na zewnątrz? Robisz sama jakieś ozdoby może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.12.2012 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Jak mu minie to kupi sobie traktorek z pługiem śnieżnym i tyle. Mój ślubny drogą kupna nabył gumniaki ; takie zielone pacześne ale mega lekkie a w środku ocieplane że na bosaka w mróz w nich można wyjść odśnieżać. A z innej, świątecznej beczki - planujecie jakoś przystroić dom na zewnątrz? Robisz sama jakieś ozdoby może? Przed domem postawimy choinkę w donicy i ją lampkami przystoimy. Mój mąż ma pewien plan, ale opowiem jak uda mu sie zrealizować. W kazdym razie bedzie ciekawie;) Z pewnością jednak nie dorównamy pewnej filmowej rodzinie;): http://www.achristmasstoryhouse.com/images/ChristmasVacation/ChristmasVactionHouse.jpg Trza mieć fantazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.12.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 I nie uchylisz nawet rąbka tajemnicy?My choinkę mamy olbrzymią ale za domem i widzimy ją z salonu ale tej chyba ubierali nie będziemy. Myślę o przybraniu balustrady choinkową girlandą z plastiukowymi bombkami (tymi z czasów maleńkości dzieciaków) ale moje dzieciaki upierają się, że chcą żeby na tarasie powiesić sople. Na drzwiach będzie nieduży wianek, a reszta to ozdobienie domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts