agalind 25.05.2013 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 nawet do stolYcy mam 150km... blisko to ja mam tylko... sąsiadów :bash::bash: Nawet? Ja mam ponad 2 razy tyle.Pumpa, tak Ci sie tylko wydaje, że masz daleko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.05.2013 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 kurde, wiecie co... ja też!!!! Aga a kupiłaś już meble ogrodowe? Ja się ciągle przymierzam do parasola i ... od roku jeszcze nie kupiłam taka zorganizowana jestem Stól i ławki dostalismy od Teściów w prezencie. Teraz na tapecie był hamak, ale nie miałam czasu dobić zakupu. Docelowo widzę inne meble, ale nie narzekam. To co, Pumpa? Widzimy się w Jurze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.05.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Cieszmy się,że nie mieszkamy w Rosji czy US - tam dopiero są odległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 25.05.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Dziewczyny, ale jakieś spotkanie się szykuje czy nie? Bo ja bym z chęcią się oderwała choćby na 1 dzień. to już pisałam, że na Mazurach jest fajnie. i Pumpa miałaby blisko. koniecznie się Aga powinnaś wyrwać na trochę i odstresować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.05.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Oj, ale Ty masz wybrzeże na wyciągnięcie ręki i mi nie mów że inaczej bo Ci straaaaaaaaaaaasznie zazdroszczęPoza tym co innego mieszkać w pobliżu jakiegoś dużego miasta a co innego mieszkać an totalnym zadupiu i mieć do bliższego większego miasta ponad 100km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.05.2013 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Cieszmy się,że nie mieszkamy w Rosji czy US - tam dopiero są odległości W sumie pocieszenie to jakies:) to już pisałam, że na Mazurach jest fajnie. i Pumpa miałaby blisko. koniecznie się Aga powinnaś wyrwać na trochę i odstresować. Fajnie byłoby spotkać się z Wami wszystkimi. Oj, ale Ty masz wybrzeże na wyciągnięcie ręki i mi nie mów że inaczej bo Ci straaaaaaaaaaaasznie zazdroszczę Poza tym co innego mieszkać w pobliżu jakiegoś dużego miasta a co innego mieszkać an totalnym zadupiu i mieć do bliższego większego miasta ponad 100km Oj, tam, oj tam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.05.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Stól i ławki dostalismy od Teściów w prezencie. Teraz na tapecie był hamak, ale nie miałam czasu dobić zakupu. Docelowo widzę inne meble, ale nie narzekam. To co, Pumpa? Widzimy się w Jurze? Ech Pumpa urlopu nie posiada więc ten tego, nie ten termin. My zamówiliśmy meble w ciemno, aż mam pietra co nam wystrugają bo pokazałam fotkę i mają na wzór zrobić. Nie ukrywam cena wygrała ze zdrowym rozsądkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.05.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Pumpa, bedzie dobrze. Zreszta Tobie zawsze udało się zawsze coś dostac w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.05.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Nie no dobra cena po mocnej znajomości to bez dwóch zdań tyle, że ja się boję o rezultat. Nie widziałam NIC co oni robili więc to totalny ryzyk-fizyk W tym tygodniu powinnam już je mieć tyle, że w wersji surowej bo nie malują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.05.2013 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Trzymam kciuki &&&&&&& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.05.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Na wszelki wypadek nie wydziwiałam i wzięłam maksymalnie uproszczone z nadzieją, że ciężko będzie coś schrzanić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 25.05.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 bedzie dobrze, kto nie ryzykuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.05.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Czesc dziewczynki ale tu sie gwarno zrobilo po takiej ciszy az milo sie zrobilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.05.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Nita u mnie na etapie urządzania to sporo takiego ryzyka było i jak do tej pory wychodziłam obronną ręką oby dobra passa trwała nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 25.05.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 dziś wszędzie pełno to pewnie przez ten deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.05.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 nita jaki deszcz ? ja po 21 z pracy wrocilam...ale u mnie ladnie.... no troszke wiaterek powiewal, ale do zniesienia p.s. drzwi wstawione wczoraj i jestem meeeega zadowolona widzialyscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.05.2013 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 No, potrzebna mi była wczoraj ta Księzniczka Łabedzi jak dziura w moście. A tak tu fajnie było buuu Ale obiecałam Młodej że wieczorem razem jakis film obejrzymy i słowa dotrzymać musiałam - i zasnęło nam się Dziewczyny ściskam i przytulam mocno, bardzo:hug: Jak leżałam teraz w szpitalu, nasłuchałam się róznych historii i pomyślałam sobie że nie wyobrażam sobie jakby mojej mamie się miało coś stać Ale koniec smutków. Aga ja się na Jurę wybieram. Malka i Dorka chęć wyraziły (uff bo myslałam że się rozmyslą ) Jedyne co może mnie powstrzymać to kategoryczny zakaz od lekarza - bo jak mi zabroni to będę się bała jechać... Dziewczyny a może jeszcze jednak któras? ps. Pumpa my sie na długi weekend majowy kiedyś umawiałyśmy nie? To miała być moja koncówka wykończeniówki nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.05.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Dziewczyny a może jeszcze jednak któras? Ja bym chciala, ale za daleko nasz przyjazd to planowany jest na lipiec .... Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.05.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Ano, miał być weekend majowy, ale co się odwlecze to nie uciecze; za rok przyjadę A co do spotkania to ja niestety muszę planować wszystko z olbrzymim wyprzedzeniem. Teraz mój mąż długiego weekendu nie ma, żeby później być ciut wolniejszym bo ja wyjeżdżam na kilkudniowe szkolenie i ktoś musi dzieckami się zająć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.05.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Za rok akurat prace ogródkowe będa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts