Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o jejku, jakie tu dziś kolorowe szaleństwo. zazdroszczę Wam malowanych pazurków.

ja nie lubię swoich paznokci, więc ich nie maluję, żeby nie przyciągały wzroku.

ja należę do szczęśliwców, którzy kilogramów mają w sam raz. zawsze miałam, ale po drugim dziecku z 5 mi zostało i teraz jest ok.

no ale po dwóch ciążach, to niestety ciało już nie takie, jak u Malki :D

Agalind ,bardzo ładny domek:yes: :yes:

Wszystko mi się podoba ( upatrzyliśmy sobie u Ciebie elewację , podjazd (np. kolor kostki) , schodki zewnętrzne:D)

Bardzo Cię proszę o informację na temat drzwi zewnętrznych i wewnętrznych ( firma, model ,kolor)

Pozdrawiam

:)

Edytowane przez modena

i jak tam Pani Ogrodniczko po łykendzie????

u nas nie było źle pogodowo - rewelacji też nie było...:eek:

ja poobcinałam ziółka zeszłoroczne, ponawoziłam azofoską drzewka owocowe i innymi nawozami całą resztę, wcześniej opryskałam wsio rawno miedzianem, no i wykorowałam rododendrony i inne krzaczory...

CLEMATISY POWOJNIKI I WINOBLUSZCZE - U MNIE POSADZONE NA PIERWSZEJ LINII - KURDE, CO JEST - frontu - czyli narażone na północno-zachodnie najgorsze wiatry - prawie wszystkie przetrwały i listkują....wiem, że nie będą tak duże i okazałe, jak w innych miejscach ale i tak mnie to cieszy, może w tym roku zakwitną nawet????

muszę malin z 5 jeszcze dosadzić wzdłuż płotu - mam 3 ale to mało....

buziaki sister, dobrego poniedziałku:D

Agalind ,bardzo ładny domek:yes: :yes:

Wszystko mi się podoba ( upatrzyliśmy sobie u Ciebie elewację , podjazd (np. kolor kostki) , schodki zewnętrzne:D)

Bardzo Cię proszę o informację na temat drzwi zewnętrznych i wewnętrznych ( firma, model ,kolor)

Pozdrawiam

:)

Witam i cieszę się, ze się podoba:)

Drzwi zewnętrzne stalowe mamy z firmy Wikęd (wzór 12, kolor złoty dąb) a wewnetrzne drewniane robiliśmy u lokalnego stolarza (kolory lakieru z próbnika, ale numerów nie pamiętam).

Zapraszam częściej, choć tu ostatnio mało budowlane rozmowy ;)

he he, taki ze mnie mały cwaniak. ale teraz już się nie dam wyrzucić. :D

ściskam weekendowo :hug:

:D

i jak tam Pani Ogrodniczko po łykendzie????

u nas nie było źle pogodowo - rewelacji też nie było...:eek:

ja poobcinałam ziółka zeszłoroczne, ponawoziłam azofoską drzewka owocowe i innymi nawozami całą resztę, wcześniej opryskałam wsio rawno miedzianem, no i wykorowałam rododendrony i inne krzaczory...

CLEMATISY POWOJNIKI I WINOBLUSZCZE - U MNIE POSADZONE NA PIERWSZEJ LINII - KURDE, CO JEST - frontu - czyli narażone na północno-zachodnie najgorsze wiatry - prawie wszystkie przetrwały i listkują....wiem, że nie będą tak duże i okazałe, jak w innych miejscach ale i tak mnie to cieszy, może w tym roku zakwitną nawet????

muszę malin z 5 jeszcze dosadzić wzdłuż płotu - mam 3 ale to mało....

buziaki sister, dobrego poniedziałku:D

Weekend upłynął ogrodniczo...., ale na działce Teściów, bo trzeba było im pomóc. I teraz już wiem, ze nie będę miała "trawników" z kwiatów, bo oszaleję do reszty;) Łomatko, cały dzień pieliłam jakiś mały wycinek tego co trzeba było. Ale tam nawet ruszyć się nie było można żeby jakiegoś kfiotka nie zdeptać :eek:.

Fajnie, że rosliny przetrwały. Teraz tylko patrzeć jak zaczną kwitnąć:)

Majówka minęła i urlop by mi się przydał:D

Kolejny długi weekend już za 3,5tygodnia:D

witam sie :hug:

a ja weekendu nie mialam bo tutaj inaczej z tymi swietami... 1 maja oczywiscie wolny byl..ale tutaj teraz 9maj swieto (jak ktos wezmie piatek wolny to juz ma 4dni ) i pozniej 17, 19, 20maj...(czyli tez 4dni jak sie doda 18maja sobote), tak wiec przede mna weekend majowkowy :D:p:cool:

Milego dnia ;)

witam i ja niesmiało wszystkie Forumowiczki:)

paznokci u mnie niestety brak po ostatnich poczynaniach budowlanych:) teraz to im się należy dobra odżywka co do wolnego o tak, ledwo się skończyło już by się chciało znowu:):):)

Aga dzięki za odwiedzinki na dbanie o siebie nie ma czasu trzeba pomagać mężowi bo mi się chłopina wykończy:)

pozdrawiam Was wszystkie:)

witam i ja niesmiało wszystkie Forumowiczki:)

paznokci u mnie niestety brak po ostatnich poczynaniach budowlanych:) teraz to im się należy dobra odżywka co do wolnego o tak, ledwo się skończyło już by się chciało znowu:):):)

Aga dzięki za odwiedzinki na dbanie o siebie nie ma czasu trzeba pomagać mężowi bo mi się chłopina wykończy:)

pozdrawiam Was wszystkie:)

Cześciej wpadaj, bo my tu nie tylko o pazurach gadamy;)

Heloł Sherlocku, przywitac sie przyszłam :)

Cześć:bye: Mam nadzieję, ze na dłużej wpadłaś na FM;)

Witam w piękny słoneczny poranek :)

Na termometrze

+20 stopni Celsiusza!!!!!!!!!

heloł,

u mnie 21!! ale parówa taka, jakby zaraz miało padać. wg norweskiej prognozy pogody bedzie u mnie padać po południu:)

zarobiona jestem...zaraz lece do roboty, pozdrawiam Was serdecznie, zostawiam całuski u Agi :):D:hug::hug: