msdracula 21.01.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Agalind dziękiuję za informację odnośnie drzwi wejściowych!!!! jakiej firmy wy wzięliście stalówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 21.01.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 A szkoda, że Wy nie koszykówkowi, bo ja mam zamiar spelnic swoje młodziencze marzenie i pojsc na mecz Chicago Bulls. Michaela Jordana juz nie ma, ale zabawa powinna byc niezła:) ?Jako nastolatkaq niejedną noc zarwałam dla NBA;) To tak jak ja Trzym sie Aga i milego pobytu i pracy w Hameryce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.01.2013 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Zimno tam macie? U nas teraz -8 brr:) Wczoraj bylo -9st.C, ale odczuwalna chyba -20. No i jak tu wieje! Wiatr nad Bałtykiem to lekka bryza... Agalind dziękiuję za informację odnośnie drzwi wejściowych!!!! jakiej firmy wy wzięliście stalówki? Mamy z Wikędu To tak jak ja Trzym sie Aga i milego pobytu i pracy w Hameryce Bo my chyba podobne roczniki jesteśmy. Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.01.2013 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Cześć Aga:bye: mam nadzieje, że u Ciebie ok:wiggle: zwiedzaj zwiedzaj, po klubach sie przeciągnij, koniecznie spróbuj hotdoga czy innego swiństwa z takiego wozka na ulicy ..... pycha:rolleyes: u nas -5, troche sniegu.... posyłam polskie nadmorskie buziaki:hug: U mnie ok, wczoraj sie nalaziłam, wiec padłam szybko. Wiem, ze hotdoga i hamburgera to musowo trzeba spróbować, tylko, że ja tak ogólnie nie przepadam i poki co sie bronie, ale obiecuje zjesc:) Pozdrowienia z Wietrznego Miasta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 21.01.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Pozdrowienia z Wietrznego Miasta:) O tej porze roku chyba wolałabym wylądować w Wiecznym Mieście Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.01.2013 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 O tej porze roku chyba wolałabym wylądować w Wiecznym Mieście Pozdrowienia No nie wiem, nad naszym morzem tez wieje, ale ten wiatr tutaj to jest tak przenikliwy, ze mimo warstw ubrań zimno jak cholera. Dzisiaj niby -12st.C i pruszy śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.01.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Kurcze nie mogli Ci tego Uniwersytetu gdzies w cieplejszej okolicy znaleźć? Opaliłabyś dekold;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.01.2013 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Kurcze nie mogli Ci tego Uniwersytetu gdzies w cieplejszej okolicy znaleźć? Opaliłabyś dekold;) No ja tez zaluje, ze to nie California czy Floryda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 21.01.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 No nie wiem, nad naszym morzem tez wieje, ale ten wiatr tutaj to jest tak przenikliwy, ze mimo warstw ubrań zimno jak cholera. Dzisiaj niby -12st.C i pruszy śnieg. Ja nieskromnie o Rzymie pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.01.2013 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Ja nieskromnie o Rzymie pomyślałam O jeju, tam byloby najlepiej. Super jedzenie, ludzie, pogoda niezła. Taaaak, ja chce do Rzymu:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 21.01.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Ale oni te dobre uniwersytety mają ciut bardziej na północ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.01.2013 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Ale oni te dobre uniwersytety mają ciut bardziej na północ Oj tam, oj tam;) Zawsze pomarzyć można:cool: Edytowane 21 Stycznia 2013 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 21.01.2013 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Witam się jeszcze raz:), pytałam już parę stron wcześniej, ale chyba moje pytanie gdzieś umknęło, więc zapytam nieśmiało jeszcze raz:) co to za kostka brukowa przed domem? Strasznie mi się na zdjęciu spodobała. Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.01.2013 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Witam się jeszcze raz:), pytałam już parę stron wcześniej, ale chyba moje pytanie gdzieś umknęło, więc zapytam nieśmiało jeszcze raz:) co to za kostka brukowa przed domem? Strasznie mi się na zdjęciu spodobała. Pozdrawiam:bye: Strasznie Cię przepraszam, ale przegapiłam Twoje pytanie:oops:. Trochę zakręcona ostatnio jestem:) Kostka to Beganit z Polbruku, czyli betonowa z posypką granitową. Jeszcze raz prosze o wybaczenie i pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2013 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Jak będziesz tam 2 miesiące to może zdążysz się jeszcze na pierwsze oznaki wiosny załapać We włoszech też bywają ostre zimy, moja mama mówi, że jak tylko temp spadnie poniżej zera (czyt -1) to panie wyciągają futra a panowie zakładają łąńcuchy na koła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 22.01.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Strasznie Cię przepraszam, ale przegapiłam Twoje pytanie:oops:. Trochę zakręcona ostatnio jestem:) Kostka to Beganit z Polbruku, czyli betonowa z posypką granitową. Jeszcze raz prosze o wybaczenie i pozdrawiam:) Nic się nie stało każdy może przegapić jakieś pytanie zwłaszcza jak się tak dużo dzieje:) Doczytałam o wyjeździe, cudowna przygoda:wiggle: Dziękuję bardzo za odpowiedź pozdrawiam serdecznie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 22.01.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 jejku Aga, ja tu nie zaglądałam kilka dni, to nie wiedziałam, że Ty w Hameryce! ale Ci fajnie. myślałam, że na jakieś zakupy do Londynu się wybierasz, a tu taka akcja. pozazdraszczam i życzę owocnej pracy i miłego wypoczynku pomiędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 22.01.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Ale się zagapiłam, a Aga w JuEsEj, super:) Moje jedno z marzeń. Realizuj sie kobieto, powodzenia Ci zycze i kciuki trzymam Ale masz fajnie, rozwijasz się, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.01.2013 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Jak będziesz tam 2 miesiące to może zdążysz się jeszcze na pierwsze oznaki wiosny załapać We włoszech też bywają ostre zimy, moja mama mówi, że jak tylko temp spadnie poniżej zera (czyt -1) to panie wyciągają futra a panowie zakładają łąńcuchy na koła;) Wiosna mówisz? Hmmm, z chęcią, zwłaszcza przy tych -17st.C dzisiaj. Brrrrr... Wszędzie tu trąbią, że tak zimno dawno nie było. Nic się nie stało każdy może przegapić jakieś pytanie zwłaszcza jak się tak dużo dzieje:) Doczytałam o wyjeździe, cudowna przygoda:wiggle: Dziękuję bardzo za odpowiedź pozdrawiam serdecznie:bye: Obiecuję, że więcej się to nie powtórzy:) jejku Aga, ja tu nie zaglądałam kilka dni, to nie wiedziałam, że Ty w Hameryce! ale Ci fajnie. myślałam, że na jakieś zakupy do Londynu się wybierasz, a tu taka akcja. pozazdraszczam i życzę owocnej pracy i miłego wypoczynku pomiędzy. Londyn czy Lądek Zdrój? Za blisko dla mnie:D Ale się zagapiłam, a Aga w JuEsEj, super:) Moje jedno z marzeń. Realizuj sie kobieto, powodzenia Ci zycze i kciuki trzymam Ale masz fajnie, rozwijasz się, super Byś bywała to być wiedziała:cool: Realizuję się tak bardzo, że nie wiem co dziś za dzień Co u Ciebie/Was słychać? Od mojego ostatniego posta w Twoich komentach tylko wiatr wieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 - 17 ojeja daleko masz do tych fiolek amerykańskich z mieszkania amerykańskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts