Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

cześć Sister, cześć Nita.... Sister, my nawet miłość do kałuż mamy taką samą;):lol2:

ja z nart to najbardziej lubię picie grzańca w jakiejś knajpce, wysokości nie są dla mnie:no:

No i kąpać sie tez nie lubię,bo zimno :D Chociaż jako dziecko nie mogli mnie wyciągnać z wody. Zębami dzwoniłam, ale było dobrze;)

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jakie tam martwe, majestatyczne :) ile one już widziały, jakie są piekne

moje starsze dziecię też wejdzie d każdej wody byle mogło pływać, ja z wiekiem robię sie wygodnicka, ale pływac kochamy rodzinnie :D

Jeszcze w tym roku nie byłam nad morzem, aż wstyd. Liczę, że na dzień Matki lub dziecka pojedziemy.

A mnie wywiało z prawie gór nad prawie morze. I w sumie wychodzi, że raz na ruski miesiąc tam jestem, bo za zimne do pływania przeważnie. A jak się coś nie nadaję do pływania to mnie mniej kusi.

Dla mnie idealne połączenie to góry i zaraz obok morze, na tyle ciepłe, żeby się dało wieczorem na kolację zjechać, pomoczyć się dokumentnie i z powrotem na noc zaszyć się w górach :)

obecnie ja tak mam... i jest bosko..az mnie serce boli myslac, ze nadejdzie taki dzien i bede musiala te wspaniale widoki opuscic :(

jak to moj M mowi: zonko ty serca nie masz, wiec zawal ci nie grozi :lol2: strasznie mnie pociesza :rotfl:

Dzien dobry :D

jakie tam martwe, majestatyczne :) ile one już widziały, jakie są piekne

moje starsze dziecię też wejdzie d każdej wody byle mogło pływać, ja z wiekiem robię sie wygodnicka, ale pływac kochamy rodzinnie :D

Jeszcze w tym roku nie byłam nad morzem, aż wstyd. Liczę, że na dzień Matki lub dziecka pojedziemy.

Nita, ja nad naszym Baltykiem bylam, ale przelotem w chmurach :lol2: a kiedy bede moje skromne stopki w nim moczyc... hmm pewnie na swieto dygdy ;)

obecnie ja tak mam... i jest bosko..az mnie serce boli myslac, ze nadejdzie taki dzien i bede musiala te wspaniale widoki opuscic :(

jak to moj M mowi: zonko ty serca nie masz, wiec zawal ci nie grozi

U Was się da tak popływać późną wiosną? Bo mi się jakoś wydaje, że ze szczękania by mi ostatnie plomby powyskakiwały...

a powiedzenie o zawale genialne :)

morze jest fajne i kąpać też się w nim lubię, pomimo tego, że zimne.

ale góry kocham miłością bezgraniczną. są piękne, tajemnicze, majestatyczne, żywe w każdym calu nawet te kamyki. http://emotikona.pl/emotikony/pic/0heart.gif

i jak już tam jestem, to mam takie same myśli, jak nita. - czy ci ludzie, którzy tam mieszkają wiedzą jakie mają szczęście.

uwielbiam chodzić po górach, wspinać się i mogę podziwiać widoki bez końca. nawet o pustym żołądku.:yes:

góry, morze...

ja tam nie lubię wybierać ;)

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e4/Halong_ensemble_%28colour_corrected%29.jpg/800px-Halong_ensemble_%28colour_corrected%29.jpg

mam nadzieję kiedyś tam być :)

ładne widoczki.

ale i tak będę się upierać, że Tatry najpiękniejsze. zwłaszcza te po słowackiej stronie.

może myślę tak, bo sentymentalna jestem i lubię wracać w te same miejsca.

i tu popieram w całej rozciągłości,choć za głośno wyrażone takie zdanie prawie wpier..l dostałam od podhalańskich górali :oops:

ładne widoczki.

ale i tak będę się upierać, że Tatry najpiękniejsze. zwłaszcza te po słowackiej stronie.

może myślę tak, bo sentymentalna jestem i lubię wracać w te same miejsca.

Zgadzam się w 100%, choć joby zebrałam od naszych górali jak Malka ;)

ooooooooo, ja właśnie o tym samym miejscu, co je aga wrzuciła :), choć wolę po wschodniej stronie :)

A Tatry wiadomo, że najpiękniejsze, szczególnie po sezonie, lub przed..

Choć słowacka Fatra też niczego sobie.

ooooooooo, ja właśnie o tym samym miejscu, co je aga wrzuciła :), choć wolę po wschodniej stronie :)

A Tatry wiadomo, że najpiękniejsze, szczególnie po sezonie, lub przed..

Choć słowacka Fatra też niczego sobie.

Dorka, mi to miejsce pasowało po każdej stronie;) a Cap Corse (całkiem na północy) najbardziej:D