agalind 07.03.2013 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Aga, czyli ostatni spacerek:) kup sobie coś extra i pozdrów Chicago:) Szczęśliwego lotu:hug: Na spacerek czasu nie ma. Pracuje a potem robię party pożegnalne Jutro jak dojdę do siebie;) to się pakuję i wieczorem wylot. Nie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.03.2013 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Ja bym się tam już dziś spakowała, zakładając,że mogą Cie nowi koledzy solidnie zegnać,może braknąć czasu jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.03.2013 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Ja bym się tam już dziś spakowała, zakładając,że mogą Cie nowi koledzy solidnie zegnać,może braknąć czasu jutro Zrobiłam juz pierwszy krok do tego, czyli wyjelam walizke z szafy;) A tak serio to u mnie pakowanie zawsze przebiega ekspresowo:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.03.2013 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Eaaa jak już wiesz gdzie masz walizkę, to minuta osiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.03.2013 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Eaaa jak już wiesz gdzie masz walizkę, to minuta osiem Taki mam plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.03.2013 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Cieszysz się, że już koniec, czy trochę żal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.03.2013 00:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Cieszysz się, że już koniec, czy trochę żal ? Cieszę się ze względów rodzinnych a żal ze względów zawodowych. Niestety , ale w Polsce nauka z mojego podwórka jest na duzo niższym poziomie, a o takim sprzęcie możemy tylko pomarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.03.2013 00:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Acha, i cieszę sie, ze zjem wreszcie cos normalnego po 2 miesiącach jedzenia śmieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.03.2013 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 zapewne mąż czekać będzie z rosołem i schabowym i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.03.2013 00:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 zapewne mąż czekać będzie z rosołem i schabowym i nie tylko Na to licze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.03.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 (edytowane) No to co, zostało życzyć tyle lądowań co startów:) Dzisiaj w domu:) wszystkiego dobrego kobieto:) Edytowane 8 Marca 2013 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 08.03.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 to juz tydzień minął? szczęśliwej podróży bez kaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 11.03.2013 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 no tak, ja sie staram i zaklinam wiosne, a Ty z tej hameryki ze sobą zimę przyciągnęłaś.... ażesz Ty.... mam nadzieje, że już jesteś cała i zdrowa w męża ramionach:) jak już się przywitacie to odezwij się, czy wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.03.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Doleciała, czy kierunek lotu zmieniła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.03.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Czekajcie skrzydła prostuje po lądowaniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 13.03.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 opcji jest kilka, dlaczego się nie odzywa. może doprowadza dom do stanu używalności. chociaż ja jestem za tym, że nie może się uwolnić z ramion mężusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.03.2013 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 No to co, zostało życzyć tyle lądowań co startów:) Dzisiaj w domu:) wszystkiego dobrego kobieto:) to juz tydzień minął? szczęśliwej podróży bez kaca Dzięki dziewczyny. Lot bez niespodzianek, więc ok. no tak, ja sie staram i zaklinam wiosne, a Ty z tej hameryki ze sobą zimę przyciągnęłaś.... ażesz Ty.... mam nadzieje, że już jesteś cała i zdrowa w męża ramionach:) jak już się przywitacie to odezwij się, czy wszystko ok Ja już nic nie mówię Nie wiem coś wyczarowała, ale pół Europy w śniegu Dobrze, że w sobotę lądowałam, bo w niedzielę już by sie to nie udało (zamkneli lotnisko w Gdańsku) i pewnie teraz bym kwitła gdzieś na lotnisku..... Doleciała, czy kierunek lotu zmieniła ? Czekajcie skrzydła prostuje po lądowaniu;) opcji jest kilka, dlaczego się nie odzywa. może doprowadza dom do stanu używalności. chociaż ja jestem za tym, że nie może się uwolnić z ramion mężusia. Doleciała, letko odpoczęła w niedzielę i od poniedziałku zasuwa jak motorek..... Nie ma to jak stęskniony szef PS. Domu ani męża nie musiałam doprowadzać do stanu używalności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 14.03.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 świetnie, że już jesteś i, że wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 14.03.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 heloł hamerykańska dziewczyno!!!!!:D:D cieszę się, żeś cała i zdrowa i humorek dopisuje:) no coś mi znowu nie wyszło z tą wiosną, ale zwalam na Ciebie - przyciągnęłaś to badziewie białe z nieba lecące i te mrozy z czikago jak nic!!!!!! dobrze, że zdążyłaś wylądaować.....my w niedziele bylismy w gd i widziałam na własne oczy - rano jak na rębiechowie lądował samolot, to pewnie później zamknęli, bo jak wracaliśmy po południu, to warunki były fatalne...pojechalismy do domu przez kaszuby i normalnie było jak zimą w górach - same odcinki specjalne;) anyways cieszę się, że już jesteś w domku i z nami o normalnych porach teraz dla odmiany Luka zniknęła... hugisy;):hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.03.2013 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 heloł hamerykańska dziewczyno!!!!!:D:D cieszę się, żeś cała i zdrowa i humorek dopisuje:) no coś mi znowu nie wyszło z tą wiosną, ale zwalam na Ciebie - przyciągnęłaś to badziewie białe z nieba lecące i te mrozy z czikago jak nic!!!!!! dobrze, że zdążyłaś wylądaować.....my w niedziele bylismy w gd i widziałam na własne oczy - rano jak na rębiechowie lądował samolot, to pewnie później zamknęli, bo jak wracaliśmy po południu, to warunki były fatalne...pojechalismy do domu przez kaszuby i normalnie było jak zimą w górach - same odcinki specjalne;) anyways cieszę się, że już jesteś w domku i z nami o normalnych porach teraz dla odmiany Luka zniknęła... hugisy;):hug: Rano jeszcze latały, a potem przez tą śnieżycę zamknęli. Zresztą moje przesiadkowe lotnisko we Frankfurcie też. Dobrze, ze miałam bilet na piątek, bo bym sie jeszcze gdzieś błąkała pewnie;) Też sie cieszę, ze wróciłąm i teraz moge z Wami pogadać o normalnej porze. Luka pewnie zniknęła, bo nie miała z kim (czyli ze mną) wypić kawy rano w pracy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts