Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

każdy ma swojego trupa w szafie....:cool:

a malka ma w tapczanie:D

cholerka ja tez mam takiego trupa.... ino ze jak na siebie go chce ubrac to zlatuje mi to cos, jak worek na pasze dla kur :cry:

ma ktos na pozbycie sie zbednych (chociaz) 5kg? bede wdzieczna i z checia przyjme:yes: wiecej niet, bo bede jak chomik wygladac :lol2:

p.s. ja tyz mam dzisiaj wolne...ale za to jutro do pracy i niedziele i nastepny majowkowy £yyykend tez :bash::cry: niech no ktos mnie do siebie przygarnie, przytuli i ochroni przed tym wielkim zlym swiatem :(

p.s. witam :D

cholerka ja tez mam takiego trupa.... ino ze jak na siebie go chce ubrac to zlatuje mi to cos, jak worek na pasze dla kur :cry:

ma ktos na pozbycie sie zbednych (chociaz) 5kg? bede wdzieczna i z checia przyjme:yes: wiecej niet, bo bede jak chomik wygladac :lol2:

p.s. ja tyz mam dzisiaj wolne...ale za to jutro do pracy i niedziele i nastepny majowkowy £yyykend tez :bash::cry: niech no ktos mnie do siebie przygarnie, przytuli i ochroni przed tym wielkim zlym swiatem :(

p.s. witam :D

Robi się :hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug:

ja też się dołączam Meliska:hug::hug::hug::hug::hug::hug:

i oddam chętnie tą piątkę....:)

:hug::hug::hug::hug::hug:

5tke przyjme w zamian za to, ze cos mi upichcisz na dzis wieczor ;) kurcze nie mam pomyslu na jakis dip przed wyskokiem do miasta http://www.cheesebuerger.de/images/midi/frech/a116.gif

ahhh agalind, wez bo sie rozkleje na maxa :cry:

:hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug:

jak milusio http://www.cheesebuerger.de/images/more/bigs/a025.gif

:hug::hug::hug::hug::hug:5tke przyjme w zamian za to, ze cos mi upichcisz na dzis wieczor ;) kurcze nie mam pomyslu na jakis dip przed wyskokiem do miasta http://www.cheesebuerger.de/images/midi/frech/a116.gif

Nie rycz Mała:) Dzisiaj szykuje się Wam niezły wieczór:)

taak, tyle ze ja mam zero czasu na organizacje tego wieczoru...

starsza na 17 musze zawiezc na urodziny, impreza konczy sie o 19, a ze to kawal drogi od nas to musze siedziec tam i czekac na nia... zanim do domu wroce to bedzie okolo 19:30..i o tej tez godz musze moje znajome odebrac z centrum, bo nie wiedza gdzie mieszkamy...wiec jak ja mam w domku wszystko przygotowac..skoro moja mlodsza i M zostana w nim...to jak zrobie wsio predzej, to mala to roztrwoni po calej chalupie:bash:

no nie dogodzi się wszystkim, jedne za dużo siebie mają, inne za mało...

do kogo z petycją by kilogramy równo dzielił??

A ja skoro nie mogę być szczupła, to chociaż paznokcie będę miała fajne . Zmyłam więc oczojebny pomarańcz, który juz lekko się wytarł i machnęłam zajebisty turkus :)

i już mi się gęba cieszy :lol2:

no nie dogodzi się wszystkim, jedne za dużo siebie mają, inne za mało...

do kogo z petycją by kilogramy równo dzielił??

A ja skoro nie mogę być szczupła, to chociaż paznokcie będę miała fajne . Zmyłam więc oczojebny pomarańcz, który juz lekko się wytarł i machnęłam zajebisty turkus :)

i już mi się gęba cieszy :lol2:

Wczoraj w rossmanie dostalam w gratisie żółciutki taki. Odjazdowy:)

Ale się tu wszędzie dzieje dzisiaj - dlaczego ja muszę pracować??

:cry::cry::cry:

A po weekendzie zaczyna mi się ostra jazda bez trzymanki, będę pracować do bólu:(

Ale do 15 maja tylko:bash:

Luka, kiedyś trzeba sobie przerwę zrobić;)

ooo zółty tez czad :)

a ja wdzieję na swoje śliczne pazury rękawiczki robocze i czas się wziąć za rozkręcanie rozdzielacza :bash:

To ja swoje zaciskam coby sie udało :cool:

rety a ja mam pomarancz, zolc, zielen, blekit, roz i fiolet w tych oczoplasowych kolorach :lol2:

chyba tez musze sobie jakis dzisiaj walnac.... :yes:

U Ciebie to wręcz wymagane dzisiaj;)

Ja swoich dziś nie maluję, bo jutro w ziemi grzebać będę, wiec bez sensu. Za to na niedzielę sobie szczelę a jak! :D