Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zimno tam macie?

U nas teraz -8 brr:)

Wczoraj bylo -9st.C, ale odczuwalna chyba -20. No i jak tu wieje!:eek: Wiatr nad Bałtykiem to lekka bryza...

Agalind dziękiuję za informację odnośnie drzwi wejściowych!!!!

jakiej firmy wy wzięliście stalówki?

Mamy z Wikędu

To tak jak ja :D

Trzym sie Aga i milego pobytu i pracy w Hameryce ;)

Bo my chyba podobne roczniki jesteśmy. Dzięki:)

Cześć Aga:bye:

mam nadzieje, że u Ciebie ok:wiggle:

zwiedzaj zwiedzaj, po klubach sie przeciągnij, koniecznie spróbuj hotdoga czy innego swiństwa z takiego wozka na ulicy ..... pycha:rolleyes:

u nas -5, troche sniegu....

posyłam polskie nadmorskie buziaki:hug:

U mnie ok, wczoraj sie nalaziłam, wiec padłam szybko. Wiem, ze hotdoga i hamburgera to musowo trzeba spróbować, tylko, że ja tak ogólnie nie przepadam i poki co sie bronie, ale obiecuje zjesc:)

Pozdrowienia z Wietrznego Miasta:)

No nie wiem, nad naszym morzem tez wieje, ale ten wiatr tutaj to jest tak przenikliwy, ze mimo warstw ubrań zimno jak cholera. Dzisiaj niby -12st.C i pruszy śnieg.

Ja nieskromnie o Rzymie pomyślałam :)

Witam się jeszcze raz:), pytałam już parę stron wcześniej, ale chyba moje pytanie gdzieś umknęło, więc zapytam nieśmiało jeszcze raz:) co to za kostka brukowa przed domem? Strasznie mi się na zdjęciu spodobała. Pozdrawiam:bye:

Strasznie Cię przepraszam, ale przegapiłam Twoje pytanie:oops:. Trochę zakręcona ostatnio jestem:)

Kostka to Beganit z Polbruku, czyli betonowa z posypką granitową.

Jeszcze raz prosze o wybaczenie i pozdrawiam:)

Jak będziesz tam 2 miesiące to może zdążysz się jeszcze na pierwsze oznaki wiosny załapać:)

We włoszech też bywają ostre zimy, moja mama mówi, że jak tylko temp spadnie poniżej zera (czyt -1) to panie wyciągają futra a panowie zakładają łąńcuchy na koła;)

Strasznie Cię przepraszam, ale przegapiłam Twoje pytanie:oops:. Trochę zakręcona ostatnio jestem:)

Kostka to Beganit z Polbruku, czyli betonowa z posypką granitową.

Jeszcze raz prosze o wybaczenie i pozdrawiam:)

Nic się nie stało każdy może przegapić jakieś pytanie zwłaszcza jak się tak dużo dzieje:) Doczytałam o wyjeździe, cudowna przygoda:wiggle: Dziękuję bardzo za odpowiedź:) pozdrawiam serdecznie:bye:

Jak będziesz tam 2 miesiące to może zdążysz się jeszcze na pierwsze oznaki wiosny załapać:)

We włoszech też bywają ostre zimy, moja mama mówi, że jak tylko temp spadnie poniżej zera (czyt -1) to panie wyciągają futra a panowie zakładają łąńcuchy na koła;)

Wiosna mówisz? Hmmm, z chęcią, zwłaszcza przy tych -17st.C dzisiaj. Brrrrr... Wszędzie tu trąbią, że tak zimno dawno nie było.

Nic się nie stało każdy może przegapić jakieś pytanie zwłaszcza jak się tak dużo dzieje:) Doczytałam o wyjeździe, cudowna przygoda:wiggle: Dziękuję bardzo za odpowiedź:) pozdrawiam serdecznie:bye:

Obiecuję, że więcej się to nie powtórzy:)

jejku Aga, ja tu nie zaglądałam kilka dni, to nie wiedziałam, że Ty w Hameryce!

ale Ci fajnie. myślałam, że na jakieś zakupy do Londynu się wybierasz, a tu taka akcja. pozazdraszczam i życzę owocnej pracy i miłego wypoczynku pomiędzy.

Londyn czy Lądek Zdrój?;) Za blisko dla mnie:D

Ale się zagapiłam, a Aga w JuEsEj, super:)

Moje jedno z marzeń. Realizuj sie kobieto, powodzenia Ci zycze i kciuki trzymam :wiggle:

Ale masz fajnie, rozwijasz się, super

Byś bywała to być wiedziała:cool: Realizuję się tak bardzo, że nie wiem co dziś za dzień:sick:

Co u Ciebie/Was słychać? Od mojego ostatniego posta w Twoich komentach tylko wiatr wieje.