agalind 22.01.2013 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 - 17 ojej a daleko masz do tych fiolek amerykańskich z mieszkania amerykańskiego? Na szczescie blisko (kilka minut pieszo), ale juz wiesz dlaczego na ta Twoją zupę chciałam sie załapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 No nieskromnie powiem że pyszna jest:) Popatrz na półkach w markiecie czy amerykańskiego szczawiu w słoikach nie ma i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.01.2013 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 No nieskromnie powiem że pyszna jest:) Popatrz na półkach w markiecie czy amerykańskiego szczawiu w słoikach nie ma i już Słoików tu pełno, to fakt:D Myslę jednak, że ten tutejszy szczaw w słoiku nie ma nic wspólnego z Twoją zupą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 A tam masz pełne wyżywienie (gdzieś) czy częściowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.01.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 A tam masz pełne wyżywienie (gdzieś) czy częściowe? Mam kase na utrzymanie, ale szczerze powiedziawszy to jesc mi sie nie chce wcale. Rano jedna kanapka i caly dzien na niej moge latac. Az strach pomyslec, co w tej kanapce jesc, ze takiego powera daje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Dużo wody pij - w razie czego wypłucze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
victima 22.01.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Dużo wody pij - w razie czego wypłucze:D tylko czy za siedzenie w amerykańskim klopie zapłacą jej tak dobrze jak za siedzenie w labolatorium ???? Ps . przyszłam sie przywitać . Miałysmy juz okazję.....u Lukarny Tam wesoło , więc mam nadzieję, że i tutaj tak bedzie Jesli w ogóle mozna , ofkors Edytowane 22 Stycznia 2013 przez victima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 22.01.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Zapłacą, tylko dłużej wieczorem przytrzymają i przez weekend jak będzie trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.01.2013 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Dużo wody pij - w razie czego wypłucze:D A od kiedy to tłuszcze się w wodzie rozpuszczają, co? tylko czy za siedzenie w amerykańskim klopie zapłacą jej tak dobrze jak za siedzenie w labolatorium ???? Ps . przyszłam sie przywitać . Miałysmy juz okazję.....u Lukarny Tam wesoło , więc mam nadzieję, że i tutaj tak bedzie Jesli w ogóle mozna , ofkors Już Cię lov ju za Twoje poczucie humoru:D Nie wiem czy za to płacą, bo jeszcze nie zapłacili;) Witam i zapraszam, bo tu niezłe towarzystwo bywa i czas szybko płynie;) Jednak nie przyjmuję reklamacji w przypadku zaniedbania innych obowiązków:cool: Zapłacą, tylko dłużej wieczorem przytrzymają i przez weekend jak będzie trzeba... Praca w weekend to normalka, wiec pewnie zakladaja ze wszyscy w kibelku siedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 A od kiedy to tłuszcze się w wodzie rozpuszczają, co? Przecież ja nic o tłuszczach nie pisałam:D:D Już Cię lov ju za Twoje poczucie humoru:D Nie wiem czy za to płacą, bo jeszcze nie zapłacili;) Witam i zapraszam, bo tu niezłe towarzystwo bywa i czas szybko płynie;) Jednak nie przyjmuję reklamacji w przypadku zaniedbania innych obowiązków:cool: Praca w weekend to normalka, wiec pewnie zakladaja ze wszyscy w kibelku siedza Własnie miałam pisać że coś jest nie tak jak wracasz z pracy koło 3 nad ranem:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.01.2013 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Własnie miałam pisać że coś jest nie tak jak wracasz z pracy koło 3 nad ranem:D:D:D Jak w Polsce zaczne tak wracac mozesz zaczac sie martwic;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
victima 22.01.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Już Cię lov ju za Twoje poczucie humoru:D Nie wiem czy za to płacą, bo jeszcze nie zapłacili;) paczcie jaka bystra sztuka !!!! Tydzień w USA i juz po ichniejszemu gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.01.2013 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 paczcie jaka bystra sztuka !!!! Tydzień w USA i juz po ichniejszemu gada Jak kazdy Polak w Stanach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
victima 22.01.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Jak kazdy Polak w Stanach:D luknij przez łindoł czy na kornerze stoi kara wziąć szałer wyrzucic smieci do garbecia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.01.2013 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 weż ta glas tylko jej nie brołknij:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Szczawiowa Wam zaszkodziła?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
victima 22.01.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 weż ta glas tylko jej nie brołknij:D tego nie znałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.01.2013 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Mam jeszcze jeden przykład polisz inglisz: nie turnuj na redzie (tzn. nie skręcaj na czerwonym) - to mnie rozwaliło, bo kompletnie nie widzialam o co chodzi:) Jako żem znad morza, myślałam o redzie przed portem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.01.2013 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 tego nie znałam Ach ta polska twórczość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
victima 22.01.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 (edytowane) ,,, Edytowane 23 Stycznia 2013 przez victima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts