Mmelisa 10.01.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 To na takiej działce możesz poszaleć. Do koszenia to najlepiej kozę kup, nie trzeba będzie za nią chodzić jak za kosiarką http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/froehlich/c040.gif moj M tez mial taki pomysl mysle o traktorku-kosiarce.. a pchana to moze na takie wiosenne dzionki przy duzej zasobnosci czasowej;) na pewno poczatki koszen moglyby byc satysfakcjonujace tak jak odwalanie sniegu lopata..ale wszystko do czasu-ciekawe za ktorym razem zaczelabym nie lubiec tego:rolleyes: propos laweczki u Ciebie..tez taka mam w glowie od dosc dawna..jak jeszcze szukalismy projektu dla siebie to zobaczylam owa u forumowej kropq.. ogrod u niej bajeczny..cos co mi sie podoba a wiem ze takiego nie osiagne... jej projekt domu byl rowniez naszym typem z 3... 1 to- dom w melisie-stad moj nick:rolleyes:, 2.przytulny, 3-wdzieczny... obstalo na tym trzecim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.01.2013 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/froehlich/c040.gif moj M tez mial taki pomysl mysle o traktorku-kosiarce.. a pchana to moze na takie wiosenne dzionki przy duzej zasobnosci czasowej;) na pewno poczatki koszen moglyby byc satysfakcjonujace tak jak odwalanie sniegu lopata..ale wszystko do czasu-ciekawe za ktorym razem zaczelabym nie lubiec tego:rolleyes: Koza dużo bardziej ekologiczna i cichsza;) Nienawidzę co sobotniej sąsiedzkiej rywalizacji samców z kosiarkami Naszemu sąsiadowi sama kozę sprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.01.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 ehh gdybym miala miec taka koze jaka widzialam na kaszubach, miejscowosc Dziemiany (nie wiem czy znasz?) to z mila checia... ta koza to przyjaciolka z kucykiem i psem, wszedzie razem na spacery chodza przy okazji moja corcia na kucyku ja na szczescie jestem oddzielona od sasiadow..od jednej strony oborka a od drugiej stodola... od frontu i w tyle ogrodu pola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.01.2013 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 ehh gdybym miala miec taka koze jaka widzialam na kaszubach, miejscowosc Dziemiany (nie wiem czy znasz?) to z mila checia... ta koza to przyjaciolka z kucykiem i psem, wszedzie razem na spacery chodza przy okazji moja corcia na kucyku ja na szczescie jestem oddzielona od sasiadow..od jednej strony oborka a od drugiej stodola... od frontu i w tyle ogrodu pola Pewnie, że znam Dziemiany:yes: Koza super, taki bardziej pies niż koza;) Aż się prosi, żeby miskę jej dać, a nie kazać trawnik "kosić";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.01.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Agalind w łązience dolnej szafkę umywalkową masz na zamówienie?jak ją montowałaś ?blat to fornir czy drewno?można wiedzieć jakie rozmiary i ile Cię kosztowałą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.01.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Aha na wątku kuchennym wychwalałąś zmywarkę ,możesz podać jaką masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carnation 12.01.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 agalind Wow! Jestem pod wrażeniem twoich wnętrz! Okno narożne w kuchni rewelacja - w naszym projekcie też mamy takie okno i właściwie dopiero teraz gdy zobaczyłam u Ciebie jak to wygląda to przekonałam się do tego pomysłu Pięknie! Będę do Ciebie bardzo często zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.01.2013 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Agalind w łązience dolnej szafkę umywalkową masz na zamówienie?jak ją montowałaś ?blat to fornir czy drewno?można wiedzieć jakie rozmiary i ile Cię kosztowałą? Witam:) Szafka robiona była przez lokalnego stolarza. Zrobiona jest z forniru (dąb naturalny). Robiłam ją razem z szafką do górnej łazienki i razem kosztowały 2800zł (obie z forniru). Szafka, o którą pytasz ma 110cm długości, wysokość 25cm, szer. 45cm. Montowana jest prętach ściągających przykręconych z drugiej strony ściany (nakrętka wkuta w tynk i zacekolowana). Aha na wątku kuchennym wychwalałąś zmywarkę ,możesz podać jaką masz? Mamy zmywarkę Siemens SN65U090EU z szufladą na sztućce i składanymi koszami. Jestem naprawdę zadowolona, bo jest pojemna, cicha, spokojnie zmieszczę każdy gar, blachę i inne nietypowe rzeczy. agalind Wow! Jestem pod wrażeniem twoich wnętrz! Okno narożne w kuchni rewelacja - w naszym projekcie też mamy takie okno i właściwie dopiero teraz gdy zobaczyłam u Ciebie jak to wygląda to przekonałam się do tego pomysłu Pięknie! Będę do Ciebie bardzo często zaglądać Miło mi bardzo:) Okna narożne dają bardzo fajny efekt. Nie wiem jaką masz ekspozycję, ale u nas słońce zagląda cały dzień. Jeszcze domu w planach nie było, a już pomysł na okna był Zapraszam częściej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.01.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Witam:) Montowana jest prętach ściągających przykręconych z drugiej strony ściany (nakrętka wkuta w tynk i zacekolowana). To jak ja powieszę moją szafkę pod umywalkę na kominie???? Cześć Aga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.01.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Kurcze no się zdenerwowałam teraz - jeżeli nie będę mogła mieć wiszącej szafki pod umywalkę w górnej łazience? Że też się chciało mądralom przesuwać ten komin, jakby został tak jak w projekcie to miałabym tam własnie jakieś 115cm miejsca na szafkę, wrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 12.01.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Lukarna, a jaki komin? Bo ja zamierzam powiesić sobie umywalkę, ale na wentylacyjnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.01.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 No kurde duży taki, wszystko w sobie ma... i od kominka i od gazu i wentylację... Sama umywalka to może inaczej jakoś ale szafka sporawa może okazać się za ciężka, że ja gupia tego nie przemyślałam:( Planowo w miejscu gdzie będzie szafka i umywalka miała być ściana łącząca, a raczej dzieląca łazienkę i garderobę, wtedy takie rozwiązanie jak u Agi byłoby jak najbardziej mozliwe. Ale teraz to raczej komina nie przewiercę na wylot:/ Ja tam mam te pustaki wentylacyjne i to wszystko jest obmurowane dodatkowo pustakiem ceramicznym 11,5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.01.2013 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Luka, nie panikuj. Barbara74 pytała o szafkę w dolnej łazience, a jest długa, ale ma tylko jedną szufladę, więc ciężko ją "zaprzeć" o ścianę i stąd te pręty, żeby się nie oberwała. W górnej łazience szafka (ta większa) zwyczajnie wisi, bez żadnych prętów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 13.01.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Witam, chciałam zapytać co to za kostka brukowa przed domem? Wiem, że i pytanie i odpowiedź na pewno już padły, ale nie dam rady tego wszystkiego przeczytać, a strasznie mi się spodobała:) Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.01.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Luka, nie panikuj. Barbara74 pytała o szafkę w dolnej łazience, a jest długa, ale ma tylko jedną szufladę, więc ciężko ją "zaprzeć" o ścianę i stąd te pręty, żeby się nie oberwała. W górnej łazience szafka (ta większa) zwyczajnie wisi, bez żadnych prętów. Lejesz miód na me serce:) Ale co, popanikować se trochę nie można?? Coś trzeba robić nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 15.01.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Hellllołłłłłłłłł Aga, gdzie jesteś?????? ja rozumien, że praca praca praca, ale mogłabyś zajrzeć i chwilkę pogadać.... co u Ciebie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.01.2013 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Hellllołłłłłłłłł Aga, gdzie jesteś?????? ja rozumien, że praca praca praca, ale mogłabyś zajrzeć i chwilkę pogadać.... co u Ciebie???? Zajrzalam:) Siedze wlasnie na lotnisku w Monachium i czekam na swoj lot. Odezwe sie jak dolece i troche urzadze. W kazdym razie przez nastepnych kilka tygodni nie wypije z wami porannej kawy,) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.01.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 W Monachium?????????? Aga gdzie Cię tam wywiało:)Miłego urządzania i pisz pisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.01.2013 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 W Monachium?????????? Aga gdzie Cię tam wywiało:) Miłego urządzania i pisz pisz:) Pisalam juz, ze poczatek roku intensywnie mi sie zaczal. Monachium to tylko przesiadkowo odwiedzilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.01.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 pewnie leci na Malediwy albo Bali.... takiej to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts