Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fajnie masz, zazdroszczę. Też bym sobie wyjechała, najchętniej równie daleko jak Ty:p Wpisz mnie na listę prezentów z Ameryki - chcę fotki Chicago - bo znam je tylko z filmów i opowieści:) Podobno klimat amerykańskich uniwerków jest fantastyczny. Napisz czym się będziesz zajmowała:)

Baw się dobrze:bye:

Fajnie masz, zazdroszczę. Też bym sobie wyjechała, najchętniej równie daleko jak Ty:p Wpisz mnie na listę prezentów z Ameryki - chcę fotki Chicago - bo znam je tylko z filmów i opowieści:) Podobno klimat amerykańskich uniwerków jest fantastyczny. Napisz czym się będziesz zajmowała:)

Baw się dobrze:bye:

Fotki będę, bo pewnie w niedziele sie wybiore:yes: Uniwerek jest super. Naprawdę wielka szkoda, ze u nas tak to nie wyglada. Atmosfera jest genialna, no i masa możliwosci. Tutaj mam nauczyc sie kilka nowych technik zeby potem u siebie je wykorzystac.

Jet lag mnie dobija. Ile dni potrzeba, zeby dojsc do siebie????

Aga - pozdrów Chicago i Niles ode mnie :yes: Może mnie jeszcze pamiętają, mimo wielu juz lat ...;)

No i zazdraszczam. Chętnie bym tam wróciła i pokazała swoim .

Pozdrowię i Niles, choć ja bliżej wody jestem:)

Edytowane przez agalind

Fotki będę, bo pewnie w niedziele sie wybiore:yes: Uniwerek jest super. Naprawdę wielka szkoda, ze u nas tak to nie wyglada. Atmosfera jest genialna, no i masa możliwosci. Tutaj mam nauczyc sie kilka nowych technik zeby potem u siebie je wykorzystac.

Jet lag mnie dobija. Ile dni potrzeba, zeby dojsc do siebie????

Aga, jeśli to nie tajemnica, to jaką dziedzinę uprawiasz?

A jet lag to fajna sprawa, będziesz mogła spokojnie śledzić FM dzięki niemu :)

Aga, jeśli to nie tajemnica, to jaką dziedzinę uprawiasz?

A jet lag to fajna sprawa, będziesz mogła spokojnie śledzić FM dzięki niemu :)

Dorka, tajemnica zadna, bo juz kiedys o tym pisalam - jestem chemikiem.

Jet lag moze i fajny, ale jak potem trzeba pracowac to juz gorzej. O 15 tutejszego czasu padam i ledwie daje rade.

Baw się dobrze i rób zdjęcia wnętrz :) Obejrzałabym coś ciekawego zagramanicznego i zaoceanicznego :)

Mnie interesują fotki zewnętrza:p Czy Chicago rzeczywiście ma tyle terenów zielonych, podobno to bardzo ładne miasto, a ja akurat w nim nie byłam. Jak wrażenia?:)

Postaram sie spelnic Wasze zyczenia i beda fotki wnetrz i zewnetrz. Na razie zdazylam zobaczyc tylko miasteczko uniwersyteckie, ktore jest urocze. Typowo amerykanskie przedmiescia. Do Chicago wybieram sie w niedziele, bo tu pracujemy pon-sob. Wtedy rusze z aparatem;)

Okazuje się że jak za szybko spac nie pójdziesz to z nami poranna kawę możesz wypić, a jak my posiedzimy długo po kolacji to załapiemy się akurat na Twoja popołudniową:)

Czary ludzie, czary:)

cześć Aga:)

Czesc:)

Zakladajac ze od 8 jestes w pracy to musialabym czekac do 1 zeby powiedziec Ci dzien dobry. Wszystko fajnie, tylko, ze ja potem musze do pracy wstac. Z kolei jak ja wroce o 19 do domu, to u ciebie juz 2 w nocy, wiec jakby nie patrzec tak nie pasuje. Jedynie ja czasami w pracy z doskoku moge zajrzec.

ooo ja nie musiałam wylatywać w sina dal bo ten system przepracowywałam przez lata

Zaczynam od 9, bo taki tutaj jest zwyczaj, ale koncowej godziny nie ma.

z tym,że ja zaczynałam od 7:(

Realizuj się Aga i owocnego wyciskania maxa z wyjazdu :)