Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale z Was nocne marki. chociaż u Agi to pewnie środek dnia?

niezły ten gdański blok. jak tam mieszkam w maleństwie - tylko 4 klatki i 3 piętra.

a że Aga za oceanem się podoba, to chyba nic dziwnego. w końcu nie od dziś wiadomo, że Polki najładniejsze. niech się Hamerykanki w kąt chowają;)

(a do 40 też jeszcze trochę mi brakuje, chociaż niewiele.)

Tak samo sobie to tłumaczę;)

O falowcu oglądałam kiedyś program w tv.

Wszyscy imprezują, tylko ja w kufajce z termicznym kubkiem i przy lunecie, mimo że w towarzystwie samych facetów o podrywaniu nie ma mowy;)

Chyba, ze do lotu;)

Ardea, każdy bawi się jak lubi;)

Przecież swojej kufajki i kubka pewnie byś na suknię balową nie zamieniła, co?

Cześć:)

A wiesz, ze po 6. godz. to bym zamieniła na coś zwiewnego od Zienia i szampana w ciepłym pomieszczeniu;)

Ale bigos z kociołka na brzegu zamarzniętego stawu smakuje wyśmienicie:p

A do herbaty to nie można coś rozgrzewającego dolać? ;) Dobra, pewnie nie, bo ptaki podwójnie byście policzyli:lol2:

Dobrze że dodałaś bo już sobie Ciebie wyobraziłam w tym Zieniu w mroźną styczniową noc w lesie;)

Gwoli wyjaśnienia, nie miałam balowej sukni i szampana w ręku;)

Ardea ja Cie widzę przyczajoną w krzakach z aparatem z wypiekami na twarzy;)

Edytowane przez agalind

Ardea ja Cie widzę przyczajoną w krzakach z aparatem z wypiekami na twarzy

Tez sobie wyobrazilam :) Aczkolwiek moja wyobraznia pewnie daleko odbiega od rzeczywistosci, pewnie nie masz wsadzonych przy głowie gałezi imitujacych rogi jelenia i twarz w barwach wojennych,eee pewnie nie ;)

Aga, czyli jeszcze gorzej - lepiej;) bez balowej sukni i szampana kusiłaś:p

No niestety, nawet w krzaczorach nie byłam, lunety ustawione całkowicie na otwartym terenie, pod nie podpięte aparaty foto, a w rekach lornetka to szybkiego przeczesywania towarzystwa;)

Do lotu to najlepiej podrywały bieliki:p gdy tylko nadlatują całe zbiornikowe towarzystwo faluje:p

No niestety, nawet w krzaczorach nie byłam, lunety ustawione całkowicie na otwartym terenie, pod nie podpięte aparaty foto, a w rekach lornetka to szybkiego przeczesywania towarzystwa;)

Do lotu to najlepiej podrywały bieliki:p gdy tylko nadlatują całe zbiornikowe towarzystwo faluje:p

Dobrze, że przeczytałam tego posta, bo wczoraj pomyślałam, że Ardea bawisz na jakiejś imprezie kuligopodobnej, a te lornety to pod seteczkę.

Zapomniałam o Twoje niezwykłej pasji!

Tez sobie wyobrazilam :) Aczkolwiek moja wyobraznia pewnie daleko odbiega od rzeczywistosci, pewnie nie masz wsadzonych przy głowie gałezi imitujacych rogi jelenia i twarz w barwach wojennych,eee pewnie nie ;)

Ograniczyłam się do ogólnej wizji, ale to też chodziło mi po głowie;)

Aga, czyli jeszcze gorzej - lepiej;) bez balowej sukni i szampana kusiłaś:p

:cool:

Dobrze, że przeczytałam tego posta, bo wczoraj pomyślałam, że Ardea bawisz na jakiejś imprezie kuligopodobnej, a te lornety to pod seteczkę.

Zapomniałam o Twoje niezwykłej pasji!

:rotfl:

Edytowane przez agalind

Oj Dorka:D

Aga, widziałam w LM kosz wiklinowy idealny do Twojej łazienki (nawet był na pedał;)) W związku z Twoim pobytem za wielką wodą, masz jakieś plany zakupowe, wnętrzarskie? No na coś te $$$ trzeba wydać;)

No wlasnie wczoraj wieczorem zabralam sie znow za poszukiwania;) Musze meza do LM wyslac. Dzieki za na info. A on byl wiklinowy czy z trawy?

Kurcze, dlaczego do walizki tak mało sie miesci?:bash:

Witaj Aga! Witam też wszystkich Twoich Gości :)

Zajrzałam i oniemiałam z zachwytu - piekne sa Twoje zdjęcia z Chicago. Nigdy nie byłam za Wielką Wodą, a pragnieniem moim jest móc tam poleciec. Dzieki Tobie otarłam sie choć troche o ten magiczny dla mnie świat. Fajna praca, która daje takie mozliwości. Pozdrawiam cieplutko!!

No wlasnie wczoraj wieczorem zabralam sie znow za poszukiwania;) Musze meza do LM wyslac. Dzieki za na info. A on byl wiklinowy czy z trawy?

Kurcze, dlaczego do walizki tak mało sie miesci?:bash:

Może w takim razie kontener :) Sporo ludzi tak wysyła rzeczy do Europy, choć nie wiem, czy przez tak krótki czas zdążysz tyle zgromadzić. Chociaż, my kobiety, potrafimy :)

Może w takim razie kontener :) Sporo ludzi tak wysyła rzeczy do Europy, choć nie wiem, czy przez tak krótki czas zdążysz tyle zgromadzić. Chociaż, my kobiety, potrafimy :)

Niestety nie mam aż tyle czasu wolnego (właściwie to tylko 1 dzień w tygodniu), żeby ten kontener zapełnić;)

Witaj Aga! Witam też wszystkich Twoich Gości :)

Zajrzałam i oniemiałam z zachwytu - piekne sa Twoje zdjęcia z Chicago. Nigdy nie byłam za Wielką Wodą, a pragnieniem moim jest móc tam poleciec. Dzieki Tobie otarłam sie choć troche o ten magiczny dla mnie świat. Fajna praca, która daje takie mozliwości. Pozdrawiam cieplutko!!

Jeju, ale fajnie, że się pojawiąłś. Dawno Cię nie było. Mieszkacie już w domu?

Zaglądaj częsciej, co?:)

Pozdrawiam:)

Nadrobiłam:)

W hameryce nigdy nie byłam, więc tym fajniej pooglądać "real" foty :)

Mam nadzieje,ze dobrze Ci tam :)

A falowiec nieprzeciętny, ciekawe czy jest jakiś desperat, który zna wszystkich sąsiadów z bloku po nazwisku ;)