Mmelisa 25.04.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 w sensie jedzenia z grilla ?? tak, tak, oczywiscie.... a ty o czym juz sobie pomyslals? :lol2: z ta blondynka to tez dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.04.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 :bash::bash: ja tu sie rozpisuje o pierdolach, a tu takie piiieeeeeekne zdjecia:jawdrop: teraz to juz na pewno musze odwiedzic stomatologa, bo cala szczena mi sie posypala:D jak mi sie podoba u Was dziewczyny... agalind i amglad1:hug: agalind, co to za fajowa kosteczka u ciebie? ps.s chyba sie dzisiaj znowu upije, po takich zdjeciach.... akurat monopolowy odwiedzilam i co nieco kupilam...niby to ma byc na jutro,ale co tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.04.2013 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 przepraszam, ze zapytam, ale ja tak tylko skromnie i z czystej ciekawosci.... jakie ziola masz na mysli tam posadzic? :lol2::lol2::lol2: Legalne tak, tak, oczywiscie.... a ty o czym juz sobie pomyslals? :lol2: Umysł Malki nie ma ograniczeń, więc nie wiem czy chcesz wiedzieć :bash::bash: ja tu sie rozpisuje o pierdolach, a tu takie piiieeeeeekne zdjecia:jawdrop: teraz to juz na pewno musze odwiedzic stomatologa, bo cala szczena mi sie posypala:D jak mi sie podoba u Was dziewczyny... agalind i amglad1:hug: agalind, co to za fajowa kosteczka u ciebie? ps.s chyba sie dzisiaj znowu upije, po takich zdjeciach.... akurat monopolowy odwiedzilam i co nieco kupilam...niby to ma byc na jutro,ale co tam... A dziękować, dziękować, choć do końca jeszcze daleka droga. Kostka to Beganit z Polbruku - betonowa z posypką. Jest dostępna w Polsce północnej tylko, więc dla Ciebie jak znalazł Zostaw sobie coś na weekend;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.04.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Legalne Umysł Malki nie ma ograniczeń, więc nie wiem czy chcesz wiedzieć A dziękować, dziękować, choć do końca jeszcze daleka droga. Kostka to Beganit z Polbruku - betonowa z posypką. Jest dostępna w Polsce północnej tylko, więc dla Ciebie jak znalazł Zostaw sobie coś na weekend;) legalne.... toz o takich sem pomyslala z Malka to ja sobie chyba juz odpuszcze... u mnie weekend jutro bo sobota i niedziela pracujaca... a ze lada dzien koncze swoja ostatnia wiosne przed -dziestka, to mam prawo uchlac sie na amen i cholerka kumpela napisala ze lubi biale wino a ja kupilam czerwone :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.04.2013 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Meliska, to Ty młodsza ode mnie jesteś. Po -dziestce jest jeszcze lepiej:) Kiedy z życzeniami można do Ciebie wpaść? PS. Dokup białe i kazda będzie miała swoje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.04.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 oczywiscie ze dokupie nie chce, zeby kolezance smutno bylo..chociaz lodowka zapelniona roznosciami ale bez white a ja to z tych co sie 30kwietnia urodzili slyszalam, ze glowa siwieje, dupa szaleje..tylko od ktorej dziestki to sie zaczyna? ehh pelna bede miec za rok, wiec koko loko euro spoko ok mykam, bo o 14:30 mam rozmowe z przedszkolanka w sprawie mojej najmlodszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.04.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Mówcie mi babciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.04.2013 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 oczywiscie ze dokupie nie chce, zeby kolezance smutno bylo..chociaz lodowka zapelniona roznosciami ale bez white a ja to z tych co sie 30kwietnia urodzili slyszalam, ze glowa siwieje, dupa szaleje..tylko od ktorej dziestki to sie zaczyna? ehh pelna bede miec za rok, wiec koko loko euro spoko ok mykam, bo o 14:30 mam rozmowe z przedszkolanka w sprawie mojej najmlodszej Ja to bym sie spytała kiedy się to kończy, bo u mnie to stan permanentny Mówcie mi babciu Eeeee, daj spokój. Jaka z Ciebie babcia, przecież Młody jeszcze taki młody;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 25.04.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 do mnie też możecie zwracać się babciu... Babciu Aniu, nawet nieźle brzmi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.04.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Ja to bym sie spytała kiedy się to kończy, bo u mnie to stan permanentny Eeeee, daj spokój. Jaka z Ciebie babcia, przecież Młody jeszcze taki młody;) cholera wiedziałam co robię, nie zachodząc w wieku lat 20paru choć i tak lepiej brzmi - syn ma 3 lata niż syn ma lat 10 Babciu Aniu, gdy miałam naście lat, to moja matka mając lat 35 była dla mnie starszą panią a ja mimo, iż mam więcej niż te 35 (ale tylko ciut ) to ciągle cholera zachowanie jak podlotka mam Więc wiesz, nie metryka a stan ducha i umysłu choć u mnie z tym umysłem coraz gorzej Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 25.04.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 malka, Ty masz super zdolniachę - synka (gratuluję!!!!!) więc nie ma o czym gadać w ogóle:yes: Aga, to Ty za dwa dni świętujesz rocznicę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.04.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 nooo drugie imię mojego syna to "mój dysk zewnętrzny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.04.2013 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 do mnie też możecie zwracać się babciu... Babciu Aniu, nawet nieźle brzmi..... Następna nawiedzona:p cholera wiedziałam co robię, nie zachodząc w wieku lat 20paru choć i tak lepiej brzmi - syn ma 3 lata niż syn ma lat 10 Babciu Aniu, gdy miałam naście lat, to moja matka mając lat 35 była dla mnie starszą panią a ja mimo, iż mam więcej niż te 35 (ale tylko ciut ) to ciągle cholera zachowanie jak podlotka mam Więc wiesz, nie metryka a stan ducha i umysłu choć u mnie z tym umysłem coraz gorzej I tu się zgadzam:) Tylko, z tym umysłem, chyba nie jest aż tak źle;) Moja mam mnie urodziła mając 29 lat, więc jak byłam nastolatką była już dobrze po 40tce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 25.04.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 też bym tak chciała.... mój młody jest ok, tylko z olimpiad konkursów itp itd woli podwórko.... cóż, każdy ma inne hobby;) edit ja tez troszke po 35 hihi i zachowania czasem jak u podlotka, ubiór także niestety, ale nie umiem być stateczną prawie 40stką...wciąz dzinsy trampki i bluzy o matko, jak to brzmi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.04.2013 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 malka, Ty masz super zdolniachę - synka (gratuluję!!!!!) więc nie ma o czym gadać w ogóle:yes: Aga, to Ty za dwa dni świętujesz rocznicę!!!!! No niby tak, chociaż oficjalnie, czyli ze wszystkimi manelami przeprowadziliśmy się dopiero 4 sierpnia Będziemy 2 razy świętowac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.04.2013 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 nooo drugie imię mojego syna to "mój dysk zewnętrzny" Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 25.04.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 zrobiłam właśnie pyszne kotleciki z dorsza, miałam świeżutkiego, prosto z kutra zero smrodu przy smażeniu... czekam na moich chłopaków i będziemy konsumować, mniam a u nas ciągle wieje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 25.04.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Będziemy 2 razy świętowac;)ja tam zawsze uważam, że każdy powód do świętowania jest dobry...my w rocznice ślubu i manifestu lipcowego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.04.2013 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) edit ja tez troszke po 35 hihi i zachowania czasem jak u podlotka, ubiór także niestety, ale nie umiem być stateczną prawie 40stką...wciąz dzinsy trampki i bluzy o matko, jak to brzmi.... ....dresiara PS. Też czasem tak lubię Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.04.2013 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 zrobiłam właśnie pyszne kotleciki z dorsza, miałam świeżutkiego, prosto z kutra zero smrodu przy smażeniu... czekam na moich chłopaków i będziemy konsumować, mniam a u nas ciągle wieje..... Smaku tylko narobiłaś... dobrze, ze mam dorsza w zamrazarce. Co prawda mrozony, ale tez z kutra;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts