Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dasz radę bo dzielna jesteś:)

A jechałas tam sama czy z kimś z hmm firmy swojej?

Sama samiutenka, ale ja z tych co wola sami;)

Luka, wczoraj spac poszlam ok. polnocy, wiec u Ciebie byla 7 rano. Chyba nie uda nam sie porannej kawy wypic, bo przeciez o takiej porze to ja nie dam rady;)

No to juz predziej;) Wczoraj jak wrocilam z pracy to zrobilam mezowi pobudke o 3 w nocy, ale sam chcial. On zaspany a ja przy Guinnessie;)

A propos piwa, to kazali mi wczoraj pokazacv dowod jak kupowalam:lol2: Tak sie rozesmialam, ze od razu skapowali ze palneli glupote:D

pomęczę jeszcze temat :) czy to wychodzi drożej czy taniej niż normalnie (tzn beton i na to płytki)

Nie wiem, ktora opcja tansza, ale ja betonu nie chcialam w obawie, przed odpadajacymi plytkami. Film sobie wkrecilam, ze od mrozu odpadają i tej opcji nie bralismy pod uwage. Poza tym razem z podjazdem tworzy to pewną całośc i ciaglosc i na tym mi zalezalo. Dodam tylko, ze znajomi na wiosne skuwaja swoj kilka lat temu wylozony beton i robia kostke, bo popekalo im i szpary sie porobily.

Nitka musisz poczekać aż Aga z roboty wróci czyli jakos po północy grubo;D

W robocie nie bylam, ale do Downtown;) sie wybrałam. :wiggle:

A tam niedzieli nie obchodzą, w końcu chrześcijański w głównej mierze kraj...

Obchodzą:yes: Jutro jest Martin Luther King Day i Amerykanie mają wolne, ale mój szef (nie-Amerykanin) stwierdził, ze "reszta przychodzi, bo przecież nie wierzy w te wszystkie bzdury":sick:

Noooo taaaak ale ze mnie gapka (jak mówi mój Najmłodszy)

Przez ten urlop zupełnie nie myślę, zapomniałam że niedziela dziś:oops:

To zwiedza Aga ponoć

Ano zwiedzała a teraz siedzi z goraca herbata, bo malo sobie tylka nie odmroziła.

Aga, Ty naprawdę tam samiuteńka? :hug:

Samiuteńka:yes: Mam w sumie wspollokatorke Polkę, ale wlasciwie to sie mijamy.

mnie sie tam nie spieszy :) tak się wciełam między wódkę a zakąskę to mogę poczekac :)

Patrz wyżej:)