Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kurde, wiecie co... ja też!!!!

Aga a kupiłaś już meble ogrodowe? Ja się ciągle przymierzam do parasola i ... od roku jeszcze nie kupiłam taka zorganizowana jestem

Stól i ławki dostalismy od Teściów w prezencie. Teraz na tapecie był hamak, ale nie miałam czasu dobić zakupu. Docelowo widzę inne meble, ale nie narzekam.

To co, Pumpa? Widzimy się w Jurze?

Cieszmy się,że nie mieszkamy w Rosji czy US - tam dopiero są odległości :lol2:

W sumie pocieszenie to jakies:)

to już pisałam, że na Mazurach jest fajnie. i Pumpa miałaby blisko.:yes:

koniecznie się Aga powinnaś wyrwać na trochę i odstresować.

Fajnie byłoby spotkać się z Wami wszystkimi.

Oj, ale Ty masz wybrzeże na wyciągnięcie ręki i mi nie mów że inaczej bo Ci straaaaaaaaaaaasznie zazdroszczę

Poza tym co innego mieszkać w pobliżu jakiegoś dużego miasta a co innego mieszkać an totalnym zadupiu i mieć do bliższego większego miasta ponad 100km

Oj, tam, oj tam;)

Stól i ławki dostalismy od Teściów w prezencie. Teraz na tapecie był hamak, ale nie miałam czasu dobić zakupu. Docelowo widzę inne meble, ale nie narzekam.

To co, Pumpa? Widzimy się w Jurze?

Ech Pumpa urlopu nie posiada więc ten tego, nie ten termin. My zamówiliśmy meble w ciemno, aż mam pietra co nam wystrugają bo pokazałam fotkę i mają na wzór zrobić. Nie ukrywam cena wygrała ze zdrowym rozsądkiem

No, potrzebna mi była wczoraj ta Księzniczka Łabedzi jak dziura w moście. A tak tu fajnie było buuu

Ale obiecałam Młodej że wieczorem razem jakis film obejrzymy i słowa dotrzymać musiałam - i zasnęło nam się:)

Dziewczyny ściskam i przytulam mocno, bardzo:hug:

Jak leżałam teraz w szpitalu, nasłuchałam się róznych historii i pomyślałam sobie że nie wyobrażam sobie jakby mojej mamie się miało coś stać:(

Ale koniec smutków.

Aga ja się na Jurę wybieram. Malka i Dorka chęć wyraziły (uff bo myslałam że się rozmyslą:) )

Jedyne co może mnie powstrzymać to kategoryczny zakaz od lekarza - bo jak mi zabroni to będę się bała jechać...

Dziewczyny a może jeszcze jednak któras?

ps. Pumpa my sie na długi weekend majowy kiedyś umawiałyśmy nie?

To miała być moja koncówka wykończeniówki nie?

:bash:

Ano, miał być weekend majowy, ale co się odwlecze to nie uciecze; za rok przyjadę

A co do spotkania to ja niestety muszę planować wszystko z olbrzymim wyprzedzeniem. Teraz mój mąż długiego weekendu nie ma, żeby później być ciut wolniejszym bo ja wyjeżdżam na kilkudniowe szkolenie i ktoś musi dzieckami się zająć