pumpaluna 26.05.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 o co to to nie... ni dy ry dy chyba że inni będą robić a my na leżakach drinki sączyły będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.05.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Da się załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 26.05.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 jejku jak jak bym chciała z Wami jechać. buuuu niestety finanse nie pozwalają nam teraz na żadne wyjazdy. ciekawe, czy w wakacje w ogóle gdzieś wyruszymy. zachciało nam się budować. ale Wy bawcie się dobrze. i obiecajcie, że przyślecie zdjęcie Waszych zadowolonych pyszczków. pliiiis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.05.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 aaaa czyli spotkanie już ukartowane i dograne, tylko ja nie jestem w temacie;napiszecie coś bliżej? kto gdzie i kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 26.05.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 koniecznie zdjęcia przytargajcie a nastepnym razem spotkamy sie gdzies blizej morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.05.2013 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 (edytowane) To ja też zdjęcia poproszę ze spotkania, bo jestem uziemiona totalnie:( Edytowane 27 Maja 2013 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 27.05.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 To ja też zdjęcia poproszę ze spotkania, bo jestem uziemiona totalnie:( cześć Dziewczyny, Aga, coś się stało? miałaś jechać... mam nadzieję, że nic poważnego... ja też bym chciała foty zobaczyc, jak nie w dziennikach to chociaż na priwy wyślijcie, plizzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 27.05.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 no właśnie. przecież pisałaś, że jedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.05.2013 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 No pokomplikowało się i to dosyć mocno, niestety. Nie ma nic gorszego niż choroby w najbliższej rodzinie:( Ostatnie 2 tygodnie to była walka, a nadal jest nieciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.05.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 aaaa czyli spotkanie już ukartowane i dograne, tylko ja nie jestem w temacie; napiszecie coś bliżej? kto gdzie i kiedy? Pumpa bo widzisz było tak: Wybierałam się z rodziną i znajomymi do Czech;) Ale skończyło sie na tym, ze pojedziemy jednak "gdzies w góry do Polski". Padło na Jurę. A że Malka tam blisko to sie urodził pomysł spotkania:) Jeszcze Dorka, Aga i Cronin powiedziały że spróbują też. Reszta dziewczyn za daleko albo nie może:( Na razie wszystko zawieszone jest bo nie wiem czy zgodę od lekarza dostanę. I tyle... szkoda że Ty tak daleko jestes:( koniecznie zdjęcia przytargajcie a nastepnym razem spotkamy sie gdzies blizej morza Tak, bliżej morza to druga część ekipy bedzie miała blisko:) Ja tam mam wszędzie po 300 czy w góry czy nad morze:bash: To ja też zdjęcia poproszę ze spotkania, bo jestem uziemiona totalnie:( Aga:hug: Tak sie szybko wszystko zmienia może jeszcze malutka szansa jest... cześć Dziewczyny, Aga, coś się stało? miałaś jechać... mam nadzieję, że nic poważnego... ja też bym chciała foty zobaczyc, jak nie w dziennikach to chociaż na priwy wyślijcie, plizzz Spoko, jak bedą jakies zdjęcia to macie jak w banku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.05.2013 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 No i żeby mało było, to jeszcze mój mąż szanowny wziął i się rozchorował Zwariuję za chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 27.05.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 o rety.... sie porobiło... trzymaj się cieplutko Aga, całuj mężusia tam gdzie lubi najbardziej;) zapodaj herbatkę z prądem i malinami, wsadź pod kołdre i głaszcz po łapkach - sukces murowany ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.05.2013 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Mężuś to drobiazg, przejdzie mu. Innym niekoniecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 27.05.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Aguś ściskam mocno. Szczególnie w sprawie tych co niekoniecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.05.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 W takim razie i ja dolaczam do usciskow:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.05.2013 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Dzięki dziewczyny:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 27.05.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 ja też, chciałam Cię rozbawić, a nie wiedziałam, że to taka poważna sprawa. przykro mi, całuję i :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.05.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Co nie zmienia faktu że chory maz to dodatkowy pakunek na głowę. Wiesz Aga że my wszytskie ściskamy, tulimy i przesyłamy moc pozytywnej energii (paciorkowca uwiązałam przy nodze żeby się nie wyrwał i nie poleciał nigdzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 27.05.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 też wysyłam przytulaski, trzymaj się cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.05.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Jak ja lubie dziewczyny te Wasze przytulaski... to tak podnosi czlowieka na duchu... nie szkodzi ze wirtualnie , wazne ze pomaga :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts