Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

a tak na marginesie to fajny ten bujako-hamak... a jak sie ma spasc to wiadomo, ze w gore nie polecisz, wiec proponuje miekkie podloze pod niego i bedzie supcio...albo takie dwa male baseniki, zeby to po upalnym wylegiwaniu i zarazem poceniu....jakos natychmiast moc sie ochlodzic :D

ja najbezpieczniej czuje sie na kocu :p

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jestes w ciazy? :eek:

:no:

Miałam na myśli mężą :rotfl:

piękny hamak :) masz rację lepszy podwójny, te materiałowe pojedyncze to nawet dla dzieci za wąskie i trzeba się bardzo starać aby nie spaść

Masz rację. Jeszcze tylko odpowiednią wytrzymałość musze wybrać;)

Wstyd się przyznać, ale wczoraj pierwszy raz od roku byłam nad morzem :sick: Było cudownie i jeszcze nie-turystycznie, czyli tak jak lubię. No i kupiłam sobie obrazki na górny hol. Jak zawisną na ścianie to pokażę.

Skąd ja to znam :) Zawsze jest najdalej do najbliższych miejsc.

Takie hamaki jak pokazujesz bywają na metalowych ramach, wyglądały mi trochę na bardziej stabilne. Ale pojedyncze, podwójnych nie testowałam :)

nawet nie wiecie, jak grzeszycie.

jeszcze nad morze, to co roku trafiam. ale w górach to już ze 3 lata nie byłam.:(

no ale nie można mieć wszystkiego. nie da się jednocześnie mieszkać w górach, na Mazurach i nad morzem.:p

chociaż cały czas myślę, że jakby się miało dużo kasy, to wszystko jest możliwe.

nie wiem na co bym się zdecydowała, czy góry czy morze :) swoją drogą zawsze jak jestem w górach to sie zastanawiam jak Ci ludzie, którzy tam mieszkają mogą normalnie funkcjonować, ja bym tylko stała i sie gapiła

a ja nie lubię gór.... może nie lubię to za dużo powiedziane, nie fascynują mnie, są ładne ale po godzinie gapienia się w jedno miejsce, nieruchome do tego, straszliwie bym zgłodniała i poszła za radą Dorki:p

ja wierna i w całości aż do spodu oddana morzu...... nie miałabym problemu z wyborem miejsca zamieszkania:no:

A mnie wywiało z prawie gór nad prawie morze. I w sumie wychodzi, że raz na ruski miesiąc tam jestem, bo za zimne do pływania przeważnie. A jak się coś nie nadaję do pływania to mnie mniej kusi.

Dla mnie idealne połączenie to góry i zaraz obok morze, na tyle ciepłe, żeby się dało wieczorem na kolację zjechać, pomoczyć się dokumentnie i z powrotem na noc zaszyć się w górach :)

a ja nie lubię gór.... może nie lubię to za dużo powiedziane, nie fascynują mnie, są ładne ale po godzinie gapienia się w jedno miejsce, nieruchome do tego, straszliwie bym zgłodniała i poszła za radą Dorki:p

ja wierna i w całości aż do spodu oddana morzu...... nie miałabym problemu z wyborem miejsca zamieszkania:no:

Cześć Siostra:)

Mam podobnie, jak mam wybierać to wolę wodę. W góry na narty to i owszem, ale poza tym to jednak morze.

ja ostatnio w morzu kąpałam się chyba z 5 lat temu.... u nas są ciagle zimne prądy jakieś, w zatoce gd i po przeciwnej stronie jest zawsze woda cieplejsza...nie przeszkadza mi to zupełnie, mój syn włazi do wody o temp 12 stopni i jest cały szczęśliwy (a na zewnątrz cały fioletowy, ale mu to nie przeszkadza)

a ja nie mam potrzeby moczenia się w zimnej wodzie.... dobrowolnie na dodatek:D wystarczy mi plaża, piasek, niewiele osób wokół i jest git...czasem stópki zamoczę do kostek i jak czuję, że mi je wykręca z zimna, to szybciutko na kocyk wracam...

góry sa jakies martwe dla mnie, morze żyje w każdej sekundzie, tam się tyle dzieje...:D