Lukarna 27.01.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Ardea, każdy bawi się jak lubi;) Przecież swojej kufajki i kubka pewnie byś na suknię balową nie zamieniła, co? Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.01.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 A wiesz, ze po 6. godz. to bym zamieniła na coś zwiewnego od Zienia i szampana w ciepłym pomieszczeniu;) Ale bigos z kociołka na brzegu zamarzniętego stawu smakuje wyśmienicie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.01.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Dobrze że dodałaś w ciepłym pomieszczeniu bo już sobie Ciebie wyobraziłam w tym Zieniu w mroźną styczniową noc w lesie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.01.2013 00:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 (edytowane) ale z Was nocne marki. chociaż u Agi to pewnie środek dnia? niezły ten gdański blok. jak tam mieszkam w maleństwie - tylko 4 klatki i 3 piętra. a że Aga za oceanem się podoba, to chyba nic dziwnego. w końcu nie od dziś wiadomo, że Polki najładniejsze. niech się Hamerykanki w kąt chowają (a do 40 też jeszcze trochę mi brakuje, chociaż niewiele.) Tak samo sobie to tłumaczę O falowcu oglądałam kiedyś program w tv. Wszyscy imprezują, tylko ja w kufajce z termicznym kubkiem i przy lunecie, mimo że w towarzystwie samych facetów o podrywaniu nie ma mowy Chyba, ze do lotu;) Ardea, każdy bawi się jak lubi;) Przecież swojej kufajki i kubka pewnie byś na suknię balową nie zamieniła, co? Cześć A wiesz, ze po 6. godz. to bym zamieniła na coś zwiewnego od Zienia i szampana w ciepłym pomieszczeniu;) Ale bigos z kociołka na brzegu zamarzniętego stawu smakuje wyśmienicie:p A do herbaty to nie można coś rozgrzewającego dolać? Dobra, pewnie nie, bo ptaki podwójnie byście policzyli:lol2: Dobrze że dodałaś bo już sobie Ciebie wyobraziłam w tym Zieniu w mroźną styczniową noc w lesie;) Gwoli wyjaśnienia, nie miałam balowej sukni i szampana w ręku;) Ardea ja Cie widzę przyczajoną w krzakach z aparatem z wypiekami na twarzy;) Edytowane 28 Stycznia 2013 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 28.01.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Ardea ja Cie widzę przyczajoną w krzakach z aparatem z wypiekami na twarzy Tez sobie wyobrazilam Aczkolwiek moja wyobraznia pewnie daleko odbiega od rzeczywistosci, pewnie nie masz wsadzonych przy głowie gałezi imitujacych rogi jelenia i twarz w barwach wojennych,eee pewnie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.01.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Aga, czyli jeszcze gorzej - lepiej;) bez balowej sukni i szampana kusiłaś No niestety, nawet w krzaczorach nie byłam, lunety ustawione całkowicie na otwartym terenie, pod nie podpięte aparaty foto, a w rekach lornetka to szybkiego przeczesywania towarzystwa;) Do lotu to najlepiej podrywały bieliki:p gdy tylko nadlatują całe zbiornikowe towarzystwo faluje:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 28.01.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 No niestety, nawet w krzaczorach nie byłam, lunety ustawione całkowicie na otwartym terenie, pod nie podpięte aparaty foto, a w rekach lornetka to szybkiego przeczesywania towarzystwa;) Do lotu to najlepiej podrywały bieliki:p gdy tylko nadlatują całe zbiornikowe towarzystwo faluje:p Dobrze, że przeczytałam tego posta, bo wczoraj pomyślałam, że Ardea bawisz na jakiejś imprezie kuligopodobnej, a te lornety to pod seteczkę. Zapomniałam o Twoje niezwykłej pasji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.01.2013 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 (edytowane) Tez sobie wyobrazilam Aczkolwiek moja wyobraznia pewnie daleko odbiega od rzeczywistosci, pewnie nie masz wsadzonych przy głowie gałezi imitujacych rogi jelenia i twarz w barwach wojennych,eee pewnie nie Ograniczyłam się do ogólnej wizji, ale to też chodziło mi po głowie;) Aga, czyli jeszcze gorzej - lepiej;) bez balowej sukni i szampana kusiłaś Dobrze, że przeczytałam tego posta, bo wczoraj pomyślałam, że Ardea bawisz na jakiejś imprezie kuligopodobnej, a te lornety to pod seteczkę. Zapomniałam o Twoje niezwykłej pasji! Edytowane 28 Stycznia 2013 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.01.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Oj Dorka:D Aga, widziałam w LM kosz wiklinowy idealny do Twojej łazienki (nawet był na pedał) W związku z Twoim pobytem za wielką wodą, masz jakieś plany zakupowe, wnętrzarskie? No na coś te $$$ trzeba wydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.01.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 a te lornety to pod seteczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.01.2013 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Oj Dorka:D Aga, widziałam w LM kosz wiklinowy idealny do Twojej łazienki (nawet był na pedał) W związku z Twoim pobytem za wielką wodą, masz jakieś plany zakupowe, wnętrzarskie? No na coś te $$$ trzeba wydać No wlasnie wczoraj wieczorem zabralam sie znow za poszukiwania;) Musze meza do LM wyslac. Dzieki za na info. A on byl wiklinowy czy z trawy? Kurcze, dlaczego do walizki tak mało sie miesci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.01.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Dokładnie nie wiem, może rattan? Niedrogi, a jakoś tak eko wyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.01.2013 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Dokładnie nie wiem, może rattan? Niedrogi, a jakoś tak eko wyglądał. Ok, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 29.01.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Witaj Aga! Witam też wszystkich Twoich Gości Zajrzałam i oniemiałam z zachwytu - piekne sa Twoje zdjęcia z Chicago. Nigdy nie byłam za Wielką Wodą, a pragnieniem moim jest móc tam poleciec. Dzieki Tobie otarłam sie choć troche o ten magiczny dla mnie świat. Fajna praca, która daje takie mozliwości. Pozdrawiam cieplutko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 29.01.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 No wlasnie wczoraj wieczorem zabralam sie znow za poszukiwania;) Musze meza do LM wyslac. Dzieki za na info. A on byl wiklinowy czy z trawy? Kurcze, dlaczego do walizki tak mało sie miesci? Może w takim razie kontener Sporo ludzi tak wysyła rzeczy do Europy, choć nie wiem, czy przez tak krótki czas zdążysz tyle zgromadzić. Chociaż, my kobiety, potrafimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.01.2013 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Może w takim razie kontener Sporo ludzi tak wysyła rzeczy do Europy, choć nie wiem, czy przez tak krótki czas zdążysz tyle zgromadzić. Chociaż, my kobiety, potrafimy Niestety nie mam aż tyle czasu wolnego (właściwie to tylko 1 dzień w tygodniu), żeby ten kontener zapełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.01.2013 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Witaj Aga! Witam też wszystkich Twoich Gości Zajrzałam i oniemiałam z zachwytu - piekne sa Twoje zdjęcia z Chicago. Nigdy nie byłam za Wielką Wodą, a pragnieniem moim jest móc tam poleciec. Dzieki Tobie otarłam sie choć troche o ten magiczny dla mnie świat. Fajna praca, która daje takie mozliwości. Pozdrawiam cieplutko!! Jeju, ale fajnie, że się pojawiąłś. Dawno Cię nie było. Mieszkacie już w domu? Zaglądaj częsciej, co? Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.01.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Aga, porób jeszcze foty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.01.2013 01:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Aga, porób jeszcze foty:) Porobię, porobię, tylko muszę się wybrać w jakieś ciekawe miejsce. W niedzielę byłam w polskiej dzielnicy. Nic tam się nie zmieniło od filmu "Kochaj albo rzuć";) Z drugiej strony trochę przygnębiające miejsce:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.01.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Nadrobiłam:) W hameryce nigdy nie byłam, więc tym fajniej pooglądać "real" foty Mam nadzieje,ze dobrze Ci tam A falowiec nieprzeciętny, ciekawe czy jest jakiś desperat, który zna wszystkich sąsiadów z bloku po nazwisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts