agalind 15.01.2013 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 pewnie leci na Malediwy albo Bali.... takiej to dobrze Albo do roboty w niezbyt cieple kraje:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 15.01.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 ale Ci fajnie..... tak czy siak, uważaj na siebie i powodzenia gdziekolwiek bedziesz !!!! daj znać, jak już sie ukokosisz troszkę tam na obczyźnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.01.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Pisalam juz, ze poczatek roku intensywnie mi sie zaczal. Monachium to tylko przesiadkowo odwiedzilam. szkoda, ze tylko przesiadkowo bo to piekne miasto... mieszkalam tam i pracowalam przez poltora roku... oj pamietam tamte czasy...szczegolnie Oktoberfest:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.01.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Aga, z Ciebie to zawsze trzeba wyciągać - dokąd ostatecznie lecisz? Przyszła mi do głowy Dania, ale to przecież nie przez Monachium... Ja tej zimy nawet na narty nie pojadę, bo wykończeniówka w fazie mojego nadzoru. Pracuj, rozwijaj się i nie zapominaj się dobrze bawić. Napisz do nas czasami, a najlepiej tak często, jak się uda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 15.01.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 ale światowa ta nasza Aga. ja to nie wiem, czy gdziekolwiek w te ferie wyruszę. myśleliśmy o Tropical Island, ale chyba na dach trzeba zbierać kasę. choć widzę, że męża kusi wyjazd. a Ty się tam nie zapracowuj za bardzo, zwiedź co nieco i szybko wracaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.01.2013 00:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Melduję posłusznie, że doleciałam cała i zdrowa. Przez najbliższe 2 miesiące będę mieszkać w małym miasteczku na przedmieściach Chicago i pracować na tutejszym uniwersytecie. Pisać będę jak tylko mi sie to uda, choć coś czuję, że przez zmianę czasu możemy się nie zgrać Pozdrawiam wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.01.2013 00:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Aga, z Ciebie to zawsze trzeba wyciągać - dokąd ostatecznie lecisz? Przyszła mi do głowy Dania, ale to przecież nie przez Monachium... Ja tej zimy nawet na narty nie pojadę, bo wykończeniówka w fazie mojego nadzoru. Pracuj, rozwijaj się i nie zapominaj się dobrze bawić. Napisz do nas czasami, a najlepiej tak często, jak się uda:) Napisała ta co nigdy nie chce nic zdradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.01.2013 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Do Hameryyyyyki poleciała:) Mam nadzieję, że Cię tam nie będą męczyć na maksa i dasz radę coś fajnego zobaczyć O której kończysz pracę? Może zaczekamy na Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.01.2013 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 o Aga w USA się będzie bujać.... a przywieziesz mi coś ze stanów...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 17.01.2013 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 OOOOO Aga, jak bosko........ :o:o rany julek, jak ja Ci zazdraszczam.....zwiedzaj ile się da, wszystko..... uwielbiam hamerykę, takie moje małe zboczenie, bo generalnie nie jest to najbardziej ulubiony kraj na świecie - nawet studiowałam tą 'hamerykę' na uniwerku i w rzeczywistości - pół roku sobie spędziłam, było cudownie Aga, ściskam Cie mocno:hug::hug:, trzymaj się ciepło,pracuj nie za ciężko, baw się świetnie i zwiedzaj na maksa:bye::bye: p.s. jak pojedziesz gdzieś na południe, to ja poproszę kapelusz kowbojski męski ) mąż mi do dziś wypomina, że nie przywiozłam... teraz na wsi by szyku zadał... buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.01.2013 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Do Hameryyyyyki poleciała:) Mam nadzieję, że Cię tam nie będą męczyć na maksa i dasz radę coś fajnego zobaczyć O której kończysz pracę? Może zaczekamy na Ciebie? No patrz, jak sie nie położe spać, to z Wami pogadam;) tutaj czas pracy to 6 dni w tygodniu, ale "niedziela bedzie dla nas";) o Aga w USA się będzie bujać.... a przywieziesz mi coś ze stanów...? a co byś chciał? OOOOO Aga, jak bosko........ :o:o rany julek, jak ja Ci zazdraszczam.....zwiedzaj ile się da, wszystko..... uwielbiam hamerykę, takie moje małe zboczenie, bo generalnie nie jest to najbardziej ulubiony kraj na świecie - nawet studiowałam tą 'hamerykę' na uniwerku i w rzeczywistości - pół roku sobie spędziłam, było cudownie Aga, ściskam Cie mocno:hug::hug:, trzymaj się ciepło,pracuj nie za ciężko, baw się świetnie i zwiedzaj na maksa:bye::bye: p.s. jak pojedziesz gdzieś na południe, to ja poproszę kapelusz kowbojski męski ) mąż mi do dziś wypomina, że nie przywiozłam... teraz na wsi by szyku zadał... buziaki Cholera z tym kapeluszem moze być problem, bo ja mam kupę roboty nie zdążę tak daleko pojechać. Koszulka Chicago Bulls nie wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.01.2013 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 a co byś chciał? nexus 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.01.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 To która teraz jest u Ciebie? To jak jest koncert życzeń to ja też coś poproszę Zrób jakieś zdjęcia fajne co? Żebyś nas mogła zabrać w podróż wspomnień Kurde to się mąż zatęskni... ps. ok sprawdziłam sobie: czwartek godzina 0:44:) Prawdę napisali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.01.2013 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 nexus 7 Ciekawe ile sztuk pozwola mi przewiezc przez graniće;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 17.01.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 nieeeeee..... my nie koszykówkowi..... trudno..... całuję Cie mocno, have fun:bye::bye: i pisz, jak i co, padam z ciekawości, czy Tobie się spodoba tam... p.s. uważaj na żarcie,..... zdradliwie się na nim 'puchnie'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.01.2013 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 To która teraz jest u Ciebie? To jak jest koncert życzeń to ja też coś poproszę Zrób jakieś zdjęcia fajne co? Żebyś nas mogła zabrać w podróż wspomnień Kurde to się mąż zatęskni... Zdjecia porobie i wrzuce na pewno. tu jest naprawde ładnie. Dokladnie tak sobie wyobrazalam amerykanskie przedmiescia. U mnie 0:45, jestem 7 godzin do tyłu. nieeeeee..... my nie koszykówkowi..... trudno..... całuję Cie mocno, have fun:bye::bye: i pisz, jak i co, padam z ciekawości, czy Tobie się spodoba tam... p.s. uważaj na żarcie,..... zdradliwie się na nim 'puchnie'... A szkoda, że Wy nie koszykówkowi, bo ja mam zamiar spelnic swoje młodziencze marzenie i pojsc na mecz Chicago Bulls. Michaela Jordana juz nie ma, ale zabawa powinna byc niezła:) ?Jako nastolatkaq niejedną noc zarwałam dla NBA;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.01.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 mam zamiar spelnic swoje młodziencze marzenie i pojsc na mecz Chicago Bulls Czyli naprawdę przyjemne z pożytecznym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.01.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Ciekawe ile sztuk pozwola mi przewiezc przez graniće;) tyle masz już zamówień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.01.2013 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Czyli naprawdę przyjemne z pożytecznym:) Oj tak:yes: A najfajniesze, że mi sie wcale jesc nie chce, wiec mam nadzieje , ze wroce troche lzejsza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.01.2013 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 tyle masz już zamówień? No wiesz, rodzina wiedziała co sie kroi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts