agalind 06.12.2012 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 A no wianek też bedzie. W sobotę ze szwagierką robimy akcję WIANEK i jak co roku każdemu robimy. I nie uchylisz nawet rąbka tajemnicy? Nie powiem nic, bo nie ma co siać fermentu jak nie wyjdzie. Nic wielkiego to nie bedzie, więc proszę nie konfabulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.12.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Podobno to bardziej z radości zamieszkania w nowym domu i po kilku zimach mija;) Mój mąz też chętnie odśnieżął. Nasz kolega mówi, ze za rok mu minie;) kedy ja juz mieszkałam w domu (rodzinnym) i pierwsze co robiłam po przyjściu ze szkoły to łapałam za łopatę . A potem po slubie jak wyprowadzilismy sie do bloku to m chciał wynając garaż żebym zimą nie musiała odśnieżać auta. Nie pozwoliłam Tzn pozwoliłam wynając garaż ale od razu stanowczo zaznaczyłam ,że ja swojego auta tam trzymac nie będę. I przez 10 lat odśnieżałam Teraz auto trzymam w garażu (jeszcze niezamknietym ale z dachem więc na auto nie pada) ale 100 metrów drogi trza odśniezyc i posypać Dziś jkeszcze kilkadziesiąt sosen "uwolniłam" od czap zmrożonego śniegu. Wróciłam do domu jako bałwanek I z mega rumiencami I podoba mi sie to A ile śladów zwierząt na naszym ogrodzie Dobrze ze gadzina noca przychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.12.2012 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 kedy ja juz mieszkałam w domu (rodzinnym) i pierwsze co robiłam po przyjściu ze szkoły to łapałam za łopatę . A potem po slubie jak wyprowadzilismy sie do bloku to m chciał wynając garaż żebym zimą nie musiała odśnieżać auta. Nie pozwoliłam Tzn pozwoliłam wynając garaż ale od razu stanowczo zaznaczyłam ,że ja swojego auta tam trzymac nie będę. I przez 10 lat odśnieżałam Teraz auto trzymam w garażu (jeszcze niezamknietym ale z dachem więc na auto nie pada) ale 100 metrów drogi trza odśniezyc i posypać Dziś jkeszcze kilkadziesiąt sosen "uwolniłam" od czap zmrożonego śniegu. Wróciłam do domu jako bałwanek I z mega rumiencami I podoba mi sie to A ile śladów zwierząt na naszym ogrodzie Dobrze ze gadzina noca przychodzi Okap potwierdził tylko, że kosmitką jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.12.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Okap potwierdził tylko, że kosmitką jesteś :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.12.2012 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Jadę jutro po choinkę w donicy żeby przed domem postawić. Nakupowałam wczoraj światełek, ozdób i zaczynam świąteczne szaleństwo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.12.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 dostałam własnie maila ze lampki wysłane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.12.2012 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 (edytowane) dostałam własnie maila ze lampki wysłane A mi napisali, ze dopiero przed swietami beda:bash: EDIT: Na stanie maja tylko 1 szt. Byłaś pierwsza;) Edytowane 7 Grudnia 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.12.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 na stanie mieli cały czas tylko 1 szt, tę co kupiłam i oddałam (wstretnie beżowa). mam nadzieje, że teraz jak kliknełam 2 to zamówili 2 i przyjdą jednakowo kremowe No chyba ze poskąpili i domówili 1 - wtedy dostanę 2 różne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.12.2012 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 na stanie mieli cały czas tylko 1 szt, tę co kupiłam i oddałam (wstretnie beżowa). mam nadzieje, że teraz jak kliknełam 2 to zamówili 2 i przyjdą jednakowo kremowe No chyba ze poskąpili i domówili 1 - wtedy dostanę 2 różne Ciekawa jestem bardzo jakie ci przyślą i czy będą się różnić od tych z poprzedniego sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.12.2012 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Oto nasza zeszłoroczna choinka budowlana. No cóż, najpiękniejsza nie była (sosna samosiejka, która i tak miała być wycięta), ale gęby nam sie smiały od ucha do ucha http://img202.imageshack.us/img202/3228/img0005for.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.12.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Aga, śliczniutka ta choineczka:) bardzo wzruszająca na gołych wylewkach promyk miłości do domku, nadziei na szybkie zamieszkanie, bardzo miłe wrażenie:) Na pewno wspominasz z nostalgią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.12.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Aga a u was się trzyma choinkę w wiadrze z piaskiem? My trzymamy zawsze żywą choinkę w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 10.12.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 cześ pumpaluna, u nas w Nadmorzu też w piachu... Aga, jak tam wianek i choina, kupiłaś??? ja dziś skończyłam tapetować pokój syna - sama machnęłam małą ściankę, ale ze skosem - narobiłam się jak osioł 3 godziny mi to zajęło, ale tak mi sie podoba, że szok!!!!! lecę pasztety wyciagać z piekarnika, bo mi sie zwęglą pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 10.12.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 aga - lampki są ofkors kremowe. Ale te ładniej kremowe Stoja juz w docelowym miejscu. Jutro bedę do nich dzwonic i sie targować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.12.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Oto nasza zeszłoroczna choinka budowlana. No cóż, najpiękniejsza nie była (sosna samosiejka, która i tak miała być wycięta), ale gęby nam sie smiały od ucha do ucha http://img202.imageshack.us/img202/3228/img0005for.jpg Śliczna:) Tak sobie właśnie mniej więcej swoją wyobrażałam - miała miec jeszcze światełka:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.12.2012 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Aga, śliczniutka ta choineczka:) bardzo wzruszająca na gołych wylewkach promyk miłości do domku, nadziei na szybkie zamieszkanie, bardzo miłe wrażenie:) Na pewno wspominasz z nostalgią. Choinkę wspominamy bardzo miło. To była nasza iskierka nadziei, ze kiedys te gołe wylewki zamienią sie w dom. Gdy ją ubieraliśmy w radiu leciały kolędy, było cudownie:) Śniegu za oknem tylko brakowało. Aga a u was się trzyma choinkę w wiadrze z piaskiem? My trzymamy zawsze żywą choinkę w wodzie Nabijaj się To był impuls, a pod ręką mieliśmy tylko wiadro (dziurawe;)) i w bagazniku resztkę ozdób, które nam zostały ze stroików na cmentarz. Temu krzywemu drzewku stojak by nie pomógł cześ pumpaluna, u nas w Nadmorzu też w piachu... Aga, jak tam wianek i choina, kupiłaś??? ja dziś skończyłam tapetować pokój syna - sama machnęłam małą ściankę, ale ze skosem - narobiłam się jak osioł 3 godziny mi to zajęło, ale tak mi sie podoba, że szok!!!!! lecę pasztety wyciagać z piekarnika, bo mi sie zwęglą pozdrowienia Choinka przed domem ubrana w światełka stoi od soboty, stroik zrobiony. Święta Pani, święta:) Zaraz idę zobaczyć efekt tapetowania:) aga - lampki są ofkors kremowe. Ale te ładniej kremowe Stoja juz w docelowym miejscu. Jutro bedę do nich dzwonic i sie targować Lapmy są ładniej kremowe czy już chcesz miec je z głowy? Śliczna:) Tak sobie właśnie mniej więcej swoją wyobrażałam - miała miec jeszcze światełka:( Światełek w bagażniku nie mieliśmy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 11.12.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 ta Wasza choina z czasów budowy - wzruszajace:) to bedzie zawsze najpiekniejsza choina - teraz obecna to pewnie taka śliczna, prosta i wyfasonowana, a ta budowlana - urocza, z misją i nadziejami na domek:)u nas jest tyle śniegu, że nie mamy jak światełek na zewnątrz zawiesić...i ciągle pada...pozdrawiam spod śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.12.2012 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 ta Wasza choina z czasów budowy - wzruszajace:) to bedzie zawsze najpiekniejsza choina - teraz obecna to pewnie taka śliczna, prosta i wyfasonowana, a ta budowlana - urocza, z misją i nadziejami na domek:) u nas jest tyle śniegu, że nie mamy jak światełek na zewnątrz zawiesić...i ciągle pada... pozdrawiam spod śniegu Słyszałam, ze pół metra w Ustce spadło. Super:) U nas trochę mniej, ale przez weekend napadało, więc wszystko białe dookoła i tak cudnie skrzypi pod nogami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.12.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Nie nabijam się tylko pytam, wiem że sporo osób wstawia jołki w wiaderko z piaskiem i wtedy drzewko szybciej traci igły, a postawione w stojak z wodą dłużej pozwala cieszyć się drzewkiem. ps. u mnie nie ma tyle śniegu, baaa nawet centymetra nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.12.2012 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Nie nabijam się tylko pytam, wiem że sporo osób wstawia jołki w wiaderko z piaskiem i wtedy drzewko szybciej traci igły, a postawione w stojak z wodą dłużej pozwala cieszyć się drzewkiem. ps. u mnie nie ma tyle śniegu, baaa nawet centymetra nie będzie Domowa choinka zawsze w stojaku z wodą stoi, tylko z tą budowlaną tak wyszło;) Śniegu u nas sporo, wczoraj po pracy było wielkie odśnieżanie. Całe szczescie., ze odsnieżylismy, bo w nocy znów napadało i cieżko byłoby rano wyjechać, bo do asfaltowej drogi mamy kawałek. Kupiliśmy coś takiego do odśnieżania: http://www.jula.pl/mediaarchive/6151651/main/706028-jpg.jpg Zwykłą łopatą bysmy się namachali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts