Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochani, dziękuję Wam wszystkim za życzenia świąteczno-noworoczne. Troszkę jestem spóźniona, ale z całego serca życzę Wam zdrowia, pomyślności, spełnienia marzeń i cudownych chwil w Waszych domach. Możecie nie wierzyć, ale o Was myślałam nucąc sobie pod nosem kolędy:)

To był magiczny czas:yes: Wigilię cała rodzina była u nas. Śpiew kolęd, ogień w kominku, blask świec. Dokładnie tak to sobie wymarzyłam :wiggle: Rozmowom i śmiechom nie było końca. No i zresztą przeciągnęły się do kolejnego dnia;) Śniegu tylko brakowało za oknem.

Sylwestra też spędziliśmy w domu, choć w mniejszym ale sprawdzonym gronie;) Naprawdę cudowny to był czas:)

I tak mnie wciągnęły najpierw przygotowania, potem świętowanie, że narobiłam sobie ogromne zaległości na FM;)

Z poprawą może być ciężko, bo parę służbowych spraw wyszło, ale o tym innym razem. Ściskam Wam mocno:hug:

Aga no uff:wiggle:

Świętuj sobie i pracuj ile wlezie ale nie znikaj, co??

Jestem żywa, zdrowa i w jednym kawałku;) :hug:

Ciężko będzie mi obiecać nieznikanie, bo w najbliższym czasie trochę będzie się działo. Obiecuję, że raz na jakiś czas będę zaglądać:yes:

No wreszcie powróciłaś na łono FM:) Pięknie napisałaś o świętach:)

Nie potrafię tak pięknie pisać jak Ty, niestety, więc mój opis raczej nie oddaje wszystkiego;)

A bycie stażystką odmładza;)

Nie dość, ze odmładza to jeszcze świetna okazja dla mnie.