fulek 19.03.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Witam. Wpadłam na poranną kawę . Dzięki za odwiedziny u mnie . Miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.03.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Czółkiem, wpadłam się przywitać, w piękny, biały, astronomicznie wiosenny poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.03.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Dzięki dziewczyny. Lot bez niespodzianek, więc ok. Ja już nic nie mówię Nie wiem coś wyczarowała, ale pół Europy w śniegu Dobrze, że w sobotę lądowałam, bo w niedzielę już by sie to nie udało (zamkneli lotnisko w Gdańsku) i pewnie teraz bym kwitła gdzieś na lotnisku..... Blagam niech tylko dzisiaj go nie zamykaja http://www.cheesebuerger.de/images/midi/konfus/a034.gif zamierzam wyladowac na godz 14 wedlug planow i nie ma mowy o jakims przebukowywaniu lotu.... w dodatku slysze, ze wszedzie snieg... rety ja nie chce do snieznej Polski jechac Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.03.2013 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Witam. Wpadłam na poranną kawę . Dzięki za odwiedziny u mnie . Miłego dnia. Gościa miałam i kawą nie poczestowałam:oops: Pozdrawiam Czółkiem, wpadłam się przywitać, w piękny, biały, astronomicznie wiosenny poranek Piękną mamy zimę tej wiosny;) Kupiłam sobie baleriny turkusowo-granatowe, ale chyba jeszcze długo ich nie ubiorę Blagam niech tylko dzisiaj go nie zamykaja http://www.cheesebuerger.de/images/midi/konfus/a034.gif zamierzam wyladowac na godz 14 wedlug planow i nie ma mowy o jakims przebukowywaniu lotu.... w dodatku slysze, ze wszedzie snieg... rety ja nie chce do snieznej Polski jechac Dzien dobry Wczoraj odwoływali loty, ale dzisiaj już wszystko ok. Spokojnego i planowego lotu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.03.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 o rety... to by sie dopiero narobilo...mam nadzieje ze bedzie wszystko nadal w porzadku... bo w domu nikt nic nie wie, ze przylatujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.03.2013 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 W pierwszy dzień astronomicznej wiosny wypada jej poszukać .... pod śniegiem;) http://img2.demotywatoryfb.pl/uploads/201303/1363698727_kemobl_600.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.03.2013 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 o rety... to by sie dopiero narobilo...mam nadzieje ze bedzie wszystko nadal w porzadku... bo w domu nikt nic nie wie, ze przylatujemy Super niespodzianka będzie. Póki co troszke prószy śnieg, ale dużo słabiej niż wczoraj. Powinno być ok. Trzymam kciuki za lot i niespodziankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.03.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Super niespodzianka będzie. Póki co troszke prószy śnieg, ale dużo słabiej niż wczoraj. Powinno być ok. Trzymam kciuki za lot i niespodziankę w koncu po raz pierwszy od 5 lat uda mi sie to zrobic wszyscy mysla ze bedziemy 27, 28marca Nie dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.03.2013 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 w koncu po raz pierwszy od 5 lat uda mi sie to zrobic wszyscy mysla ze bedziemy 27, 28marca Nie dziekuje Macie już plan kiedy wracacie na dobre do Waszego domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.03.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Macie już plan kiedy wracacie na dobre do Waszego domku? plany sa za poltora roku,... ale jak to bedzie to nie wiadomo... corka od sierpnia zaczyna tutaj szkole..wiec glownie chodzi o nia... ona chce do PL... ehh ciezko podjac ostateczna decyzje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.03.2013 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 plany sa za poltora roku,... ale jak to bedzie to nie wiadomo... corka od sierpnia zaczyna tutaj szkole..wiec glownie chodzi o nia... ona chce do PL... ehh ciezko podjac ostateczna decyzje... No tak, takie sprawy łatwe nie są. Jeszcze o pracę tutaj trzeba się postarać. Mimo wszystko trzymam kciuki i wierzę, ze sie Wam uda spełnić marzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.03.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 No tak, takie sprawy łatwe nie są. Jeszcze o pracę tutaj trzeba się postarać. Mimo wszystko trzymam kciuki i wierzę, ze sie Wam uda spełnić marzenia:) z wzajemnoscia jezeli chodzi o marzenia a ja mykam i nie wiem kiedy zawitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.03.2013 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 z wzajemnoscia jezeli chodzi o marzenia a ja mykam i nie wiem kiedy zawitam Śnieg przestał padać, więc powinnaś wylądować planowo. Bawcie się dobrze i zajrzyj po powrocie pokazać nam fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.03.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 No patrz, zanim do Ciebie dotarłam to już się przestałaś świecić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.03.2013 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 No patrz, zanim do Ciebie dotarłam to już się przestałaś świecić... Bo troche trwało zanim inne watki obskoczyłaś Ale dobrze, ze już jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 21.03.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Cześć Aga, ja nawiąże i powiem tylko, że się świecisz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.03.2013 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Cześć Aga, ja nawiąże i powiem tylko, że się świecisz :) Dzięki, dobrze wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.03.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Cześć oświecona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.03.2013 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Cześć oświecona Cześć Nie wiedziałam, że nawet u Ciebie widać moja poświatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.03.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Trochę do nadrobienia mam - to fakt, ale chyba nawet próbować nie będę ps. że ja zawsze muszę coś głupiego palnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts