Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aga, z Ciebie to zawsze trzeba wyciągać - dokąd ostatecznie lecisz? Przyszła mi do głowy Dania, ale to przecież nie przez Monachium... Ja tej zimy nawet na narty nie pojadę, bo wykończeniówka w fazie mojego nadzoru.

Pracuj, rozwijaj się i nie zapominaj się dobrze bawić. Napisz do nas czasami, a najlepiej tak często, jak się uda:):bye:

Melduję posłusznie, że doleciałam cała i zdrowa. Przez najbliższe 2 miesiące będę mieszkać w małym miasteczku na przedmieściach Chicago i pracować na tutejszym uniwersytecie. Pisać będę jak tylko mi sie to uda, choć coś czuję, że przez zmianę czasu możemy się nie zgrać;)

Pozdrawiam wszystkich:)

Aga, z Ciebie to zawsze trzeba wyciągać - dokąd ostatecznie lecisz? Przyszła mi do głowy Dania, ale to przecież nie przez Monachium... Ja tej zimy nawet na narty nie pojadę, bo wykończeniówka w fazie mojego nadzoru.

Pracuj, rozwijaj się i nie zapominaj się dobrze bawić. Napisz do nas czasami, a najlepiej tak często, jak się uda:):bye:

Napisała ta co nigdy nie chce nic zdradzić;)

OOOOO Aga, jak bosko........

:o:o:o

rany julek, jak ja Ci zazdraszczam.....zwiedzaj ile się da, wszystko..... uwielbiam hamerykę, takie moje małe zboczenie, bo generalnie nie jest to najbardziej ulubiony kraj na świecie - nawet studiowałam tą 'hamerykę' na uniwerku i w rzeczywistości - pół roku sobie spędziłam, było cudownie

Aga, ściskam Cie mocno:hug::hug::hug:, trzymaj się ciepło,pracuj nie za ciężko, baw się świetnie i zwiedzaj na maksa:bye::bye::bye:

p.s.

jak pojedziesz gdzieś na południe, to ja poproszę kapelusz kowbojski męski ;))

mąż mi do dziś wypomina, że nie przywiozłam... teraz na wsi by szyku zadał...;)

buziaki

Do Hameryyyyyki poleciała:)

Mam nadzieję, że Cię tam nie będą męczyć na maksa i dasz radę coś fajnego zobaczyć:)

O której kończysz pracę? Może zaczekamy na Ciebie?:)

No patrz, jak sie nie położe spać, to z Wami pogadam;) tutaj czas pracy to 6 dni w tygodniu, ale "niedziela bedzie dla nas";)

o Aga w USA się będzie bujać.... :)

a przywieziesz mi coś ze stanów...? ;)

a co byś chciał? ;)

OOOOO Aga, jak bosko........

:o:o:o

rany julek, jak ja Ci zazdraszczam.....zwiedzaj ile się da, wszystko..... uwielbiam hamerykę, takie moje małe zboczenie, bo generalnie nie jest to najbardziej ulubiony kraj na świecie - nawet studiowałam tą 'hamerykę' na uniwerku i w rzeczywistości - pół roku sobie spędziłam, było cudownie

Aga, ściskam Cie mocno:hug::hug::hug:, trzymaj się ciepło,pracuj nie za ciężko, baw się świetnie i zwiedzaj na maksa:bye::bye::bye:

p.s.

jak pojedziesz gdzieś na południe, to ja poproszę kapelusz kowbojski męski ;))

mąż mi do dziś wypomina, że nie przywiozłam... teraz na wsi by szyku zadał...;)

buziaki

Cholera z tym kapeluszem moze być problem, bo ja mam kupę roboty nie zdążę tak daleko pojechać. Koszulka Chicago Bulls nie wystarczy?;)

To która teraz jest u Ciebie?

To jak jest koncert życzeń to ja też coś poproszę:)

Zrób jakieś zdjęcia fajne co? Żebyś nas mogła zabrać w podróż wspomnień:)

Kurde to się mąż zatęskni...

ps. ok sprawdziłam sobie: czwartek godzina 0:44:)

Prawdę napisali?

To która teraz jest u Ciebie?

To jak jest koncert życzeń to ja też coś poproszę:)

Zrób jakieś zdjęcia fajne co? Żebyś nas mogła zabrać w podróż wspomnień:)

Kurde to się mąż zatęskni...

Zdjecia porobie i wrzuce na pewno. tu jest naprawde ładnie. Dokladnie tak sobie wyobrazalam amerykanskie przedmiescia. U mnie 0:45, jestem 7 godzin do tyłu.

nieeeeee.....

my nie koszykówkowi.....:no: trudno.....

całuję Cie mocno, have fun:bye::bye::bye:

i pisz, jak i co, padam z ciekawości, czy Tobie się spodoba tam...

p.s.

uważaj na żarcie,..... zdradliwie się na nim 'puchnie'...:p

A szkoda, że Wy nie koszykówkowi, bo ja mam zamiar spelnic swoje młodziencze marzenie i pojsc na mecz Chicago Bulls. Michaela Jordana juz nie ma, ale zabawa powinna byc niezła:) ?Jako nastolatkaq niejedną noc zarwałam dla NBA;)