agalind 05.06.2013 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Zapomniałam napisać, ze MAM HAMAK:):) Gdyby nie pogoda to pewnie zamiast pisać lezałabym patrząc w niebo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.06.2013 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 To już wiem.Na razie miejscowo nawozimy ziemi, akurat pod roślinki, które sadzimy. Bardziej chodziło mi o strony świata, nasłonecznienie, wiatry. Wlaściwie dopoki nie posadzisz to nie bedziesz wiedziec. Rhodo na pewno musze przesadzic, bo zbyt slonecznie ma i szybko woda odparowuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.06.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 No ja liczę właśnie na wiedzę architektki ogrodów, bo tylko po to ją wzięłam;) Gratuluję hamaka, tylko życzę pięknej pogody i już sielski relaksik gotowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 05.06.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 wow Sister, pokaż jaki ten hamak. teraz tylko rozstawiaj i w pięknych okolicznościach przyrody się relaksuj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 05.06.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Sistar, a co Ty o tej porze tu robisz??? zawsze kończyłaś stukanie około 16 a tu - proszę 21 a Ty aktywna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.06.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Mąż pewnie poza domem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.06.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 gratuluję hamaka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.06.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 To ja sie zgłaszam do wsadzania. U mnie maż jest od kopania:lol2: Naprawdę tylko mi sie skojarzylo?? Chyba wracam do formy dziewczeta:D:D:D Mąż pewnie poza domem;) Bo jej chłopiec piłkę kopie:D:D czy tam rzuca, wszystko jedno:) Choinka i nie wiem Ardea czy z Twoim nie pomyliłam:rolleyes: gratuluję hamaka!!! I ja i ja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 06.06.2013 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 bujasz się już???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 06.06.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 łał, ale Ci fajnie. będziesz się bujać wśród brzózek. jak już rozstawisz w ogrodzie, to zrób zdjęcie i pochwal się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.06.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Teraz bezkarnie można do Agi powiedzieć - bujaj się A w ogóle, Aga, wiesz,że w sierpniu jesteś we Wrocku ??? ostatecznie Wrocek może się w Uć przemienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.06.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Witajcie my sweet girls to co z tym w koncu hamakiem? jakies zdjecie, badz link, jak on wyglada http://forum.muratordom.pl/images/mdom_misc/quote_icon.png Napisał agalind http://forum.muratordom.pl/images/mdom_buttons/viewpost-right.png To ja sie zgłaszam do wsadzania. U mnie maż jest od kopania:lol2: Naprawdę tylko mi sie skojarzylo?? Chyba wracam do formy dziewczeta:D:D:D :rotfl::rotfl: ja tego wczesniej nie przeczytalam, ale teraz tak :lol2: swintuchy jedne noo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.06.2013 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 wow Sister, pokaż jaki ten hamak. teraz tylko rozstawiaj i w pięknych okolicznościach przyrody się relaksuj:) łał, ale Ci fajnie. będziesz się bujać wśród brzózek. jak już rozstawisz w ogrodzie, to zrób zdjęcie i pochwal się. Witajcie my sweet girls to co z tym w koncu hamakiem? jakies zdjecie, badz link, jak on wyglada Foty nie mam. Wygląda mniej więcej tak: http://img01.allegroimg.pl/photos/400x300/32/61/38/38/3261383896 Sistar, a co Ty o tej porze tu robisz??? zawsze kończyłaś stukanie około 16 a tu - proszę 21 a Ty aktywna:) Szukałam czegoś w necie i oczywiscie nie mogłam nie zajrzeć Mąż pewnie poza domem;) A właśnie, ze nie:p gratuluję hamaka!!! Dziekuję Naprawdę tylko mi sie skojarzylo?? Chyba wracam do formy dziewczeta:D:D:D Bo jej chłopiec piłkę kopie:D:D czy tam rzuca, wszystko jedno:) Choinka i nie wiem Ardea czy z Twoim nie pomyliłam:rolleyes: I ja i ja:) Luka i taką Cię uwielbiam. Wiesz o tym, nie? Co do piłki, to dobrze pamiętałaś. Kopie coś tam;) bujasz się już???????????? Zimno było jak cholera i właściwie tylko chwilę lezałam, żeby sprawdzić czy nie kłamali w specyfikacji o udźwigu 300kg:D Teraz bezkarnie można do Agi powiedzieć - bujaj się No patrz, cholera, o tym nie pomyślałam. Teraz nawet za bardzo focha nawet nie moge strzelić A w ogóle, Aga, wiesz,że w sierpniu jesteś we Wrocku ??? ostatecznie Wrocek może się w Uć przemienić Tylko jakieś daty podajcie to zobaczę co sie da zrobić, bo wyjeżdząmy pod koniec sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.06.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 nooo, bujasz się na całego, nawet nie zaglądasz do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.06.2013 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Oj, uwierz, że wolałabym z Wami tu siedzieć, klikać, pić i plotkować, ale znów mam jazdę bez trzymanki i wczoraj nawet w pracy nie byłam. W poniedziałek pewnie też mnie nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.06.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Czyli wspieramy Cię wirtualnie:hug: Mimo jazdy bez trzymanki, spróbuj się jakoś trzymać. Hamak naprawdę piękny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.06.2013 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Dziękuje:hug: Jak idzie pakowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.06.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Po popołudniu zaczyna się wielkie sprzątanie (ja jadę ponadzorować) Pakowanie dopiero od połowy przyszłego tygodnia. Muszę zacząć gromadzić jakieś pudła, bo skrzynie już mam. W zasadzie niewiele zabieramy, bo mieszkanko sprzedane niemal z pełnym wyposażeniem, wiec pożyczamy dostawczaka od kumpla i kilku jego pracowników - firmy przeprowadzkowej nie będzie, dlatego logistyka jest ważna;) Masz jakiś patent na przewiezienie wielkiego lustra? (prezent, który chcę zabrać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.06.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 a jednak wyglada super...az sobie pomyslalam sama o takim i teraz bujam w oblokach myslac : moze tez sobie cos podobnego kupie..... kiedys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.06.2013 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Po popołudniu zaczyna się wielkie sprzątanie (ja jadę ponadzorować) Pakowanie dopiero od połowy przyszłego tygodnia. Muszę zacząć gromadzić jakieś pudła, bo skrzynie już mam. W zasadzie niewiele zabieramy, bo mieszkanko sprzedane niemal z pełnym wyposażeniem, wiec pożyczamy dostawczaka od kumpla i kilku jego pracowników - firmy przeprowadzkowej nie będzie, dlatego logistyka jest ważna;) Masz jakiś patent na przewiezienie wielkiego lustra? (prezent, który chcę zabrać) Folia bąbelkowa (duzo) i stretch. No i Panowie, którzy uważają na to co niosą. Duże to lustro? Scienne czy stojące? Dacie radę osobówką? Jak nie, to skorzystałabym z tego dostawczaka i na płasko je przewiozła spięte taśmami żeby nie latało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts