Lukarna 17.01.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Oj tak:yes: A najfajniesze, że mi sie wcale jesc nie chce, wiec mam nadzieje , ze wroce troche lzejsza Lżejsza w sobie ale bagaż może być duuużo cięższy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.01.2013 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Lżejsza w sobie ale bagaż może być duuużo cięższy:) No a myslisz, ze ja bym chudla tak sama z siebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.01.2013 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Dobra, spac ide, wiec porannej kawy nie wypije. Milego dnia Wam zycze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 17.01.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 trzym się, pospij, własnie miałam się spytać, czemu Ty jeszcze nie spisz....dobrej nocy:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.01.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.01.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Fajnie masz, zazdroszczę. Też bym sobie wyjechała, najchętniej równie daleko jak Ty:p Wpisz mnie na listę prezentów z Ameryki - chcę fotki Chicago - bo znam je tylko z filmów i opowieści:) Podobno klimat amerykańskich uniwerków jest fantastyczny. Napisz czym się będziesz zajmowała:) Baw się dobrze:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.01.2013 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Fajnie masz, zazdroszczę. Też bym sobie wyjechała, najchętniej równie daleko jak Ty:p Wpisz mnie na listę prezentów z Ameryki - chcę fotki Chicago - bo znam je tylko z filmów i opowieści:) Podobno klimat amerykańskich uniwerków jest fantastyczny. Napisz czym się będziesz zajmowała:) Baw się dobrze:bye: Fotki będę, bo pewnie w niedziele sie wybiore:yes: Uniwerek jest super. Naprawdę wielka szkoda, ze u nas tak to nie wyglada. Atmosfera jest genialna, no i masa możliwosci. Tutaj mam nauczyc sie kilka nowych technik zeby potem u siebie je wykorzystac. Jet lag mnie dobija. Ile dni potrzeba, zeby dojsc do siebie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.01.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Aga - pozdrów Chicago i Niles ode mnie Może mnie jeszcze pamiętają, mimo wielu juz lat ... No i zazdraszczam. Chętnie bym tam wróciła i pokazała swoim . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.01.2013 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 (edytowane) Aga - pozdrów Chicago i Niles ode mnie Może mnie jeszcze pamiętają, mimo wielu juz lat ... No i zazdraszczam. Chętnie bym tam wróciła i pokazała swoim . Pozdrowię i Niles, choć ja bliżej wody jestem:) Edytowane 17 Stycznia 2013 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 18.01.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Fotki będę, bo pewnie w niedziele sie wybiore:yes: Uniwerek jest super. Naprawdę wielka szkoda, ze u nas tak to nie wyglada. Atmosfera jest genialna, no i masa możliwosci. Tutaj mam nauczyc sie kilka nowych technik zeby potem u siebie je wykorzystac. Jet lag mnie dobija. Ile dni potrzeba, zeby dojsc do siebie???? Aga, jeśli to nie tajemnica, to jaką dziedzinę uprawiasz? A jet lag to fajna sprawa, będziesz mogła spokojnie śledzić FM dzięki niemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.01.2013 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Aga, jeśli to nie tajemnica, to jaką dziedzinę uprawiasz? A jet lag to fajna sprawa, będziesz mogła spokojnie śledzić FM dzięki niemu Dorka, tajemnica zadna, bo juz kiedys o tym pisalam - jestem chemikiem. Jet lag moze i fajny, ale jak potem trzeba pracowac to juz gorzej. O 15 tutejszego czasu padam i ledwie daje rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 18.01.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Baw się dobrze i rób zdjęcia wnętrz Obejrzałabym coś ciekawego zagramanicznego i zaoceanicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.01.2013 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Mnie interesują fotki zewnętrza:p Czy Chicago rzeczywiście ma tyle terenów zielonych, podobno to bardzo ładne miasto, a ja akurat w nim nie byłam. Jak wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.01.2013 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Baw się dobrze i rób zdjęcia wnętrz Obejrzałabym coś ciekawego zagramanicznego i zaoceanicznego Mnie interesują fotki zewnętrza:p Czy Chicago rzeczywiście ma tyle terenów zielonych, podobno to bardzo ładne miasto, a ja akurat w nim nie byłam. Jak wrażenia? Postaram sie spelnic Wasze zyczenia i beda fotki wnetrz i zewnetrz. Na razie zdazylam zobaczyc tylko miasteczko uniwersyteckie, ktore jest urocze. Typowo amerykanskie przedmiescia. Do Chicago wybieram sie w niedziele, bo tu pracujemy pon-sob. Wtedy rusze z aparatem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.01.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Okazuje się że jak za szybko spac nie pójdziesz to z nami poranna kawę możesz wypić, a jak my posiedzimy długo po kolacji to załapiemy się akurat na Twoja popołudniową Czary ludzie, czary:) cześć Aga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.01.2013 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Okazuje się że jak za szybko spac nie pójdziesz to z nami poranna kawę możesz wypić, a jak my posiedzimy długo po kolacji to załapiemy się akurat na Twoja popołudniową Czary ludzie, czary:) cześć Aga:) Czesc:) Zakladajac ze od 8 jestes w pracy to musialabym czekac do 1 zeby powiedziec Ci dzien dobry. Wszystko fajnie, tylko, ze ja potem musze do pracy wstac. Z kolei jak ja wroce o 19 do domu, to u ciebie juz 2 w nocy, wiec jakby nie patrzec tak nie pasuje. Jedynie ja czasami w pracy z doskoku moge zajrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.01.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Do 19 pracujesz?A rano, od której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.01.2013 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Zrobilam sobie bardzo ambitny plan, wiec 19 to byla wczoraj, dzisiaj wczesniej jak o 21 pewnie nie wyjde. Chce wykorzystac ten wyjazd na maxa, wiec robie ile sie da. Zaczynam od 9, bo taki tutaj jest zwyczaj, ale koncowej godziny nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.01.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 ooo ja nie musiałam wylatywać w sina dal bo ten system przepracowywałam przez lata Zaczynam od 9, bo taki tutaj jest zwyczaj, ale koncowej godziny nie ma. z tym,że ja zaczynałam od 7:( Realizuj się Aga i owocnego wyciskania maxa z wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 18.01.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 I tak przez dwa miesiące, trzymam kciuki, żeby Ci sie udało. Bo jakimś czasie człek ma dość takiego kieratu i efektywność cierpi. Ale da się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts