Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jaaaaaaaaaa:jawdrop:super:)

ps. na kiedy masz lot powrotny? bo już odliczasz pewnie?

Jeszcze tydzień i do domu:)

wooow, ale super.:o

niesamowite wrażenie robią zdjęcia. a co dopiero na żywo. pozazdrościć takich emocji.:)

Bylo suuuuuuppppppppeeeeerrrrrr:)

i ja do wooowów się dołączam....ekstra!!!!!!!

Aga, słyszałam dziś we wiadomościach, że w czikagowie śniegu sporo...pokazywali jakes osiedle domków caaałe zasypane...toż to jak u nas;)

hugasy:hug::hug::hug:

Kilka osób juz do mnie pisało, że w Chicago taka zima i jak ja daję radę. No więc moi drodzy, śnieg owszem popadał i nawet do kostek go było, ale jakoś wyżej nie zasypało ;) Troche przesadzają z tą zimą ;)

Ja się do ochów nie przyłączam, bo śmiertelnie bym się wynudziła;) Nie ma sportu, który lubię oglądać. No chyba, że sportowcy są ze Skandynawii:p

Wiem, że to było Twoje marzenie i co nie rozczarowali na żywca?

Nie jest to ta sama drużyna co kilkanaście lat temu (jessuu, jaka stara jestem :eek: ) gdy nocki zarywałam byle NBA obejrzeć, ale było fajnie. Naprawdę polecam. Tu chodzi nie tylko o grę, ale całą atmosferę i to co sie dzieje w przerwach, bo samej gry jest 60 min a wychodzisz stamtad po 3 godzinach ;)

Aga, to już za tydzień wracasz??????to już 3 miesiące minęły???? jeju, jak ten czas pomyka....

Niee no chyba na dwa wyjeżdżała... czy coś pomyliłam?:)

Luka ma rację. Na 2 miesiące wyjechałam i w piątek wracam, co oznacza, że w sobotę wieczorem będę w domu :wiggle:

Dobrze że na weekend to się z mężem będziecie mogli konkretnie przywitać:)

:lol2::lol2::lol2: tez tak sobie pomyslalam :oops::razz:

W innym wypadku urlop trzeba by wziąć;)

To po powrocie, gdy już się przywitasz:) i ochłoniesz, będziesz wpadała o przyzwoitych godzinach:) Czekamy na Ciebie z polską wiosną:)

No na to liczę, że pogadam z Wami wreszcie w czasie rzeczywistym;) Na razie to monolog bardziej prowadzę;)

Trzymajcie tą wiosnę dla mnie, proszę :)

pokazałam M zdjęcia co by się trochę zatchnął z emocji :D:D:D wiosne trzymamy z całych sił , wracaj wracaj :)

Podobno dzisiaj był piękny wiosenny dzień. U mnie za to śniegu napadało po łydki :sick:

i własne morze zobaczyć:)

:)

I popracować jak człowiek, znaczy Europejczyk, a nie 24/24 :)

Dzisiaj wyszłam szybciej, znaczy po 10 godzinach. Postępy robię ;)

Jejjj Aga jakie cudne zdjęcia z Hameryki!!!!!! ale ja Ci zazdroszcze. Super :) no i fajnie mąż się stęskni :D same plusy takiego wyjazdu ;)

Myślę, że i to i tak lepiej być tym, który wyjeżdża. Nowe miejsca, ludzie, sporo pracy i jak wracasz wieczorem do mieszkania to tylko chcesz spać i nie masz czasu na myślenie. A ten co zostaje w domu, żyje swoim rytmem tylko, że po pracy/wieczorami/w weekendy nie ma do kogo buzi otworzyć i musi sobie wynajdywać zajęcia, żeby czymś głowę zająć.