Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aga,

gratulacje, nie dość, że masz cudniastą elewację, to jeszcze w Stanach wycieczki po wieżowcach sobie urządzasz!!!:D

Super zdjęcia i na pewno niesamowite wrażenia - ale jak dziewczyny, ja tak samo nie wiem,czy ktoś by mnie wciągnął do tej szklanej pułapki:D

Az mi kolana sie ugiely jak popatrzalam jak pod szyba jest ulica... nidy rydy ... chyba, ze by mnie uspili predzej i obudzili po fakcie...

Ehh fajnie by bylo tak sobie wyjechac do Ju-es-ej :yes: tym bardziej, ze mam wujka mieszkajacego z rodzina w Chicago...ale tak jakos nigdy nas nie zaprosili :(

Dziewczyny, pierwszy moment to rzeczywiście dziwnie jakoś i trudno zroić ten krok, ale po chwili minelo i spokojnie mozna bylo stac, siedziec, lezec ;) Wrazenia super:yes: Już od jakiegoś czasu planowałam wjechac na ten wiezowiec tylko pogoda była taka sobie. Wreszcie słonce zgrało się z jedynym moim wolnym dniem w tygodniu;) więc nie było innej opcji:D

Agalind ja niesmiało przypominam o zdjeciu szafy :D :)

Jesssuuu, ja sie chyba naprawdę starzeję, bo skleroza dopada :oops: Przepraszam Cię bardzo...znów :sick:

Ok, a wiec szafa:

http://img24.imageshack.us/img24/484/img0002yncm.jpg

To jest jedyne zdjecie jakie mam przy sobie, wiec prosze o wybaczenie (szafa jeszcze nie skońcozna) :oops:

Edytowane przez agalind

Dziekuje Tobie serdecznie!

Agalind i dziewczyny czy byście mogły doradzic w kwestii łazienki przysypialnianej ?pilsss bo mi juz głowa pęka,a trezba obudzic sie ze snu zimowego i zacząc nieszczesne łazienki- a projket jeszcze nie dopracowany

moj link:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?211312-Posz%C4%99-o-pomoc-aranzacja-3-%C5%82azienek!!/page2

Aga przepraszam,że w Twoim wątku , ale może wiekszy odzew bedzie- jeżeli Tobie to przeszkadza to skasuje..

pozdrawiam

jola, przysypialniana to ta z wanną?

ostatnia wizu i aranżacja jest bardzo ładna i optymalna dla tego wnetrza, nie wiem co byś tam chciała zmienic, bo jest fajnie

Agus, jak pieknie!!!!! cudne zdjecia, rany jak mi sie zachciało tam byc.....

a u nas- zgodnie z planem - zima.... śnieg... sosenki przysypane, u Ciebie pewnie też...

całusy:hug:

czekaj czekaj, bo ja nie doczytałam. ta z wanna jest ekstra i nic bym tam nie zmieniała.

przysypialniana - ta z prysznicem - strasznie ponura..... kolor farby do wymiany. z układem sprzętów to nie poszalejesz, bo malutkie pomieszczenie i cięzko dostrzec szczegóły. okno, obok okna po lewej umywalka, naprzeciw kibelek i obok kibelka prysznic. a co to za drzwi na drugiej wizu?

te płytki to w brązie tylko są?

a myslałaś o innych? bo teraz w tych brazach to trochę jak norka wyglada i blokowa łazienka

ja bym ją rozjasniła, kremowe (wpadające w kawe z mlekiem) wielkoformatowe płytki w kształcie prostokatów bym dała na sciane, jasny kolor farby (dla mnie to za małe pomieszczenie, żeby tak szalec z fakturami - ja bym zrobiła po całości kafle, nie do sufitu ale zrezygnowałabym z farby. a jęsli farba to must be, to wtedy obłozyłabym wokół umywalki i prysznic małymi płyteczkami - cegiełkami na przykład, albo sama mozaiką jasną - no w brązie lekkim, jak musisz - dunin ma sliczna i niedrogą mozaikę. no i tyle, kurcze pewnie Ci nie pomogłam, tylko namieszałam jeszcze...

amglad1 no to zabiłas mi ćwieka......... hahah

a juz myślałam , ze chciaz wybór kafli mam za sobą!!!.jeżeli chodzi o drzwi to są to szklane- tylko wolałabym bez zadnych wzorów.

moze jakas dobra duszyczka sie wypowie, bo nie ukrywam,że za ten projekt zapłaciłam i teraz zmiana płytek wiąże sie z zakupem nowego projektu( nie są to wielkie kwoty, wiec może przeboleję , tylko wtedy juz bym musiała na 100% wiedziec jakie).

agalind przepraszam jescze raz , bo to twoj watek, ale jestemw czarnej d...