pumpaluna 24.06.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 czyli też masz swojego Shreka za płotem :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.06.2013 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 120kg żywej wagi Podobno na dietę przeszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.06.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 jak jeszcze trochę posiedzę w domu to też tyle ważyła będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.06.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 kurtka wlasnie sobie uswiadomilam, ze niebawem smieci sie zmieniaja. szybciorem zamowilam stojak na wory na odpady, bo chyba nie zniose tego burdlu segregowanego nieposegregowanego w garazu:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.06.2013 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Taki potrójny? W leroy po 99zł teraz jest, ale dzisiaj znalazłam cos takiego, wydaje się ciut lepiej wykonane i mnie chybotliwe. No i ma zgniatarkę do butelek. gimi.co/kosz-do-segregacji-stojak-na-worki-billy-matik3-html.html http://gimi.co/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/t/stojak-ze-zgniatarka-billy-matik-3_1__1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.06.2013 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 jak jeszcze trochę posiedzę w domu to też tyle ważyła będę Nie przesadzaj. Myślę , ze przy dzieciach to i tak sie nabiegasz. A u nich jest tak, że ojciec siedzi cały dzien a dzieci biegają wokół niego. Przynies, podaj, pozamiataj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.06.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Agalind moje dzieci samoobsługowe. Teraz to ja praktycznie całymi dniami spałam, dopiero dzisiaj na dłużej usiadłam My mamy stojak ARTEX - oglądałam te gimi w sklepie i porównywalne są chociaż jak dla mnie to nie wiem jak to ma utrzymać 3 wypchane wory, u nas same plastiki tam są ; co do zgniatarki to okazało się, ze butelki trzeba zakręcać a my jednak nakrętki zbieramy na akcje charytatywne więc odpadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.06.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 kupilam gimi potrojny z polka tyle ze bez zgniatarki, te w leroyu jakies slabe mi sie zdaly i byly bez polkihttp://sklep.rabacik.pl/39-1913-thickbox/gimi-nature-3plus-stojak-3x120l-z-polka-stelaz-na-worki-na-smieci-najwyzsza-jakosc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.06.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Ja wzięłam bez półki (bodajże 40zł różnicy było) bo myślałam co za różnica, ale po czasie widzę, że miałaby taka półeczka sens. Tyle że my nie będziemy segregować tak jak przykazuje ustawa a jedynie papier do oddania do spalenia i plastik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.06.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 a czemu nie bedziecie segregowac? wypieliscie sie na segregacje czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.06.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 (edytowane) TAR, sporo o tym pisałam u Lukarny, zerknij tam bo nie chcę śmiecić o śmieciach i tutaj główny powód - maleńka działka (12m szerokości tylko) i kosz praktycznie pod nosem a co mówić o 5pojemnikach, wymóg miasta - kompostownik który trzymać pod oknem bym chyba musiała no i wieczny pośpiech (nie wyobrażam sobie rozszywania gazet czy odmaczania wszystkich butelek i pojemniczków) aha - u nas jeśli nie segregujesz to tylko 9zł więcej płacisz, przy hektolitrach wody zużytej do mycia pojemników i konieczności odwożenia części rzeczy do pkt zbiórki (puszki po piwie czy kukurydzy, tacki z grilla) - skórka za wyprawkę Edytowane 24 Czerwca 2013 przez pumpaluna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.06.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 no u nas to duzo drozej x2 ale z kolei nie trzeba myc ani zdejmowac etykiet, wlasnie dostalam instrukcje na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 24.06.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 u nas tez nie tak rygorystycznie. bez mycia.za to do dziś nie wiem, jak to będzie z nami, bo mieszkam w bloku i jeszcze od spółdzielni żadnej informacji nie dostałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.06.2013 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 kupilam gimi potrojny z polka tyle ze bez zgniatarki, te w leroyu jakies slabe mi sie zdaly i byly bez polki http://sklep.rabacik.pl/39-1913-thickbox/gimi-nature-3plus-stojak-3x120l-z-polka-stelaz-na-worki-na-smieci-najwyzsza-jakosc.jpg No własnie te z leroya to taki chybotliwe są i wydawalo mi sie ze te gimi taki troszke stabilniejszy. Agalind moje dzieci samoobsługowe. Teraz to ja praktycznie całymi dniami spałam, dopiero dzisiaj na dłużej usiadłam My mamy stojak ARTEX - oglądałam te gimi w sklepie i porównywalne są chociaż jak dla mnie to nie wiem jak to ma utrzymać 3 wypchane wory, u nas same plastiki tam są ; co do zgniatarki to okazało się, ze butelki trzeba zakręcać a my jednak nakrętki zbieramy na akcje charytatywne więc odpadło. Pumpa, znow kregosłup? O, nie wiedziałam, że tam trzeba zakręcone butelki wrzucać. Pomysle, najwyzej taki jak Tarcia kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.06.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Kręgosłup trochę dokucza ale do przeżycia. Mam zap.oskrzeli i ogólnie koszmarny problem z alergią. Drugi tydzień uwiązana w domu jestem przy pozamykanych oknach i bez spacerów czy kawek na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.06.2013 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Współczuję Ci bardzo:hug: Robisz inhalacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.06.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Jadę na sterydach, bez tego pewnie bym w namiocie tlenowym zamieszkać musiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.06.2013 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Moja mama ostatnio sie nabawila zapalenia oskrzeli i dostala leki, ale tak naprawdę dopiero inhalacje przyniosły ulgę. Ledwie mogła oddychać przez tą wydzielinę mimo, ze po d tlenem leżała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.06.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 U mnie to nie przeziębienie tylko alergiczno - astmatyczne także zupełnie inna bajka. A inhalator to mój przyjaciel w okresie wiosenno-letnim. Stoi przy łóżku bo przed snem i po przebudzeniu muszę się "sztachnąć" chociaż samą solą fizjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.06.2013 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Biedna jesteś Można sie wykończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts