TAR 18.06.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 to sztampowa opinia, ze piwo pomaga, guzik prawda, nie na stan zapalny, po piwie niestety gorzej, jak mi tak organizm reaguje to znak, ze odstawiamy na jakis czas, moze sprobuje na zawsze:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.06.2013 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 (edytowane) Ach, czyli to nie od piwa, tylko ogólnie jakiś problem. Na zawsze? To tak można? Jeju, ciemnego za żadne skarby bym nie oddala;) Edytowane 18 Czerwca 2013 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.06.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 ja probuje ale ciezko mi idzie na pewno na pare dni odpuszczam, tylko woda kryminalna. dobrze, ze mam truskawki to koktajle bez % moge robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.06.2013 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 U nas dziadzio obok swojego pola wystawił kramik z truskawkami. Dzieci zbierają, dziadzio obok srzedaje. Niebo w gębie po prostu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.06.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 ja codziennie koszyczek truskawek uzbieram, wystarczy dla naszej dwojki + bialy (to maly wieeeelki amator truskawek , wcina prosto z krzaka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.06.2013 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 U mnie 3 krzaczki i 3 kwiatki byly. Moze jakąs truskawkę zjemy;) Na razie poziomki z pola wyjadam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 18.06.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 to przyjedź do mnie na truskawki. obrodziły w tym roku, chociaż tylko parę krzaczków jest. a poziomek jeszcze więcej.bry paniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 agalind, ty pochodzisz z okolic Trojmiasta prawda?Masz jakas godna polecenia klinike stomatologiczna? bo pewny gosciu z moich okolic chwalil jedna w Gdansku ale zapomnialam wtedy go zapytac o nazwe...a potrzebuje dla siebie w trybie pilnym co by to sie umowic juz na lipiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.06.2013 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Ja z eurodentu korzystam na Kołobrzeskiej w Gdańsku (koło Alfa centrum) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 dobrze robia? pelen profesjonalizm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 rety zerknelam na necie na cennik to u mnie w Slupsku Perfect-dent ma ceny wyzsze od Euro dent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.06.2013 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Chodze tam od kilku lat i nie narzekam, ale lekarza trudno doradzic bo kazdy czego innego moze oczekiwac. Mi zawsze dobrze robili, nie bylo reklamacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.06.2013 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Dostałam informację o przepełnionej skrzynce, więc zainteresowanych informuję, że zrobiłam miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.06.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 to teraz lepiej uwazaj bo jak sie wszyscy rzuca,, to w ciagu nastu minut bedzie znowu zapelniona :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.06.2013 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 chyba juz doszlo to co mialo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.06.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 a ja truskawki tylko kupne, w prawdzie chciałam kupić te zwiszające ale cena mnie zniechęciła bo za jedną doniczkę mam kilka kg od zaufanego sprzedawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.06.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 ja miseczke wlasnych codziennie uzbieram wystarczy. i wiem ze nie sa pryskane i nawozone nawet przez bialego.on jakims swoim zmyslem rozroznia, ze to do jedzenia i nie chodzi na te rabaty - no moze tylko po to by dziabnac ktoras prosto z krzaka ale troszke mnie juz truskawy sie przejadly. ile mozna przejesc i przepic:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.06.2013 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Wsadzilam w majówkę 3 krzaczki truskawek i dopiero teraz jedna zakwitła - całe 3 (słownie: trzy;)) kwiatki:D Jest szansa, że jedną chociaż zjem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.06.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 szczesciara te moje to sa dopiero te wczesne, a za jakis m-c dojrzeja te pozne, kaszubskie. jakby nie patrzec mam prawie 100 krzaczkow w rabatach sadzone w zeszlym sierpniu, za rok jakby co na rynek pojde handlowac:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.06.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 A wiecie, ze truskawka kaszubska dostałą jakieś specjalne certyfikaty i jest dobrem narodowym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts