nita83 14.06.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 dzięki Tar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.06.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 jakbyś częściej bywała to byś meble już dawno widziała no ale zaraz cosik może i dla Ciebie znajdzie się w skrzynce A ogród dalej jestem na nie, ja wybieram a mąż piele, sadzi, dogląda dla mnie grzebanie się w ziemi to najgorsza z możliwych kar i to się wcale nie zmieniło Ja często bywam Aga czekam tu na Ciebie z prośbą (na pw) :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.06.2013 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Jestem Dziewczyny:) Dzieki bardzo za wsparcie. Przydaje się Malka, odpisałam Aż sie boje zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.06.2013 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Nitka, brzózki dla Ciebie:) Październik 2010r: http://img837.imageshack.us/img837/7210/10g0.jpg Czerwiec 2013r: http://img836.imageshack.us/img836/9433/idvh.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.06.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 no ładnie wyrosły w niecałe 3 lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.06.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 wow ale wyrosly! Dziewczyny...w koncu czuje ulge na moim serduchu, chociaz jestem nekana tel od szefowej, ktora jeszcze nie ma pojecia o mojej decyzji...narazie wciskam jej ze chora jestem... pytala mnie teraz o prace na ten weekend! rety ja juz 3 weekendy robilam i teraz mialby byc 4?? malo tego, ze mi parking zabrali to jeszcze etat dziewczynie innej dali (i to mi pomoglo w mojej decyzji) nie ma sprawiedliwosci wiec i ja tez tak sie zachowam co u was? u mnie piekny sloneczny dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.06.2013 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Jakies takie do kolan moze byly w pazdzierniku 2010. Teraz maja kolo 5 metrów. W sumei na dzialce bylo okolo 70 drzewek - sosny i brzozy. Zostało 30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.06.2013 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Meliska, Ty to masz tam rollercoster. Nie znam szczegółów, ale nie myślisz o zmianie pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.06.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Meliska, Ty to masz tam rollercoster. Nie znam szczegółów, ale nie myślisz o zmianie pracy? :yes::yes: Ja chcialam juz jej o tym powiedziec, ale moj M jakos mnie odgania od tego... mam pisac ze chora jestem i tyle..w sumie do wakacji 2tyg wiec ten tydzien z glowy mam...a nastepny powymyslam cos znowu baba bedzie nie ugieta...w sumie juz 4razy dzwonila w tym 2 smsy wyslala..ale nie dam sie... ona nie wie, ze ja wiem, o tym etacie tamtej dziewczyny(bo to ma byc sekret) dla porownania, ja pracuje ponad 2 lata, a tamta zaledwie 6mcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.06.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Agi padalo u Was w sobote albo wczoraj? bo ponoc w nocy deszcz byl ale ja zbytno go nie zauwazylam, w taczce sucho, chyba ze tak szybko woda odparowala:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.06.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Brzózki strasznie szybko rosną U Ciebie dużo drzewek, a cześć się usadowiła wewnątrz domu, wiec nie było wyjścia musiałaś wyciąć, jednak i tak jest pięknie:yes: U mnie tylko jeden świerczek wypadał w salonie;) Meliska, a gdyby nie szefowa to powiedziałabyś o swojej pracy, że ją lubisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.06.2013 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Agi padalo u Was w sobote albo wczoraj? bo ponoc w nocy deszcz byl ale ja zbytno go nie zauwazylam, w taczce sucho, chyba ze tak szybko woda odparowala:rolleyes: Byłam tak zrypana po piątku, że jak padłam o pólnocy to wstałam w sobotę w południe prawie O żadnym deszczu nic nie wiem, bo sucho już było jak wstałam;) Chociaż mój maż mówił, że padało i to dosyć mocno. No cóż, uwierzyłam mu;) Brzózki strasznie szybko rosną U Ciebie dużo drzewek, a cześć się usadowiła wewnątrz domu, wiec nie było wyjścia musiałaś wyciąć, jednak i tak jest pięknie:yes: U mnie tylko jeden świerczek wypadał w salonie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.06.2013 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 :yes::yes: Ja chcialam juz jej o tym powiedziec, ale moj M jakos mnie odgania od tego... mam pisac ze chora jestem i tyle..w sumie do wakacji 2tyg wiec ten tydzien z glowy mam...a nastepny powymyslam cos znowu baba bedzie nie ugieta...w sumie juz 4razy dzwonila w tym 2 smsy wyslala..ale nie dam sie... ona nie wie, ze ja wiem, o tym etacie tamtej dziewczyny(bo to ma byc sekret) dla porownania, ja pracuje ponad 2 lata, a tamta zaledwie 6mcy. Inny hotel czy większa zmiana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.06.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Meliska, a gdyby nie szefowa to powiedziałabyś o swojej pracy, że ją lubisz? prace? tak.. jest ciezko bo pokoje stare, ale lubie, czlowiek poznaje roznych ludzi, jedni sa mili, inni jeszcze bardziej mili dla ciebie...ale dyrekcja w moim hotelu wciaz im malo i malo i malo, najlepiej za darmo robic i jak najwiecej.. na recepcje za slabo mam opanowany jezyk w sumie ja wiem co do mnie mowia, ale moja gramatyka poniekad...eh nie czuje sie az tak madra Inny hotel czy większa zmiana? mysle o innym, ale dopiero po wakacjach, badz na poczte mialam nagrana prace w przedszkolu, ale moj M nie chce zebym tam szla mowi ze nie dosc, ze w pracy caly dzien pisk dzieci to pozniej w domu...boi sie ze mu oszaleje Dziewczyny bynajmniej czuje sie teraz znacznie lepiej, co prawda jeszcze nekana tel, ale o wiele lepiej... moja psychika odpoczywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 17.06.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 cześć po weekendzie. piękne te Twoje brzózki, ale już to pisałam chyba. my wsadziliśmy cztery i dwie się przyjęły. będziemy jeszcze dosadzać, bo bardzo mi się podobają. życze wytchnienia po "zrypanym piątku". :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.06.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Meliska, dobrze kojarzę, ze Ty w Norwegii mieszkasz? Czyli w jednym z najpiękniejszych miejsc na ziemi:yes: Jacy są Norwegowie w codziennych kontaktach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.06.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 tak dobrze kojarzysz sa normalnymi ludzmi. Otwartymi, nie sa zazdrosni, nie obnosza sie swoimi pieniedzmi.. powaznie maja kasy od...zarypu a jezdza starymi autami do pracy badz rowerami jeszcze nie spotkalam podlego Norwega. Pisze o kontaktach codziennych. Bynajmniej ja trafiam tutaj na takie osoby, ktore sa chetne do pogadania badz pomocy... a jak staruszkowie lubia sobie porozmawiac Nie widac u nich pospiechu...na wszystko maja czas.. Ok, ja teraz uciekam bo musze do przedszkola po moje dziewczynki jechac...odezwe sie po obiadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.06.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Agalind drzewka jak drzewka ale jaką Ty masz cuuuuuuuuuuuuuuuuuuudną trawkę!!!! zazdraszczam trawnika, bardzo bardzo bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 17.06.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 przecudne te brzozy, dziękuje Aga chciałam Cię zwabiać do siebie z tymi brzóskami hamakiem, ale przeciez masz swój i to jak, ech musze pokombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts