TAR 12.06.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 u siebie, wyhaczylam przypadkiem taki maly sklepik prowadziony przez starsza pania, której maz robil takie cuda. wzielam u niej pergole, donice i trejaże - na all taniej bym nie dostala i jeszcze wszystko za free przywiozła mi do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.06.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Mój wuj, mieszkający przez płot jest stolarzem i miał nam zrobić w tym roku donice, meble ogrodowe i płot, który jest na pograniczu naszej i jego działki ale zaraz po nowym roku miał udar i niestety, nie jest w stanie już pracować. Ostatecznie stół i ławy miałam robione przez znajomego, początkującego stolarza ale na donice chłopak nie ma już czasu. Szkoda, bo by sobie zarobił a ja bym miała to co chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.06.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 jak patrzyłam na ceny w marketach i all to załamka, na pewno bym nie kupila. gdyby nie ta okazja to bym same plastiki miała. wyscielalam je folia, zrobiłam drenaż z kamyczkow i sa super, może za rok je odswieze bejca, na razie 3 sezon się trzymają dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.06.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 DOniczki to ja chyba w tym sezonie odpuszczę, ale o płocie myślę i to bardzo poważnie. Ten który dzieli mnie i wujostwo jest tak obleśny, że już wytrzymać nie mogę (obleśny bo rozpadający się sprzed ja wiem tak ok 30 lat). Wymyśliłam sobie, że zrobimy sztachetki z półbala ale nie wiem czy by to pasowało do otoczenia więc może jednak niech będą proste tak jak wszystko u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.06.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 ja mam siatke a na niej maty wiklinowe, na drewienko nie było mnie stać, fajnie wygląda i dość dobrze chroni przed wiatrem i wścibskimi spojrzeniami. na nich będzie rosl docelowo winobluszcz, w zasadzie już patyczki powsadzane powoli rosna i się wspinają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.06.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Ten płot to akurat tylko jakieś 5m więc jeszcze jakoś do przełknięcia by było. Gorzej z ogrodzeniem wzdłuż działki bo to 36m i nie ma szans, żeby się sąsiedzi dorzucili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.06.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 (edytowane) ja wiklina poleciałam 116 m zamknelam się w 1500 zl. a przynajmniej po calosci ogrodzona zaslonieta Edytowane 12 Czerwca 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.06.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 A jak z trwałością? Pod siatkę pewnie też fundament musieliście robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.06.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 wiklinka 3 sezon ma się doskonale, jedynie troszkę wyblakla.plot i tak niezależnie musieliśmy robic dookoła, bo pies, bo ogrod, bo nie było sasiadow i lokalna "spolecznosc" wycieczki sobie na skuske przez posesje robila. ale zle się czułam taka odslonieta, wszyscy się lampili wiec wiklinka była najlepszym rozwiązaniem. teraz mogę w stroju kąpielowym po działce brykac bez krepacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.06.2013 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 TARcia wrzuc jeszcze raz ta donicę, bo sie nie załapałam a cos muszę kupić. Mam 2 prostokątne drewniane ale jeszcze cos z tworzywa bym chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.06.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 (edytowane) naprawde nie ma sie czym chwalic, kupowane w renku Edytowane 13 Czerwca 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.06.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 imitacja drewnianych cebrzykow, pewnie ze chialabym inne wypasne ale niet diengow u wolfa wsadzam tam fontannowe kwiatki i one dosc fajnie sie uzupelniaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.06.2013 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 A myslisz, ze u mnie co jest? Ostatnio bardzo podoba mi się słowo inspirowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 13.06.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 (edytowane) fajnie wyglądają i jaki śliczny białasek a wyhaczony sklepik gdzie? tez by się jakas donica przydała niedroga Edytowane 13 Czerwca 2013 przez nita83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.06.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 jednak imitacja a inspiracja to roznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.06.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 sklepik na trakcie wojciecha wcisniety pomiedzy stare rudery, w sumie nie wiem czy jeszcze istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.06.2013 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 sklepik na trakcie wojciecha wcisniety pomiedzy stare rudery, w sumie nie wiem czy jeszcze istnieje TARcia po tym opisie trudno bedzie namierzyc bo tam same stare rudery;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.06.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 nita tu masz namiar, ale sprzedaz internetowa zawiesili http://www.janwil.kei.pl/sklep/shopping/?id=11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.06.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Pumpa, a pamiętasz jak się zarzekałaś, że ogród to nieeeee, a teraz widzę, jednak Cię wzięło:) Mnie zresztą też Może mebelki pokażesz??? Aga, gdy Cię nie ma to od razu myślę, że jakiś problem, więc profilaktycznie trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.06.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Pumpa, a pamiętasz jak się zarzekałaś, że ogród to nieeeee, a teraz widzę, jednak Cię wzięło:) Mnie zresztą też Może mebelki pokażesz??? jakbyś częściej bywała to byś meble już dawno widziała no ale zaraz cosik może i dla Ciebie znajdzie się w skrzynce A ogród dalej jestem na nie, ja wybieram a mąż piele, sadzi, dogląda dla mnie grzebanie się w ziemi to najgorsza z możliwych kar i to się wcale nie zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts