agalind 26.04.2013 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Meliska, przytulam i trzy piątki dorzucam, jakby organizm poprzednie poodrzucał Ja bym choć ze 3 oddała, ale z gwarancją, że nie wrócą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 26.04.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 o jejku, jakie tu dziś kolorowe szaleństwo. zazdroszczę Wam malowanych pazurków. ja nie lubię swoich paznokci, więc ich nie maluję, żeby nie przyciągały wzroku. ja należę do szczęśliwców, którzy kilogramów mają w sam raz. zawsze miałam, ale po drugim dziecku z 5 mi zostało i teraz jest ok. no ale po dwóch ciążach, to niestety ciało już nie takie, jak u Malki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 26.04.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Kasiu, pewnie, że do klubu przyjmujemy:) Kasia maniaczko, przytulamy Kropka, wbijaj do klubu dzięki, wiedziałam, że głupio będzie Wam odmówić.:lol2: :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.04.2013 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 dzięki, wiedziałam, że głupio będzie Wam odmówić.:lol2: :hug: No i nas złapałaś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 26.04.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) Agalind ,bardzo ładny domek:yes: Wszystko mi się podoba ( upatrzyliśmy sobie u Ciebie elewację , podjazd (np. kolor kostki) , schodki zewnętrzne:D) Bardzo Cię proszę o informację na temat drzwi zewnętrznych i wewnętrznych ( firma, model ,kolor) Pozdrawiam Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez modena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 27.04.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 No i nas złapałaś ;) he he, taki ze mnie mały cwaniak. ale teraz już się nie dam wyrzucić. ściskam weekendowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 29.04.2013 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 i jak tam Pani Ogrodniczko po łykendzie???? u nas nie było źle pogodowo - rewelacji też nie było... ja poobcinałam ziółka zeszłoroczne, ponawoziłam azofoską drzewka owocowe i innymi nawozami całą resztę, wcześniej opryskałam wsio rawno miedzianem, no i wykorowałam rododendrony i inne krzaczory... CLEMATISY POWOJNIKI I WINOBLUSZCZE - U MNIE POSADZONE NA PIERWSZEJ LINII - KURDE, CO JEST - frontu - czyli narażone na północno-zachodnie najgorsze wiatry - prawie wszystkie przetrwały i listkują....wiem, że nie będą tak duże i okazałe, jak w innych miejscach ale i tak mnie to cieszy, może w tym roku zakwitną nawet???? muszę malin z 5 jeszcze dosadzić wzdłuż płotu - mam 3 ale to mało.... buziaki sister, dobrego poniedziałku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.04.2013 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Agalind ,bardzo ładny domek:yes: Wszystko mi się podoba ( upatrzyliśmy sobie u Ciebie elewację , podjazd (np. kolor kostki) , schodki zewnętrzne:D) Bardzo Cię proszę o informację na temat drzwi zewnętrznych i wewnętrznych ( firma, model ,kolor) Pozdrawiam Witam i cieszę się, ze się podoba:) Drzwi zewnętrzne stalowe mamy z firmy Wikęd (wzór 12, kolor złoty dąb) a wewnetrzne drewniane robiliśmy u lokalnego stolarza (kolory lakieru z próbnika, ale numerów nie pamiętam). Zapraszam częściej, choć tu ostatnio mało budowlane rozmowy he he, taki ze mnie mały cwaniak. ale teraz już się nie dam wyrzucić. ściskam weekendowo i jak tam Pani Ogrodniczko po łykendzie???? u nas nie było źle pogodowo - rewelacji też nie było... ja poobcinałam ziółka zeszłoroczne, ponawoziłam azofoską drzewka owocowe i innymi nawozami całą resztę, wcześniej opryskałam wsio rawno miedzianem, no i wykorowałam rododendrony i inne krzaczory... CLEMATISY POWOJNIKI I WINOBLUSZCZE - U MNIE POSADZONE NA PIERWSZEJ LINII - KURDE, CO JEST - frontu - czyli narażone na północno-zachodnie najgorsze wiatry - prawie wszystkie przetrwały i listkują....wiem, że nie będą tak duże i okazałe, jak w innych miejscach ale i tak mnie to cieszy, może w tym roku zakwitną nawet???? muszę malin z 5 jeszcze dosadzić wzdłuż płotu - mam 3 ale to mało.... buziaki sister, dobrego poniedziałku:D Weekend upłynął ogrodniczo...., ale na działce Teściów, bo trzeba było im pomóc. I teraz już wiem, ze nie będę miała "trawników" z kwiatów, bo oszaleję do reszty;) Łomatko, cały dzień pieliłam jakiś mały wycinek tego co trzeba było. Ale tam nawet ruszyć się nie było można żeby jakiegoś kfiotka nie zdeptać . Fajnie, że rosliny przetrwały. Teraz tylko patrzeć jak zaczną kwitnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.05.2013 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Majówka minęła i urlop by mi się przydał Kolejny długi weekend już za 3,5tygodnia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.05.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Majówka minęła i urlop by mi się przydał Kolejny długi weekend już za 3,5tygodnia:D witam sie a ja weekendu nie mialam bo tutaj inaczej z tymi swietami... 1 maja oczywiscie wolny byl..ale tutaj teraz 9maj swieto (jak ktos wezmie piatek wolny to juz ma 4dni ) i pozniej 17, 19, 20maj...(czyli tez 4dni jak sie doda 18maja sobote), tak wiec przede mna weekend majowkowy :cool: Milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.05.2013 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Cześć Meliska:) Co kraj to obyczaj:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 06.05.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 no to odliczamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 06.05.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 witam i ja niesmiało wszystkie Forumowiczki:) paznokci u mnie niestety brak po ostatnich poczynaniach budowlanych:) teraz to im się należy dobra odżywka co do wolnego o tak, ledwo się skończyło już by się chciało znowu:):) Aga dzięki za odwiedzinki na dbanie o siebie nie ma czasu trzeba pomagać mężowi bo mi się chłopina wykończy:) pozdrawiam Was wszystkie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 07.05.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Heloł Sherlocku, przywitac sie przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.05.2013 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 witam i ja niesmiało wszystkie Forumowiczki:) paznokci u mnie niestety brak po ostatnich poczynaniach budowlanych:) teraz to im się należy dobra odżywka co do wolnego o tak, ledwo się skończyło już by się chciało znowu:):) Aga dzięki za odwiedzinki na dbanie o siebie nie ma czasu trzeba pomagać mężowi bo mi się chłopina wykończy:) pozdrawiam Was wszystkie:) Cześciej wpadaj, bo my tu nie tylko o pazurach gadamy;) Heloł Sherlocku, przywitac sie przyszłam Cześć Mam nadzieję, ze na dłużej wpadłaś na FM;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 07.05.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Cześciej wpadaj, bo my tu nie tylko o pazurach gadamy;) tylko ja czasami za Wami nie nadążam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.05.2013 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 tylko ja czasami za Wami nie nadążam:) Ja czasami nie panuję nad tym co się tu dzieje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.05.2013 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Witam w piękny słoneczny poranek Na termometrze +20 stopni Celsiusza!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.05.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Aha u nas tez ciepło:)Tylko maszyny budowlane rycza wokół, ale przezyje, bo w koncu drogę nam doprowadzaja do przejezdnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 08.05.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Witam w piękny słoneczny poranek Na termometrze +20 stopni Celsiusza!!!!!!!!! heloł, u mnie 21!! ale parówa taka, jakby zaraz miało padać. wg norweskiej prognozy pogody bedzie u mnie padać po południu:) zarobiona jestem...zaraz lece do roboty, pozdrawiam Was serdecznie, zostawiam całuski u Agi :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts