Esiak 07.09.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 ja mogę coś powiedzieć, ale o kotłach gazowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.09.2011 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Dziękuję za dobre chęci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.09.2011 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Wybieramy podobne rzeczy:) białe elewacje, okna w złotym dębie, grafitowe dachy... Tylko u Ciebie bardziej nowocześnie, a u mnie tradycyjnie:) Tu i tu będzie przyjemnie i domowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.09.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 No jasne, przecież atmosferę tworzą ludzie - a my jesteśmy fajne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.09.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 No jasne, przecież atmosferę tworzą ludzie - a my jesteśmy fajne;) A jak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.09.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 i nasze rodziny tyż fajne więc będzie tylko fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.09.2011 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Mam pytanie dotyczące folii na oknach. Jak zamontują okna to od razu ją ściągać? Wiem, ze nie powinna być za długo, bo pod wpływem słońca tak przywrze, ze niczym jej nie zdrapię. A co z wewnętrzną stroną? Słońce niby nie świeci, ale nie chcę mieć potem problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.09.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 z zewnątrz ściągnij, ale od środka zostaw do czasu tynków, dobrze zabezpiecza przed brudem i tynkami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.09.2011 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Dzięki:) Czyli taśma wewnątrz nie powinna tak się przykleić, że potem będę musiała ją heblować? Z PCV byłoby ciężko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.09.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 na profilach schuco, które mam piszą, żeby odkleić taśmę do 3 miesięcy od montażu..ale tak naprawdę chodzi o to, że ta taśma lasuje się pod wpływem słońca do profilu, więc wewnątrz raczej nic się nie stanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.09.2011 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Dziękuję za radę. Zalecenia pewnie wszędzie podobne. U nas jest profil Brugmann. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 08.09.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 ...... U nas jest profil Brugmann. U mnie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.09.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 my z wewn będziemy zdzierali dopiero po tynkowaniu, zewn. też na razie nie ruszamy bo już nie jest aż tak gorąco ani słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.09.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Zewnętrzne zdjęłam po dwóch dniach od montażu, wewnątrz z kilku okien też, bo zżerała mnie ciekawośc, a tynkarze i tak zabezpieczają po swojemu, dodatkowo, a myślę, że warto sprawdzic czy nic się nie porysowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.09.2011 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Zewnętrzne zdjęłam po dwóch dniach od montażu, wewnątrz z kilku okien też, bo zżerała mnie ciekawośc, a tynkarze i tak zabezpieczają po swojemu, dodatkowo, a myślę, że warto sprawdzic czy nic się nie porysowało... Ciekawa to ja już jestem i po nocach okna mi się śnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 08.09.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Uprzejmie proszę o zwolnienie tempa, bo nie nadążam...Z zewnątrz zdejmowaliśmy folię na oknach po około miesiącu, w środku faktycznie po tynkach, chociaż w kotłowni folia wisi "do nadal". PS. Ci od orzechowych okien też są fajni (np. ja...) i skromni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.09.2011 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Ja też nie nadążam, chociaż wydaje mi sie, że wszystko się okropnie wlecze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 09.09.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Uprzejmie proszę o zwolnienie tempa, bo nie nadążam... Z zewnątrz zdejmowaliśmy folię na oknach po około miesiącu, w środku faktycznie po tynkach, chociaż w kotłowni folia wisi "do nadal". PS. Ci od orzechowych okien też są fajni (np. ja...) i skromni;) popieram-też mam orzechowe) Ja folię z okien na zewnątrz ściągałam od razu natomiast w środku dopiero po malowaniu.Na dole w sypialni wisi jeszcze do dziś a minęło już 3 miesiące od ich wstawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.09.2011 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Mamy okna!!! http://img38.imageshack.us/img38/9940/okna005.jpg http://img191.imageshack.us/img191/6739/okna002.jpg http://img600.imageshack.us/img600/7457/okna010.jpg Okna tak mi się podobają, że żadnych wad nie widzę Trzeba było panów pilnować przy montażu, bo mało brakowało a nie mogłabym otwierać narożnych okien, ale ogólnie jestem zadowolona. Nie wiem czy mogę sobie pozwolić na to stwierdzenie, ale co mi tam;) Stan prawieSSZ osiągnięty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.09.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 gratulacje.. to jest zloty dąb..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts