Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki dziewczyny. Lot bez niespodzianek, więc ok.

Ja już nic nie mówię :bash: Nie wiem coś wyczarowała, ale pół Europy w śniegu :eek: Dobrze, że w sobotę lądowałam, bo w niedzielę już by sie to nie udało (zamkneli lotnisko w Gdańsku) i pewnie teraz bym kwitła gdzieś na lotnisku.....

Blagam niech tylko dzisiaj go nie zamykaja http://www.cheesebuerger.de/images/midi/konfus/a034.gif

zamierzam wyladowac na godz 14 wedlug planow i nie ma mowy o jakims przebukowywaniu lotu.... w dodatku slysze, ze wszedzie snieg... rety ja nie chce do snieznej Polski jechac :cry:

Dzien dobry :D

Witam.

Wpadłam na poranną kawę :-). Dzięki za odwiedziny u mnie :-).

Miłego dnia.

Gościa miałam i kawą nie poczestowałam:oops:

Pozdrawiam

Czółkiem, wpadłam się przywitać, w piękny, biały, astronomicznie wiosenny poranek :)

Piękną mamy zimę tej wiosny;) Kupiłam sobie baleriny turkusowo-granatowe, ale chyba jeszcze długo ich nie ubiorę:eek:

Blagam niech tylko dzisiaj go nie zamykaja http://www.cheesebuerger.de/images/midi/konfus/a034.gif

zamierzam wyladowac na godz 14 wedlug planow i nie ma mowy o jakims przebukowywaniu lotu.... w dodatku slysze, ze wszedzie snieg... rety ja nie chce do snieznej Polski jechac :cry:

Dzien dobry :D

Wczoraj odwoływali loty, ale dzisiaj już wszystko ok. Spokojnego i planowego lotu:)

o rety... to by sie dopiero narobilo...mam nadzieje ze bedzie wszystko nadal w porzadku... bo w domu nikt nic nie wie, ze przylatujemy :D

Super niespodzianka będzie. Póki co troszke prószy śnieg, ale dużo słabiej niż wczoraj. Powinno być ok.

Trzymam kciuki za lot i niespodziankę:)

plany sa za poltora roku,... ale jak to bedzie to nie wiadomo... corka od sierpnia zaczyna tutaj szkole..wiec glownie chodzi o nia... ona chce do PL...

ehh ciezko podjac ostateczna decyzje...

No tak, takie sprawy łatwe nie są. Jeszcze o pracę tutaj trzeba się postarać. Mimo wszystko trzymam kciuki i wierzę, ze sie Wam uda spełnić marzenia:)