max-maniacy 25.01.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 super zdjęcia. jeśli tam tak ładnie, to ja chcę do Chikago!! ale na wczasy, a nie do pracy. a za "model, który ma koło 40 lat" to masz u mnie minusa:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 25.01.2013 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 ale to był "the model" nie "a model" więc nie dawaj Adze minusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.01.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Albo Chicago jest piękne albo tak je umiesz pięknie pokazać Moją uwagę przykuły latarnie i ten pociąg oczywiście;) Piękne dzięki Aga:) Mam nadzieję, ze to dopiero początek amerykańskich fot. Aga, na pewno znasz powiedzonko, rób to, co lubisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować Realizuj się więc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 25.01.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 e tam. z minusem to żart. ja tam się tak szybko nie obrażam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.01.2013 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 (edytowane) Te drapacze chmur robią niesAmowite wrazenie, ogromniaste są Ale blokowiska No fakt, są wielkie i robią wrażenie. Taka mała troszkę przy nich jestem;) W Gdańsku są takie same, tylko w poziomie http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d8/GDANSK%2C_Falowiec_na_Obroncow_Wybrzeza.JPG/800px-GDANSK%2C_Falowiec_na_Obroncow_Wybrzeza.JPG Fajnie poznać kawałek świata, chociaż na zdjęciach a nie tylko z filmów/seriali super fotki, w sam raz do porannej kawusi Obiecałam, że będą do śniadania, więc voila! super zdjęcia. jeśli tam tak ładnie, to ja chcę do Chikago!! ale na wczasy, a nie do pracy. a za "model, który ma koło 40 lat" to masz u mnie minusa:P Sama mam blisko do takiego modelu;) ale to był "the model" nie "a model" więc nie dawaj Adze minusa. Dzięki Dorka, ze stanęłaś w mojej obronie. Albo Chicago jest piękne albo tak je umiesz pięknie pokazać Moją uwagę przykuły latarnie i ten pociąg oczywiście;) Piękne dzięki Aga:) Mam nadzieję, ze to dopiero początek amerykańskich fot. Starałam się najlepiej jak potrafię A że fotograf ze mnie marny, to tylko tyle udało mi się wycisnąć z aparatu (zaznaczam, że nie robiłam fotek na AUTO;)) Może coś jeszcze pokaże:wiggle: Aga, na pewno znasz powiedzonko, rób to, co lubisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować Realizuj się więc:) Dlatego ja ciągle jak na urlopie:D e tam. z minusem to żart. ja tam się tak szybko nie obrażam. Ja tez nie:) Edytowane 26 Stycznia 2013 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.01.2013 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Ojej, fajne te egzotyczne foty... dzięki Aga, serio...teraz dopiero sobie Ciebie z tej Ameryce wyobraziłam... ps. a to w Gdańsku to prawdziwe? nie fotomontaż? cos długie to blokowisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.01.2013 00:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Ojej, fajne te egzotyczne foty... dzięki Aga, serio... teraz dopiero sobie Ciebie z tej Ameryce wyobraziłam... ps. a to w Gdańsku to prawdziwe? nie fotomontaż? cos długie to blokowisko... Prawdziwe, najprawdziwsze. To jest najdłuższy budynek w Polsce. Kiedyś na National Geographic nawet był o tym program. Jeden z przykładów myśli komunistycznej: jak upchnąć kupę ludzi na małym obszarze;) Wzdłuż falowca są 3 przystanki autobusowe:D Z wikipedii: Charakterystyka budynku 10 pięter (plus parter, nad każdą klatką znajdują się także nadbudówki) 4 segmenty po 4 klatki w każdym i średnio 110 mieszkań w każdej z nich (1792 mieszkania) około 6000 lokatorów długość 860 m, wysokość 32 m, szerokość 13 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.01.2013 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Jaaa, prawie kilometr:D Ale numer - ile to się człowiek może na forum dowiedzieć Pokaże jutro mojemu P:) Rozumiem że zbierasz się do domu prawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.01.2013 00:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Jeszcze z godzinkę i idę. Wyspac sie musze, bo wczoraj poszlam do knajpy i mi do 3 zeszlo:sick: Rano szybka reaktywacja i do pracy. Dzisiaj mam zwolnione obroty. Ale bylo super. Dobre piwo (bo z Europy;)), muzyka na żywo (od Led Zeppelin po country), fajni ludzie i nawet mnie podrywali:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.01.2013 00:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 (edytowane) A co do falowca, to w Gdąńsku mamy ich chyba 8 (na zdjęciu w tle po lewej widac kolejny), tyle, ze ten najdłuższy. Zanim się wybudowalismy mieszkałam niedaleko i należałam do jednej parafii z mieszkancami najdluzszego falowca. Kolędy zaczynały sie na poczatku adwentu, bo obrobić by sie nie dali rady;) Edytowane 27 Stycznia 2013 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.01.2013 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 fajni ludzie i nawet mnie podrywali:D No coś Ty??? Ode mnie goście właśnie wyszli. Dzieciaki poszły spać, mąż drzemie a ja się nie mogę zebrać i wyłączyć kompa;) Poszłam jeszcze do Wikipedii poczytać o tym falowcu - zadziwiające, naprawdę nie wiedziałam że takie bloki istnieja;) Mój zwany "deską" do krótkich nie należy ma chyba 19 lub 20 klatek (coś mi się cięzko liczy;)) ale tylko 4 pietra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.01.2013 00:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 No coś Ty??? Ode mnie goście właśnie wyszli. Dzieciaki poszły spać, mąż drzemie a ja się nie mogę zebrać i wyłączyć kompa;) Poszłam jeszcze do Wikipedii poczytać o tym falowcu - zadziwiające, naprawdę nie wiedziałam że takie bloki istnieja;) Mój zwany "deską" do krótkich nie należy ma chyba 19 lub 20 klatek (coś mi się cięzko liczy;)) ale tylko 4 pietra:) Naprawdę Mam świadków;) Przystojni kolesie;) Czyli ten Twój blok też długaśny. Ja mieszkałam w 10klatkowym, ale tez 4 piętra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.01.2013 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Wypiję w takim razie za ich zdrowie - resztkowym drinkiem;) Poszłabym spać ale najpierw musze posprzatać ze stołu, brr nie cierpię tego po imprezach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.01.2013 00:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Wypiję w takim razie za ich zdrowie - resztkowym drinkiem;) Poszłabym spać ale najpierw musze posprzatać ze stołu, brr nie cierpię tego po imprezach... To idz spac, rano posprzatasz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.01.2013 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Nie podsuwaj mi takich myśli:)Muszę chociaz do kuchni to wynieśc wszytsko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.01.2013 01:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 No to nie bedę już. Te nie lubie sprzątac po imprezie, ale jeszcze bardziej nie lubię widoku nieposprzątanego stołu jak wstanę rano:sick: Dlatego zazwyczaj choćby do rana, ale sprżatam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.01.2013 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Spoko, juz wyniosłam. Ale że zmywarka chodzi to niestety nic z tym więcej nie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.01.2013 01:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Zmywarka w takich sytuacjach jest najlepszym wynalazkiem;) Dobra, spadam do domu. Ty też sie zbieraj do spania, bo rano dzieciaki Ci pewnie za długo nie dadzą pospać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 27.01.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 ale z Was nocne marki. chociaż u Agi to pewnie środek dnia? niezły ten gdański blok. jak tam mieszkam w maleństwie - tylko 4 klatki i 3 piętra. a że Aga za oceanem się podoba, to chyba nic dziwnego. w końcu nie od dziś wiadomo, że Polki najładniejsze. niech się Hamerykanki w kąt chowają (a do 40 też jeszcze trochę mi brakuje, chociaż niewiele.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.01.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 O falowcu oglądałam kiedyś program w tv. Wszyscy imprezują, tylko ja w kufajce z termicznym kubkiem i przy lunecie, mimo że w towarzystwie samych facetów o podrywaniu nie ma mowy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts