Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Taki potrójny? W leroy po 99zł teraz jest, ale dzisiaj znalazłam cos takiego, wydaje się ciut lepiej wykonane i mnie chybotliwe. No i ma zgniatarkę do butelek.

gimi.co/kosz-do-segregacji-stojak-na-worki-billy-matik3-html.html

http://gimi.co/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/t/stojak-ze-zgniatarka-billy-matik-3_1__1.jpg

Agalind moje dzieci samoobsługowe. Teraz to ja praktycznie całymi dniami spałam, dopiero dzisiaj na dłużej usiadłam

My mamy stojak ARTEX - oglądałam te gimi w sklepie i porównywalne są chociaż jak dla mnie to nie wiem jak to ma utrzymać 3 wypchane wory, u nas same plastiki tam są ; co do zgniatarki to okazało się, ze butelki trzeba zakręcać a my jednak nakrętki zbieramy na akcje charytatywne więc odpadło.

TAR, sporo o tym pisałam u Lukarny, zerknij tam bo nie chcę śmiecić o śmieciach i tutaj

główny powód - maleńka działka (12m szerokości tylko) i kosz praktycznie pod nosem a co mówić o 5pojemnikach, wymóg miasta - kompostownik który trzymać pod oknem bym chyba musiała no i wieczny pośpiech (nie wyobrażam sobie rozszywania gazet czy odmaczania wszystkich butelek i pojemniczków)

aha - u nas jeśli nie segregujesz to tylko 9zł więcej płacisz, przy hektolitrach wody zużytej do mycia pojemników i konieczności odwożenia części rzeczy do pkt zbiórki (puszki po piwie czy kukurydzy, tacki z grilla) - skórka za wyprawkę

Edytowane przez pumpaluna

kupilam gimi potrojny z polka tyle ze bez zgniatarki, te w leroyu jakies slabe mi sie zdaly i byly bez polki

http://sklep.rabacik.pl/39-1913-thickbox/gimi-nature-3plus-stojak-3x120l-z-polka-stelaz-na-worki-na-smieci-najwyzsza-jakosc.jpg

No własnie te z leroya to taki chybotliwe są i wydawalo mi sie ze te gimi taki troszke stabilniejszy.

Agalind moje dzieci samoobsługowe. Teraz to ja praktycznie całymi dniami spałam, dopiero dzisiaj na dłużej usiadłam

My mamy stojak ARTEX - oglądałam te gimi w sklepie i porównywalne są chociaż jak dla mnie to nie wiem jak to ma utrzymać 3 wypchane wory, u nas same plastiki tam są ; co do zgniatarki to okazało się, ze butelki trzeba zakręcać a my jednak nakrętki zbieramy na akcje charytatywne więc odpadło.

Pumpa, znow kregosłup?

O, nie wiedziałam, że tam trzeba zakręcone butelki wrzucać. Pomysle, najwyzej taki jak Tarcia kupie.