pumpaluna 12.12.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Fajnie to wygląda, dasz zdać czy zdało egzamin. U nas mamy do odśnieżenie z 10m podjazdu do domu i chodnik 12m. A wy odśnieżacie także drogę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.12.2012 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Fajnie to wygląda, dasz zdać czy zdało egzamin. U nas mamy do odśnieżenie z 10m podjazdu do domu i chodnik 12m. A wy odśnieżacie także drogę??? Jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami udziału w drodze prywatnej;) i w sumie do nas należy jej utrzymanie. Nikt oprócz nas jeszcze sie nie buduje, więc tylko nam zależy na dojeździe do drogi. Na razie cieszymy sie pierwszą zimą i nawet frajdę sprawia nam jej odśnieżanie;). Pewnie za kilka lat wyprę sie tego co tu napisałam;) Na szczęscie mamy dobre układy z sołtysem i jak zamawia pług to i u nas przejedzie. A ta pługo-łopata jest naprawdę ok. W sumie pchasz ją po ziemi i tyle. Po łopacie to mi kręgosłup siada a tutaj nic z tych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.12.2012 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Pumpa, a jak Ty się czujesz? Dochodzisz już do siebie? Siniaki zeszły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.12.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Puk puk... jest tutaj ktos? Wiatm sie skromnie... musze sie przyznac ze na szybko przelecialam dziennik i postanowilam nie skromnie napisac WOW!! Moge pozazdroscic takiego etapu... gdybym miala u siebie juz podlogi polozone i pomalowane sciany...moglabym w kocu powiedziec- dom,mam juz dom... Kuchnia-piekna, szczegolnie narozne okno..moj M tez chcial u nas tak przerobic, ale ja sie balam, ze zepsuje to wyglad zewnetrzny u nas..pozniej proponowal mi waskie okno tak jak ma amglad.. no coz...zostalo duze i tez mi sie podoba:P Ehh ta pralnia... takie miejsce do pracy to super rzecz... Co by tu wiecej pisac..wszystko zgrane na tip top...a plomyczek w kominku-widok bezcenny podobnie jak budzenie sie w sypialni i widok zza okna Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 12.12.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Dobrze, że na nowo przejrzałam twój dziennik, bo normalnie sklerozę mam straszną wiem, że już pytałam, ale proszę o powtórkę jakie masz płytki w dolnej i górnej łazience? bo normalnie są jak stworzone dla mnie! taki mniej więcej obraz rodził mi się w głowie ehhh..a już chwaliłam te łazienki...muszę sobie gdzieś zapisać chyba aaa...jeszcze jedno pytanko skąd kabina? jakie wymiary? też chcemy coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.12.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Aga, łopato - coś wygląda ciekawie, muszę pokazać mężowi;) Też jesteśmy współwłaścicielami drogi prywatnej (fajnie mieć swoją ulicę) na szczęście do odśnieżania będzie tylko 6m podjazdu i 6m chodnika, a droga całkiem przejezdna, 4 sąsiadów już mieszka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 12.12.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Lapmy są ładniej kremowe czy już chcesz miec je z głowy? chodziło mi o to, że są tak kremowe jak te drugie. Nie bezowe jak ta pierwsza Fakt, zmęczona jestem juz tym tematem..... Myślałam, żeby zostawić ale..... cyknełam dzis fotki w świetle dzienym i .... Chyba przy najbliższej wizycie w Ikea kupię, przymierzę i się zastanowię .... W Ikea chyba mozna oddac, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.12.2012 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Puk puk... jest tutaj ktos? Wiatm sie skromnie... musze sie przyznac ze na szybko przelecialam dziennik i postanowilam nie skromnie napisac WOW!! Moge pozazdroscic takiego etapu... gdybym miala u siebie juz podlogi polozone i pomalowane sciany...moglabym w kocu powiedziec- dom,mam juz dom... Kuchnia-piekna, szczegolnie narozne okno..moj M tez chcial u nas tak przerobic, ale ja sie balam, ze zepsuje to wyglad zewnetrzny u nas..pozniej proponowal mi waskie okno tak jak ma amglad.. no coz...zostalo duze i tez mi sie podoba:P Ehh ta pralnia... takie miejsce do pracy to super rzecz... Co by tu wiecej pisac..wszystko zgrane na tip top...a plomyczek w kominku-widok bezcenny podobnie jak budzenie sie w sypialni i widok zza okna Pozdrawiam:bye: Witam w moich skromnych progach:) Dziękuję Po takich słowach nigdy nie wiem co napisać, bo nasz dom jest taki zwyczajny i niczym się nie wyróżniający:oops: Niemniej miło, że i Tobie się podoba:) Okna narożne to była moja miłość jeszcze zanim padł pomysł budowy, wiec nie mogło ich zabraknąć Zapraszam częsciej:) Dobrze, że na nowo przejrzałam twój dziennik, bo normalnie sklerozę mam straszną wiem, że już pytałam, ale proszę o powtórkę jakie masz płytki w dolnej i górnej łazience? bo normalnie są jak stworzone dla mnie! taki mniej więcej obraz rodził mi się w głowie ehhh..a już chwaliłam te łazienki...muszę sobie gdzieś zapisać chyba aaa...jeszcze jedno pytanko skąd kabina? jakie wymiary? też chcemy coś takiego W górnej lazience Nowa Gala Signum 02, a w dolnej Pradyz Masto Bianco (sciany) i Pradyz Masto Grys (podloga i mozaika nad umywalka). Kabina Radaway Almatea szer. 90cm. Wiecej grzechów nie pamiętam;) Aga, łopato - coś wygląda ciekawie, muszę pokazać mężowi;) Też jesteśmy współwłaścicielami drogi prywatnej (fajnie mieć swoją ulicę) na szczęście do odśnieżania będzie tylko 6m podjazdu i 6m chodnika, a droga całkiem przejezdna, 4 sąsiadów już mieszka:) Łopat-coś fajne i poręczne. Dla mnie idealne, bo łopatą za ciezko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 12.12.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Dzięki kochana :* muszę zaczać już takie rzeczy notować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.12.2012 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Dzięki kochana :* muszę zaczać już takie rzeczy notować Notuj, notuj, choć jeszcze nie raz Ci sie zmieni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 12.12.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 zmienia to mi się co jakiś czas, ale z tego co widzę to cały czas wracam to korzeni czyli kolorystyka taka jak u Ciebie, w takiej na pewno będę się czuła najlepiej. Bo podoba mi się wiele rzeczy, ale nie wiem czy na codzień bym chciała na to patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.12.2012 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Podoba mi się wiele rzeczy, ale u kogoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.12.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 byłas w Ikea? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.12.2012 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Do Ikei jadę jutro, a dziś maja przyjść lampy. Po Twoich zdjeciach zakup nowych abażurów raczej przesądzony;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.12.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Ja bardzo żałuję, że nie mam gdzieś blisko Ikei (130km), ale ostatnio zrobiłam zakupy online bo była darmowa wysyłka jeśli paczka miała więcej niż 10kg a mniej niż 30. O i jeszcze żałuję, że nie mamy Home&YOu (ponad 160km) bo widziałam, że fajne przeceny już mają i dużo świątecznych popierdołek można kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.12.2012 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Ja bardzo żałuję, że nie mam gdzieś blisko Ikei (130km), ale ostatnio zrobiłam zakupy online bo była darmowa wysyłka jeśli paczka miała więcej niż 10kg a mniej niż 30. O i jeszcze żałuję, że nie mamy Home&YOu (ponad 160km) bo widziałam, że fajne przeceny już mają i dużo świątecznych popierdołek można kupić. H&Y ma już sklep internetowy, więc możesz kupić on-line. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.12.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Ja mam wszędzie w miarę blisko i wystarczająco daleko;) Już jestem na etapie mocnego liczenia kasy:cool: Z innej beczki - czy na Waszych klamkach też strasznie widać odbite palce - cholera jakbym w daktyloskopii pracowała:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 19.12.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Ja też nie mam blisko Ikei niestety.... Agalind a mebelki do łazienek gdzie zamawiałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.12.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Ja mam wszędzie w miarę blisko i wystarczająco daleko;) Już jestem na etapie mocnego liczenia kasy:cool: Z innej beczki - czy na Waszych klamkach też strasznie widać odbite palce - cholera jakbym w daktyloskopii pracowała:mad: nikiel satyna - śladów brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.12.2012 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Ja mam wszędzie w miarę blisko i wystarczająco daleko;) Już jestem na etapie mocnego liczenia kasy:cool: Z innej beczki - czy na Waszych klamkach też strasznie widać odbite palce - cholera jakbym w daktyloskopii pracowała:mad: Kasa, no to jest to czego liczyć nie lubię jak wydaję Jak nakremowanymi dłońmi dotknę klamki to widać, ale tak to nie. Klamki chrom. Ja też nie mam blisko Ikei niestety.... Agalind a mebelki do łazienek gdzie zamawiałaś? U lokalnego stolarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts