amglad1 25.04.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 sie śmiejesz, ale jak pomyślę, że mam założyć 'czółenka' albo inne takie coś na obcasie to mnie przeszywa dreszcz bynajmniej nie rozkoszy..... albo taką sukienkę...wkurza mnie toto, plącze się w kolanach i jeszcze każdą fadłę tłuszczu widać...no chyba że lato...płaskie sandały i kiecka w kwiatki i obleci:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.04.2013 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 ja tam zawsze uważam, że każdy powód do świętowania jest dobry... my w rocznice ślubu i manifestu lipcowego;) Tak jak znajomi 15 czerwca i w Boże Ciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 25.04.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 dobrze, ze mam dorsza w zamrazarce. Co prawda mrozony, ale tez z kutra;)ja zawsze mrożę rybę, brzydzę się niemrożonej jeść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.04.2013 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 sie śmiejesz, ale jak pomyślę, że mam założyć 'czółenka' albo inne takie coś na obcasie to mnie przeszywa dreszcz bynajmniej nie rozkoszy..... albo taką sukienkę...wkurza mnie toto, plącvze się w kolanach i jeszcze każdą fałę tłuszczu widać... no chyba że lato...płaskie sandały i kiecka w kwiatki i obleci:cool: Na co dzien tez tylko baleriny, trampki, dzinsy. Chociaz lubie tak od czasu do czasu w obcasy wskoczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.04.2013 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 dobrze, ze mam dorsza w zamrazarce. Co prawda mrozony, ale tez z kutra;) ja zawsze mrożę rybę, brzydzę się niemrożonej jeść... Jade raz na jakis czas do rybakow to hurtowo kupuje i mroze wszystko. Wczoraj jadlam u rodziny smażonego pstraga prosto z rzeki zlowionego - pychota!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 25.04.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 wiem, ale mój tata mi skutecznie obrzydził wszystkie świeże ryby... tatuś pływa i był w 'fabryce ryb' gdzies w norwegii bo cos tam im dowoził, paszę jakąs dla ryb (nie pytaj, co w tej paszy, bo to historia mrożąca krew w żyłach) i w łykend pokazali mu fabrykę i taśmę, gdzie panie - większość pochodzenia polskiego - szydełkami wyciągały z płatów ryb nicienie czy inne france żyjące w rybach...myślałam, że się zhaftuję, bo mój tata barwnie to opisywał...także żadna świeża ryba mnie już nie skusi... jedynie mocne przemrożenie minimalizuje zywotność tych gadzin w rybach...a po spożyciu w nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.04.2013 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 wiem, ale mój tata mi skutecznie obrzydził wszystkie świeże ryby... tatuś pływa i był w 'fabryce ryb' gdzies w norwegii bo cos tam im dowoził, paszę jakąs dla ryb (nie pytaj, co w tej paszy, bo to historia mrożąca krew w żyłach) i w łykend pokazali mu fabrykę i taśmę, gdzie panie - większość pochodzenia polskiego - szydełkami wyciągały z płatów ryb nicienie czy inne france żyjące w rybach...myślałam, że się zhaftuję, bo mój tata barwnie to opisywał... także żadna świeża ryba mnie już nie skusi... jedynie mocne przemrożenie minimalizuje zywotność tych gadzin w rybach...a po spożyciu w nas W pracy kiedyś wyciągaliśmy ze śledzi te nicienie i izolowaliśmy DNA, więc historia znana. Z drugiej strony jak sie nie wie to się spokojniej żyje;) Jak to mój mąż do mnie mówi, gdy daję mu wykład na temat szkodliwości czegoś tam - wiedza szkodzi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 25.04.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 a z przyjemniejszych rzeczy uprzejmie melduję, że wszystkie krzaczory, które kupowałam przez neta się przyjęły i puszczają listki!!!!! oglądam codziennie i obserwuję, jak rosną... nawet berberysy z casto - kupiłam dwa czerwone już mają listki!!!! nie mogę się doczekać, jak to wszystko ruszy i będzie rosło i kwitło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 25.04.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 W pracy kiedyś wyciągaliśmy ze śledzi te nicienie i izolowaliśmy DNA, więc historia znana. Z drugiej strony jak sie nie wie to się spokojniej żyje;) Jak to mój mąż do mnie mówi, gdy daję mu wykład na temat szkodliwości czegoś tam - wiedza szkodzi:D może i spokojniej, ale krócej hihi no ale z drugiej strony - życie wewnętrzne kwitnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.04.2013 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 a z przyjemniejszych rzeczy uprzejmie melduję, że wszystkie krzaczory, które kupowałam przez neta się przyjęły i puszczają listki!!!!! oglądam codziennie i obserwuję, jak rosną... nawet berberysy z casto - kupiłam dwa czerwone już mają listki!!!! nie mogę się doczekać, jak to wszystko ruszy i będzie rosło i kwitło W tym tygodniu to czasu nie znajdę, ale cały majowy weekend bedę w ziemi grzebać. I o dziwo nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.04.2013 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 może i spokojniej, ale krócej hihi no ale z drugiej strony - życie wewnętrzne kwitnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 25.04.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 a zdecydowałaś się na konkretne roślinki jakieś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.04.2013 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Ostatecznie jeszcze nie, ale do długiego weekendu mam zamiar kupić już to co ma być i zacznie się sadzenie. Doba jest zdecydowanie za krótka dla mnie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 25.04.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 a ja mam zamiar kupić kwiatki do doniczek - po zeszłym sezonie wiem, co będzie dobrze rosło, a co u mnie nie ma szans na przetrwanie - ze względu na wiatry i to nie moje wiatry;)także też planuję długi łykend grzebiąc w ziemi spędzić... w czerwcu będzie na tarasie ślicznie kolorowo i pachnąco...zapomniałam Ci powiedzieć jeszcze o lawendzie i pervioska - nie wiem, czy tak to się pisze ale to podobne do lawendy i też podobno fajnie pachnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.04.2013 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 a ja mam zamiar kupić kwiatki do doniczek - po zeszłym sezonie wiem, co będzie dobrze rosło, a co u mnie nie ma szans na przetrwanie - ze względu na wiatry i to nie moje wiatry;) także też planuję długi łykend grzebiąc w ziemi spędzić... w czerwcu będzie na tarasie ślicznie kolorowo i pachnąco... zapomniałam Ci powiedzieć jeszcze o lawendzie i pervioska - nie wiem, czy tak to się pisze ale to podobne do lawendy i też podobno fajnie pachnie Wiatry u mnie tez są i też nie moje;) Cały czas tylko mam nadzieję, ze coś z tego mojego sadzenia wyjdzie, bo jak kasa i praca pójdzie w doopę, to wybrukuję wszystko jak nic! Lawenda bedzie na pewno, a to drugie sprawdzić muszę co to (zamówiłam sobie katalog roślin, ale dojsc nie moze:eek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 25.04.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 oooo, to koleżanka profesjonalnie do sprawy podchodzi... katalogi i te sprawy.... kurde, oczywiście przekręciłam nazwę... perovskia http://img19.allegroimg.pl/photos/oryginal/31/68/40/30/3168403013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.04.2013 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Te kwaity to perovskia http://albamar.pl/100-692-thickbox/perovskia-blue-spire-.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.04.2013 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 No patrz, to samo zdjęcie wrzucilysmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 25.04.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 hehehe usmiałam się Aga...siostry jak nic, a nie mówiłam????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.04.2013 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Taki typ, co to musi byc przygotowany do wszystkiego;) Wiesz jak ciezko budowlancy ze mna mieli?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts