Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To już wiem.Na razie miejscowo nawozimy ziemi, akurat pod roślinki, które sadzimy. Bardziej chodziło mi o strony świata, nasłonecznienie, wiatry.

Wlaściwie dopoki nie posadzisz to nie bedziesz wiedziec. Rhodo na pewno musze przesadzic, bo zbyt slonecznie ma i szybko woda odparowuje.

To ja sie zgłaszam do wsadzania. U mnie maż jest od kopania:lol2:

Naprawdę tylko mi sie skojarzylo??

Chyba wracam do formy dziewczeta:D:D:D

Mąż pewnie poza domem;)

Bo jej chłopiec piłkę kopie:D:D

czy tam rzuca, wszystko jedno:)

Choinka i nie wiem Ardea czy z Twoim nie pomyliłam:rolleyes:

gratuluję hamaka!!!

I ja i ja:):)

Witajcie my sweet girls :D

to co z tym w koncu hamakiem? jakies zdjecie, badz link, jak on wyglada :popcorn:

http://forum.muratordom.pl/images/mdom_misc/quote_icon.png Napisał agalind http://forum.muratordom.pl/images/mdom_buttons/viewpost-right.png

To ja sie zgłaszam do wsadzania. U mnie maż jest od kopania:lol2:

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

ja tego wczesniej nie przeczytalam, ale teraz tak :lol2::lol2::lol2:

swintuchy jedne noo :p

wow Sister, pokaż jaki ten hamak. teraz tylko rozstawiaj i w pięknych okolicznościach przyrody się relaksuj:)

łał, ale Ci fajnie. będziesz się bujać wśród brzózek. :cool:

jak już rozstawisz w ogrodzie, to zrób zdjęcie i pochwal się.

Witajcie my sweet girls :D

to co z tym w koncu hamakiem? jakies zdjecie, badz link, jak on wyglada :popcorn:

Foty nie mam. Wygląda mniej więcej tak:

http://img01.allegroimg.pl/photos/400x300/32/61/38/38/3261383896

Sistar, a co Ty o tej porze tu robisz??? zawsze kończyłaś stukanie około 16 a tu - proszę 21 a Ty aktywna:)

Szukałam czegoś w necie i oczywiscie nie mogłam nie zajrzeć;)

Mąż pewnie poza domem;)

A właśnie, ze nie:p

gratuluję hamaka!!!

Dziekuję:)

Bo jej chłopiec piłkę kopie:D:D

czy tam rzuca, wszystko jedno:)

Choinka i nie wiem Ardea czy z Twoim nie pomyliłam:rolleyes:

I ja i ja:):)

Luka i taką Cię uwielbiam. Wiesz o tym, nie?;)

Co do piłki, to dobrze pamiętałaś. Kopie coś tam;)

bujasz się już????????????

Zimno było jak cholera i właściwie tylko chwilę lezałam, żeby sprawdzić czy nie kłamali w specyfikacji o udźwigu 300kg:D

Teraz bezkarnie można do Agi powiedzieć - bujaj się :)

No patrz, cholera, o tym nie pomyślałam. Teraz nawet za bardzo focha nawet nie moge strzelić :cool:

A w ogóle, Aga, wiesz,że w sierpniu jesteś we Wrocku ???

ostatecznie Wrocek może się w Uć przemienić ;)

Tylko jakieś daty podajcie to zobaczę co sie da zrobić, bo wyjeżdząmy pod koniec sierpnia.

Po popołudniu zaczyna się wielkie sprzątanie (ja jadę ponadzorować:p) Pakowanie dopiero od połowy przyszłego tygodnia. Muszę zacząć gromadzić jakieś pudła, bo skrzynie już mam. W zasadzie niewiele zabieramy, bo mieszkanko sprzedane niemal z pełnym wyposażeniem, wiec pożyczamy dostawczaka od kumpla i kilku jego pracowników - firmy przeprowadzkowej nie będzie, dlatego logistyka jest ważna;)

Masz jakiś patent na przewiezienie wielkiego lustra? (prezent, który chcę zabrać)

Po popołudniu zaczyna się wielkie sprzątanie (ja jadę ponadzorować:p) Pakowanie dopiero od połowy przyszłego tygodnia. Muszę zacząć gromadzić jakieś pudła, bo skrzynie już mam. W zasadzie niewiele zabieramy, bo mieszkanko sprzedane niemal z pełnym wyposażeniem, wiec pożyczamy dostawczaka od kumpla i kilku jego pracowników - firmy przeprowadzkowej nie będzie, dlatego logistyka jest ważna;)

Masz jakiś patent na przewiezienie wielkiego lustra? (prezent, który chcę zabrać)

Folia bąbelkowa (duzo) i stretch. No i Panowie, którzy uważają na to co niosą. Duże to lustro? Scienne czy stojące? Dacie radę osobówką? Jak nie, to skorzystałabym z tego dostawczaka i na płasko je przewiozła spięte taśmami żeby nie latało.