fulek 04.01.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Wpadłam się przywitać w tym Nowym Roku.Wszystkiego najlepszego:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.01.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Aga?? Gdzie jesteś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.01.2013 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Wy też tak macie, gdy kogoś długo nie ma to zawsze mam czarne myśli:sick: Aga, nie rób nam tego, napisz, że jesteś na nartach i świetnie się bawisz albo, że jesteś zawalona robotą,no cokolwiek... Jakby coś to przesyłam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.01.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 No, ja też się martwię zawsze:/ Pewnie Aga w poniedziałek z pracy do nas napisze po długim, zimowym urlopie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 06.01.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 wróci z Austrii opalona:cool:, albo z United Kingdom z walizką zakupów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.01.2013 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Kochani, dziękuję Wam wszystkim za życzenia świąteczno-noworoczne. Troszkę jestem spóźniona, ale z całego serca życzę Wam zdrowia, pomyślności, spełnienia marzeń i cudownych chwil w Waszych domach. Możecie nie wierzyć, ale o Was myślałam nucąc sobie pod nosem kolędy:) To był magiczny czas:yes: Wigilię cała rodzina była u nas. Śpiew kolęd, ogień w kominku, blask świec. Dokładnie tak to sobie wymarzyłam Rozmowom i śmiechom nie było końca. No i zresztą przeciągnęły się do kolejnego dnia;) Śniegu tylko brakowało za oknem. Sylwestra też spędziliśmy w domu, choć w mniejszym ale sprawdzonym gronie;) Naprawdę cudowny to był czas:) I tak mnie wciągnęły najpierw przygotowania, potem świętowanie, że narobiłam sobie ogromne zaległości na FM;) Z poprawą może być ciężko, bo parę służbowych spraw wyszło, ale o tym innym razem. Ściskam Wam mocno:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.01.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Aga no uff:wiggle:Świętuj sobie i pracuj ile wlezie ale nie znikaj, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.01.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Aga no uff:wiggle: Świętuj sobie i pracuj ile wlezie ale nie znikaj, co?? Jestem żywa, zdrowa i w jednym kawałku;) Ciężko będzie mi obiecać nieznikanie, bo w najbliższym czasie trochę będzie się działo. Obiecuję, że raz na jakiś czas będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.01.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Nowa stażystka??:D Raz na jakiś czas wystarczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.01.2013 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Nowa stażystka??:D Raz na jakiś czas wystarczy:) Tym razem to ja będę stażystką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.01.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 No wreszcie powróciłaś na łono FM:) Pięknie napisałaś o świętach:) A bycie stażystką odmładza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.01.2013 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 No wreszcie powróciłaś na łono FM:) Pięknie napisałaś o świętach:) Nie potrafię tak pięknie pisać jak Ty, niestety, więc mój opis raczej nie oddaje wszystkiego;) A bycie stażystką odmładza;) Nie dość, ze odmładza to jeszcze świetna okazja dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.01.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Ty zawsze tak tajemniczo piszesz, ale rozumiem, że mam gratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.01.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Staż to fajny czas....ja tam mogła bym być wieczną stazystką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.01.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Ty zawsze tak tajemniczo piszesz, ale rozumiem, że mam gratulować Po cichu przyznaję, ze trafiła mi się niezła szansa. Choć wywróci moje życie na najbliższe 2 miesiące do góry nogami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.01.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Czym są dwa miesiące wobec wieczności ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.01.2013 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Czym są dwa miesiące wobec wieczności ?? Ty tez z filozofii fakultet robiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.01.2013 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 najważniejsze, że cała i zdrowa... P.S. Aga, telefon zakupiony...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.01.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Po cichu przyznaję, ze trafiła mi się niezła szansa. Choć wywróci moje życie na najbliższe 2 miesiące do góry nogami. To po cichu gratuluję Czym są dwa miesiące wobec wieczności ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.01.2013 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 najważniejsze, że cała i zdrowa... P.S. Aga, telefon zakupiony...? A w temacie - moja xperia zdechła wrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts