Ardea 28.02.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Ja się do ochów nie przyłączam, bo śmiertelnie bym się wynudziła;) Nie ma sportu, który lubię oglądać. No chyba, że sportowcy są ze Skandynawii:p Wiem, że to było Twoje marzenie i co nie rozczarowali na żywca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.02.2013 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Jaaaaaaaaaa:jawdrop:super:) ps. na kiedy masz lot powrotny? bo już odliczasz pewnie? Jeszcze tydzień i do domu:) wooow, ale super. niesamowite wrażenie robią zdjęcia. a co dopiero na żywo. pozazdrościć takich emocji. Bylo suuuuuuppppppppeeeeerrrrrr:) i ja do wooowów się dołączam....ekstra!!!!!!! Aga, słyszałam dziś we wiadomościach, że w czikagowie śniegu sporo...pokazywali jakes osiedle domków caaałe zasypane...toż to jak u nas;) hugasy:hug::hug: Kilka osób juz do mnie pisało, że w Chicago taka zima i jak ja daję radę. No więc moi drodzy, śnieg owszem popadał i nawet do kostek go było, ale jakoś wyżej nie zasypało Troche przesadzają z tą zimą Ja się do ochów nie przyłączam, bo śmiertelnie bym się wynudziła;) Nie ma sportu, który lubię oglądać. No chyba, że sportowcy są ze Skandynawii:p Wiem, że to było Twoje marzenie i co nie rozczarowali na żywca? Nie jest to ta sama drużyna co kilkanaście lat temu (jessuu, jaka stara jestem ) gdy nocki zarywałam byle NBA obejrzeć, ale było fajnie. Naprawdę polecam. Tu chodzi nie tylko o grę, ale całą atmosferę i to co sie dzieje w przerwach, bo samej gry jest 60 min a wychodzisz stamtad po 3 godzinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 01.03.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Jaaa, cholera Misiek by Ci tak zazdrościł, noce zarywał zeby obejrzec NBA, zna wszystkich zawodników. Szczesciara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.03.2013 04:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Jaaa, cholera Misiek by Ci tak zazdrościł, noce zarywał zeby obejrzec NBA, zna wszystkich zawodników. Szczesciara No to Misiek to swój chłop Pozdrów Miśka PS. niestety przegrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 03.03.2013 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Aga, to już za tydzień wracasz??????to już 3 miesiące minęły???? jeju, jak ten czas pomyka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.03.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Niee no chyba na dwa wyjeżdżała... czy coś pomyliłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.03.2013 01:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Aga, to już za tydzień wracasz??????to już 3 miesiące minęły???? jeju, jak ten czas pomyka.... Niee no chyba na dwa wyjeżdżała... czy coś pomyliłam? Luka ma rację. Na 2 miesiące wyjechałam i w piątek wracam, co oznacza, że w sobotę wieczorem będę w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.03.2013 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Dobrze że na weekend to się z mężem będziecie mogli konkretnie przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.03.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Dobrze że na weekend to się z mężem będziecie mogli konkretnie przywitać :lol2: tez tak sobie pomyslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.03.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 To po powrocie, gdy już się przywitasz:) i ochłoniesz, będziesz wpadała o przyzwoitych godzinach:) Czekamy na Ciebie z polską wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.03.2013 02:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Dobrze że na weekend to się z mężem będziecie mogli konkretnie przywitać :lol2: tez tak sobie pomyslalam W innym wypadku urlop trzeba by wziąć To po powrocie, gdy już się przywitasz:) i ochłoniesz, będziesz wpadała o przyzwoitych godzinach:) Czekamy na Ciebie z polską wiosną No na to liczę, że pogadam z Wami wreszcie w czasie rzeczywistym;) Na razie to monolog bardziej prowadzę Trzymajcie tą wiosnę dla mnie, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.03.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Z prognoz wynika, że akurat na koniec tyg. ma się popsuć pogoda, więc wrócisz, przywitasz się z mężem, a po kilku dniach, gdy wyjdziecie z domu, pogoda wróci:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.03.2013 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Z prognoz wynika, że akurat na koniec tyg. ma się popsuć pogoda, więc wrócisz, przywitasz się z mężem, a po kilku dniach, gdy wyjdziecie z domu, pogoda wróci:D Na to liczę, bo kiedyś trzeba będzie świeżego powietrza łyknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.03.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 pokazałam M zdjęcia co by się trochę zatchnął z emocji :D:D wiosne trzymamy z całych sił , wracaj wracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.03.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Na to liczę, bo kiedyś trzeba będzie świeżego powietrza łyknąć i własne morze zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 05.03.2013 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 I popracować jak człowiek, znaczy Europejczyk, a nie 24/24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.03.2013 03:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 pokazałam M zdjęcia co by się trochę zatchnął z emocji :D:D wiosne trzymamy z całych sił , wracaj wracaj Podobno dzisiaj był piękny wiosenny dzień. U mnie za to śniegu napadało po łydki i własne morze zobaczyć I popracować jak człowiek, znaczy Europejczyk, a nie 24/24 Dzisiaj wyszłam szybciej, znaczy po 10 godzinach. Postępy robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 06.03.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Jejjj Aga jakie cudne zdjęcia z Hameryki!!!!!! ale ja Ci zazdroszcze. Super no i fajnie mąż się stęskni same plusy takiego wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.03.2013 03:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Jejjj Aga jakie cudne zdjęcia z Hameryki!!!!!! ale ja Ci zazdroszcze. Super no i fajnie mąż się stęskni same plusy takiego wyjazdu Myślę, że i to i tak lepiej być tym, który wyjeżdża. Nowe miejsca, ludzie, sporo pracy i jak wracasz wieczorem do mieszkania to tylko chcesz spać i nie masz czasu na myślenie. A ten co zostaje w domu, żyje swoim rytmem tylko, że po pracy/wieczorami/w weekendy nie ma do kogo buzi otworzyć i musi sobie wynajdywać zajęcia, żeby czymś głowę zająć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.03.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Aga, czyli ostatni spacerek:) kup sobie coś extra i pozdrów Chicago:) Szczęśliwego lotu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts