agalind 13.05.2013 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 cześć Sister, cześć Nita.... Sister, my nawet miłość do kałuż mamy taką samą ja z nart to najbardziej lubię picie grzańca w jakiejś knajpce, wysokości nie są dla mnie:no: No i kąpać sie tez nie lubię,bo zimno Chociaż jako dziecko nie mogli mnie wyciągnać z wody. Zębami dzwoniłam, ale było dobrze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 13.05.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 jakie tam martwe, majestatyczne ile one już widziały, jakie są piekne moje starsze dziecię też wejdzie d każdej wody byle mogło pływać, ja z wiekiem robię sie wygodnicka, ale pływac kochamy rodzinnie Jeszcze w tym roku nie byłam nad morzem, aż wstyd. Liczę, że na dzień Matki lub dziecka pojedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.05.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 A mnie wywiało z prawie gór nad prawie morze. I w sumie wychodzi, że raz na ruski miesiąc tam jestem, bo za zimne do pływania przeważnie. A jak się coś nie nadaję do pływania to mnie mniej kusi. Dla mnie idealne połączenie to góry i zaraz obok morze, na tyle ciepłe, żeby się dało wieczorem na kolację zjechać, pomoczyć się dokumentnie i z powrotem na noc zaszyć się w górach obecnie ja tak mam... i jest bosko..az mnie serce boli myslac, ze nadejdzie taki dzien i bede musiala te wspaniale widoki opuscic jak to moj M mowi: zonko ty serca nie masz, wiec zawal ci nie grozi strasznie mnie pociesza Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.05.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 jakie tam martwe, majestatyczne ile one już widziały, jakie są piekne moje starsze dziecię też wejdzie d każdej wody byle mogło pływać, ja z wiekiem robię sie wygodnicka, ale pływac kochamy rodzinnie Jeszcze w tym roku nie byłam nad morzem, aż wstyd. Liczę, że na dzień Matki lub dziecka pojedziemy. Nita, ja nad naszym Baltykiem bylam, ale przelotem w chmurach a kiedy bede moje skromne stopki w nim moczyc... hmm pewnie na swieto dygdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 13.05.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 obecnie ja tak mam... i jest bosko..az mnie serce boli myslac, ze nadejdzie taki dzien i bede musiala te wspaniale widoki opuscic jak to moj M mowi: zonko ty serca nie masz, wiec zawal ci nie grozi U Was się da tak popływać późną wiosną? Bo mi się jakoś wydaje, że ze szczękania by mi ostatnie plomby powyskakiwały... a powiedzenie o zawale genialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.05.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 szczerze, w kwietniu dzieciaczki wchodzily do wody tutaj ja bym nie weszla za zadne skarby... 21kwietnia, na plazy widzialam jak na deskach grupami plywali, bylo ich tam jak "mrowkow" :lol2: (date pamietam ze zdjec) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 13.05.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 morze jest fajne i kąpać też się w nim lubię, pomimo tego, że zimne. ale góry kocham miłością bezgraniczną. są piękne, tajemnicze, majestatyczne, żywe w każdym calu nawet te kamyki. http://emotikona.pl/emotikony/pic/0heart.gif i jak już tam jestem, to mam takie same myśli, jak nita. - czy ci ludzie, którzy tam mieszkają wiedzą jakie mają szczęście. uwielbiam chodzić po górach, wspinać się i mogę podziwiać widoki bez końca. nawet o pustym żołądku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.05.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 góry, morze... ja tam nie lubię wybierać http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e4/Halong_ensemble_%28colour_corrected%29.jpg/800px-Halong_ensemble_%28colour_corrected%29.jpg mam nadzieję kiedyś tam być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.05.2013 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Malka, jak na razie była w jednym takim miejscu, które łaczy wszytsko i jest w sumie nie tak daleko. http://bi.gazeta.pl/im/5/10040/z10040515Q,Korsyka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.05.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Korsyka a mnie chodzi właśnie o to,że daleko i bardzo konkretnie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.05.2013 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Korsyka a mnie chodzi właśnie o to,że daleko i bardzo konkretnie tam A to co innego:) W każdym razie Ci lubiący góry powinni być ukontentowani, bo tam wysokości okołoalpejskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.05.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 w zasadzie,to jest jeszcze kilka fajnych miejsc, na mojej liście "do pomacania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 13.05.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 ładne widoczki. ale i tak będę się upierać, że Tatry najpiękniejsze. zwłaszcza te po słowackiej stronie.może myślę tak, bo sentymentalna jestem i lubię wracać w te same miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.05.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 ładne widoczki. ale i tak będę się upierać, że Tatry najpiękniejsze. zwłaszcza te po słowackiej stronie. może myślę tak, bo sentymentalna jestem i lubię wracać w te same miejsca. i tu popieram w całej rozciągłości,choć za głośno wyrażone takie zdanie prawie wpier..l dostałam od podhalańskich górali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.05.2013 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 ładne widoczki. ale i tak będę się upierać, że Tatry najpiękniejsze. zwłaszcza te po słowackiej stronie. może myślę tak, bo sentymentalna jestem i lubię wracać w te same miejsca. Zgadzam się w 100%, choć joby zebrałam od naszych górali jak Malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 13.05.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 no nie dziwię się. tak urazić dumę polskiego górala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.05.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 no mocno nadwrażliwi są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 13.05.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 a do tego impulsywni. dobrze, że ciupagi nie poszły w ruch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 13.05.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 ooooooooo, ja właśnie o tym samym miejscu, co je aga wrzuciła , choć wolę po wschodniej stronie A Tatry wiadomo, że najpiękniejsze, szczególnie po sezonie, lub przed.. Choć słowacka Fatra też niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.05.2013 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 ooooooooo, ja właśnie o tym samym miejscu, co je aga wrzuciła , choć wolę po wschodniej stronie A Tatry wiadomo, że najpiękniejsze, szczególnie po sezonie, lub przed.. Choć słowacka Fatra też niczego sobie. Dorka, mi to miejsce pasowało po każdej stronie;) a Cap Corse (całkiem na północy) najbardziej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts