Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dziewczyny moje kochane :hug::hug::hug::hug:

z praca ok..bo ja porzucilam... decyzja stanowczo przeze mnie podjeta i bez odwrotu..nie bede tanczyc tak jak oni zagraja i dawac sie tak wykorzystywac..w dodatku za parking placic zeby moc pracowac:sick:

po wakacjach cos sobie znajde..najpierw coreczka wazniejsza..zaczyna 1.klase w sierpniu wiec musze byc przy tym..tzn nie w szkole ale ogarnac godziny powrotow i zajec .

Ja też, ja też kcem :)

a w ogóle to ja byłam pierwsza :lol2:

Nie przeszkadza mi przełożony nad głową, ale jeśli ten przełożony ma iloraz inteligencji pantofelka - to sorry, ja wysiadam

Właśnie ten urlop.... i brak siedzenia po próżnicy. Choć na szefa po dziś dzień złego słowa powiedzieć nie można. No, może nie był za przystojny.

Wow, malka, chciałabym już tak sobie podrżeć. Kiedy żywica, ile musisz czekać?

net mi wczoraj nie chciał wysłać wiadomości :bash:

żywica w lipcu - końcem, ale nie dlatego,że jakaś przerwa technologiczna musi byc, lecz dlatego,że ekipa żywicowa zarobiona.

Lecem...z drżącym sercem ;)

Dziewczynki witam sie i mykam zrobic szybki lyk kawy, ubrac panienki moje i jazda do przedszkola.... musze zalatwic przeniesienie przedszkola dla mlodszej bo moja przedszkolanka zapomniala od kwietnia o tym poinformowac kierowniczke...i niby teraz mam placic za kolejne 3miechy bo to ja zdecydowalam o zmianie :mad: ale kto zapomnial 2miesaice temu to zglosic??? juz mi tego nie powinni liczyc wiec sie wykloce o to ho ho...nie pozwole z siebie zdzierac kasy!

co do urlopu to u mnie tez byl dialog:

-M.kiedy bierzesz wolne

-aaaa no od lipca

-jak dlugo

-noooo caly (:D)

-ja potrzebuje ludzi do pracy

-a ja potrzebuje urlopu dla siebie i moich dzieci(:p)

zeby nie fakt porzucenia pracy (o ktorym jeszcze ona nie wie) to i tak bylaby w szoku, bo moglabym wrocic dopiero od wrzesnia :cool:

Dziewczyny piekny sloneczny dzien ! http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif

Agalind drzewka jak drzewka ale jaką Ty masz cuuuuuuuuuuuuuuuuuuudną trawkę!!!! zazdraszczam trawnika, bardzo bardzo bardzo

Trawka mówisz?;) Tak wygląda koszona regularnie koniczyna :D:rotfl: Za domem ani grama trawy nie sialiśmy, tylko wlasciwie od 2 lat kosimy chwasty:cool::lol2:

Za to od frontu sialiśmy trawe w zeszlym roku i wyglada beznadziejnie:sick:

przecudne te brzozy, dziękuje Aga :D chciałam Cię zwabiać do siebie z tymi brzóskami hamakiem, ale przeciez masz swój i to jak, ech musze pokombinować :p

Sadź brzózki a ja na kontrolę przyjadę:)

dziewczyny moje kochane :hug::hug::hug::hug:

z praca ok..bo ja porzucilam... decyzja stanowczo przeze mnie podjeta i bez odwrotu..nie bede tanczyc tak jak oni zagraja i dawac sie tak wykorzystywac..w dodatku za parking placic zeby moc pracowac:sick:

po wakacjach cos sobie znajde..najpierw coreczka wazniejsza..zaczyna 1.klase w sierpniu wiec musze byc przy tym..tzn nie w szkole ale ogarnac godziny powrotow i zajec .

Grzeczna dziewczynka:)

Nie przeszkadza mi przełożony nad głową, ale jeśli ten przełożony ma iloraz inteligencji pantofelka - to sorry, ja wysiadam

O to to własnie. Słuchać poleceń debila - to nie dla mnie:no:

Sama się sobie przełożyłam, tak mi lepiej :)

2 razy przeczytałam zanim pojęłam o co chodzi:lol2:

Jesuuu jutro mi wylewki robią :oops: czuję się jak przed pierwszą randką :oops:

Wystroiłaś się chociaż? ;):lol2:

Wpadłam i dobrze zrobiłam, bo zdobyłam dowód na to, że brzózki szybko rosną - a ja chcę, dużo, szybko, już! To może nie kupię wyrośniętych na 3m, tylko mniejsze, skoro tak sprawnie im idzie ;)

Pozdrawiam i spadam do siebie do kamieniołomu :)

Polecam sadzić/przesadzać małe brzózki, bo z dużymi więcej roboty, bo i wiecej bryły korzeniowej. Zresztą po co kupować? Toć to rośnie chyba wszędzie. Łopata i na rekonesans;)

dokopalam sie do brzozek ale wiedzcie, ze jestem dzis nietomna, spalam 3 godziny ledwie przez pier......bol. a na żądanie akurat dzis nie moge wziac wolnego :bash:

Współczuję:hug: Co Ci tak dokucza? Mam nadzieję, ze jakieś piguły w torebce masz?

Dziewczynki witam sie i mykam zrobic szybki lyk kawy, ubrac panienki moje i jazda do przedszkola.... musze zalatwic przeniesienie przedszkola dla mlodszej bo moja przedszkolanka zapomniala od kwietnia o tym poinformowac kierowniczke...i niby teraz mam placic za kolejne 3miechy bo to ja zdecydowalam o zmianie :mad: ale kto zapomnial 2miesaice temu to zglosic??? juz mi tego nie powinni liczyc wiec sie wykloce o to ho ho...nie pozwole z siebie zdzierac kasy!

co do urlopu to u mnie tez byl dialog:

-M.kiedy bierzesz wolne

-aaaa no od lipca

-jak dlugo

-noooo caly (:D)

-ja potrzebuje ludzi do pracy

-a ja potrzebuje urlopu dla siebie i moich dzieci(:p)

zeby nie fakt porzucenia pracy (o ktorym jeszcze ona nie wie) to i tak bylaby w szoku, bo moglabym wrocic dopiero od wrzesnia :cool:

Dziewczyny piekny sloneczny dzien ! http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif

Taki entuzjazm to ja lubię:)

Cześć wszystkim:) U nas od rana pada a miało być słonecznie i upalnie....