Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dużo wody pij - w razie czego wypłucze:D

tylko czy za siedzenie w amerykańskim klopie zapłacą jej tak dobrze jak za siedzenie w labolatorium ???? ;)

Ps . przyszłam sie przywitać . Miałysmy juz okazję.....u Lukarny :D Tam wesoło , więc mam nadzieję, że i tutaj tak bedzie ;) Jesli w ogóle mozna , ofkors :eek:

Edytowane przez victima

Dużo wody pij - w razie czego wypłucze:D

A od kiedy to tłuszcze się w wodzie rozpuszczają, co?;)

tylko czy za siedzenie w amerykańskim klopie zapłacą jej tak dobrze jak za siedzenie w labolatorium ???? ;)

Ps . przyszłam sie przywitać . Miałysmy juz okazję.....u Lukarny :D Tam wesoło , więc mam nadzieję, że i tutaj tak bedzie ;) Jesli w ogóle mozna , ofkors :eek:

Już Cię lov ju za Twoje poczucie humoru:D Nie wiem czy za to płacą, bo jeszcze nie zapłacili;)

Witam i zapraszam, bo tu niezłe towarzystwo bywa i czas szybko płynie;) Jednak nie przyjmuję reklamacji w przypadku zaniedbania innych obowiązków:cool:

Zapłacą, tylko dłużej wieczorem przytrzymają i przez weekend jak będzie trzeba...

Praca w weekend to normalka, wiec pewnie zakladaja ze wszyscy w kibelku siedza :rotfl:

A od kiedy to tłuszcze się w wodzie rozpuszczają, co?;)

Przecież ja nic o tłuszczach nie pisałam:D:D

Już Cię lov ju za Twoje poczucie humoru:D Nie wiem czy za to płacą, bo jeszcze nie zapłacili;)

Witam i zapraszam, bo tu niezłe towarzystwo bywa i czas szybko płynie;) Jednak nie przyjmuję reklamacji w przypadku zaniedbania innych obowiązków:cool:

Praca w weekend to normalka, wiec pewnie zakladaja ze wszyscy w kibelku siedza :rotfl:

Własnie miałam pisać że coś jest nie tak jak wracasz z pracy koło 3 nad ranem:D:D:D