agalind 25.05.2013 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Aga mam nadzieję, że to nie jest to o czym myślę że cię o siwiznę przyprawia. Ja powoli wracam do pionu ale bardzo powoli, chyba wolniej niż się spodziewałam. Ogólnie to ilość pracy mnie ratuje od zwariowania. Chętnie bym coś uatrakcyjniła w domu ale niestety zbędnej kasy brak. Co posadziłaś w przedogródku? Na szczęście Pumpa to jeszcze nie to, ale było blisko. Posadziłam forsycję, berberysy, trzmielinę, rododendron, goździki, zioła, lawendę. W miarę to wygląda nawet, choć zdolności ogrodniczy u mnie raczej brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.05.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Jak ja Cię rozumiem Trzymaj się dzielnie Ty masz rodzeństwo czy tak jak ja jesteś jedynaczką?? Masz jakąś fotę tego przedogrodzia? Bo brzmi dość bogato. Ja mam w skrzynkach wysiane zioła ale nie rosną, tak samo jak kwiatki, które wysiałam na rabatkach. Jedynie winobluszcz trochę się puszcza po bambusowej drabince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 25.05.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.05.2013 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Jak ja Cię rozumiem Trzymaj się dzielnie Ty masz rodzeństwo czy tak jak ja jesteś jedynaczką?? Masz jakąś fotę tego przedogrodzia? Bo brzmi dość bogato. Ja mam w skrzynkach wysiane zioła ale nie rosną, tak samo jak kwiatki, które wysiałam na rabatkach. Jedynie winobluszcz trochę się puszcza po bambusowej drabince Mam siostrę, więc teoretycznie powinno się rozkładać na pół, ale tak się nie dzieje. To zawsze ja dostaję w pysk najbardziej. Zdjęcia mam, ale wrzucę w tygodniu, bo nie mam przy sobie. Bogato to za dużo powiedziane, bo w sumie to raptem maly zagonek wszedł. Dużo roboty, mały efekt;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.05.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 dziewczynki przytulam :hug: choroba bliskich to strasznie trudny czas Pumpa, a z której części pl jesteś? Jakoś nigdy nie doczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.05.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Malka choroba owszem wyniszcza całą rodzinę ale obecność przy śmierci bliskiej osoby to dopiero wali na psychę a jestem z podlasia na pograniczu z Mazowszem ale blisko Mazur ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.05.2013 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Pumpa, prawie centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.05.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 tja, i wszędzie daleko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.05.2013 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Do Jury blisko;) albo bliżej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.05.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 a gdzie to jest? :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.05.2013 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Jura Krakowsko-Częstochowska. Ogodzeniec i okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.05.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 no tylko Częstochowską kojarzyłam a to zupełnie mi nie po drodze, ode mnie do Częstochowy jest ok 380km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.05.2013 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Pumpa, a co ja mam powiedzieć? Mi wychodzi ok. 550km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.05.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 ale Ty masz nad morze blisko a ja czy morze czy góry to minimum 400km, jedynie na mazury trochę ponad setka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.05.2013 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Całkiem niedawno pisałam, że byłam nad morzem pierwszy raz od rok:sick: Blisko to pojęcie względne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.05.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Malka choroba owszem wyniszcza całą rodzinę ale obecność przy śmierci bliskiej osoby to dopiero wali na psychę a jestem z podlasia na pograniczu z Mazowszem ale blisko Mazur ;/ Może się mylę, ale to chyba nie sama śmierć, lecz cierpienie, ból, który zabija No tośmy się dobrały Dziewczyny - każda z innej strony mapy Jura Krakowsko-Częstochowska. Ogodzeniec i okolice. Rzut beretem ode mnie no tylko Częstochowską kojarzyłam a to zupełnie mi nie po drodze, ode mnie do Częstochowy jest ok 380km A jakby Ci było po drodze, to jakieś zapyziałe sadzonki by się u mnie znalazły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 25.05.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 gdzieś musisz mieć blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.05.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 nawet do stolYcy mam 150km... blisko to ja mam tylko... sąsiadów :bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.05.2013 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Dziewczyny, ale jakieś spotkanie się szykuje czy nie? Bo ja bym z chęcią się oderwała choćby na 1 dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.05.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 kurde, wiecie co... ja też!!!! Aga a kupiłaś już meble ogrodowe? Ja się ciągle przymierzam do parasola i ... od roku jeszcze nie kupiłam taka zorganizowana jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts