agalind 18.01.2013 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Dzieki dziewczyny:) Na razie jest ok, pewnie z czasem zmienie zdanie. W kazdym razie dostalam szanse wiec mam zamiar ja wykorzystac Oby tylko mi tej mojej ambicji starczylo na dluzej niz tydzien;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 18.01.2013 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Starczy, starczy, a jak nie starczy to współpracownicy zapewnią psychologiczne wsparcie. Np. grzecznie zapytają: już wychodzisz ???? dopiero 19ta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.01.2013 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Starczy, starczy, a jak nie starczy to współpracownicy zapewnią psychologiczne wsparcie. Np. grzecznie zapytają: już wychodzisz ???? dopiero 19ta? Tak, zawsze mozna na nich liczyc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.01.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Dasz radę bo dzielna jesteś A jechałas tam sama czy z kimś z hmm firmy swojej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.01.2013 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Dasz radę bo dzielna jesteś A jechałas tam sama czy z kimś z hmm firmy swojej? Sama samiutenka, ale ja z tych co wola sami;) Luka, wczoraj spac poszlam ok. polnocy, wiec u Ciebie byla 7 rano. Chyba nie uda nam sie porannej kawy wypic, bo przeciez o takiej porze to ja nie dam rady;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.01.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Ej no ale czekaj. Gdybym ja twytrzymała do 1 z minutami to jakbyś akurat w tym dniu nie podeszła zbyt ambitnie do pracy to może nam sie uda drinka razem wypić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.01.2013 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 No to juz predziej;) Wczoraj jak wrocilam z pracy to zrobilam mezowi pobudke o 3 w nocy, ale sam chcial. On zaspany a ja przy Guinnessie;) A propos piwa, to kazali mi wczoraj pokazacv dowod jak kupowalam:lol2: Tak sie rozesmialam, ze od razu skapowali ze palneli glupote:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.01.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Daaaawno już ni się to nie przytrafiło:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.01.2013 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Daaaawno już ni się to nie przytrafiło:confused: No wlasnie mi tez nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 20.01.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 czesc agalind mam pytanie odnosnie schodów wejsciowych. czy pod tą kostką to jest beton czy tez nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.01.2013 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 (edytowane) czesc agalind mam pytanie odnosnie schodów wejsciowych. czy pod tą kostką to jest beton czy tez nie? Czesc:) Pod kostką było wykorytowane, nawiezione kruszywo, na to podsypka i kostka. Edytowane 20 Stycznia 2013 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 20.01.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 pomęczę jeszcze temat czy to wychodzi drożej czy taniej niż normalnie (tzn beton i na to płytki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.01.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Nitka musisz poczekać aż Aga z roboty wróci czyli jakos po północy grubo;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 20.01.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 A tam niedzieli nie obchodzą, w końcu chrześcijański w głównej mierze kraj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.01.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Noooo taaaak ale ze mnie gapka (jak mówi mój Najmłodszy) Przez ten urlop zupełnie nie myślę, zapomniałam że niedziela dziś To zwiedza Aga ponoć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.01.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Aga, Ty naprawdę tam samiuteńka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 20.01.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 mnie sie tam nie spieszy tak się wciełam między wódkę a zakąskę to mogę poczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.01.2013 01:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 pomęczę jeszcze temat czy to wychodzi drożej czy taniej niż normalnie (tzn beton i na to płytki) Nie wiem, ktora opcja tansza, ale ja betonu nie chcialam w obawie, przed odpadajacymi plytkami. Film sobie wkrecilam, ze od mrozu odpadają i tej opcji nie bralismy pod uwage. Poza tym razem z podjazdem tworzy to pewną całośc i ciaglosc i na tym mi zalezalo. Dodam tylko, ze znajomi na wiosne skuwaja swoj kilka lat temu wylozony beton i robia kostke, bo popekalo im i szpary sie porobily. Nitka musisz poczekać aż Aga z roboty wróci czyli jakos po północy grubo;D W robocie nie bylam, ale do Downtown;) sie wybrałam. A tam niedzieli nie obchodzą, w końcu chrześcijański w głównej mierze kraj... Obchodzą Jutro jest Martin Luther King Day i Amerykanie mają wolne, ale mój szef (nie-Amerykanin) stwierdził, ze "reszta przychodzi, bo przecież nie wierzy w te wszystkie bzdury":sick: Noooo taaaak ale ze mnie gapka (jak mówi mój Najmłodszy) Przez ten urlop zupełnie nie myślę, zapomniałam że niedziela dziś To zwiedza Aga ponoć Ano zwiedzała a teraz siedzi z goraca herbata, bo malo sobie tylka nie odmroziła. Aga, Ty naprawdę tam samiuteńka? Samiuteńka:yes: Mam w sumie wspollokatorke Polkę, ale wlasciwie to sie mijamy. mnie sie tam nie spieszy tak się wciełam między wódkę a zakąskę to mogę poczekac Patrz wyżej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.01.2013 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Zimno tam macie?U nas teraz -8 brr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 21.01.2013 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Cześć Aga:bye:mam nadzieje, że u Ciebie ok:wiggle: zwiedzaj zwiedzaj, po klubach sie przeciągnij, koniecznie spróbuj hotdoga czy innego swiństwa z takiego wozka na ulicy ..... pycha:rolleyes:u nas -5, troche sniegu....posyłam polskie nadmorskie buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts