Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam, łojeja jak tu ładnie. Twój dziennik odpowiedział mi na wiele moich wątpliwości, a między innymi jak pogodzić brązowe okna z grafiowym dachem i biało-szarą elewacją. Pięknie i subtelnie to zrobiliście :jawdrop: No będę na pewno się wzorować na Waszym domku

Witam i dziękuję za miłe słowa :) Nasze okna to złoty dąb, ale widziałam podobne domu z orzechowymi i do tego biało-szara elewacja i grafitowy dach i tez się ładnie komponują. Jak będziesz miała jakieś pytanie to zapraszam:)

jestem dzisiaj mega szczęśliwa, W KOŃCU pada deszcz :wiggle:

może przyniesie mi to jakąś ulgę

U nas ma dzisiaj padać. Oby, bo w ogrodzie susza.

Deszcz popadał KWADRANS!!! no wiecie co!!! znowu prognozy się nie sprawdzają bo miał padać całą poprzednią noc i dzisaij cały dzień. Pomijam, że u nas od 2tyg to tylko raz pokropiło i hektolitry wody idą na podlanie trawy to jeszcze alergia mi nie ustąpi nic a nic jak się trochę badziewia nie zmyje.

Swoją drogą zobaczcie, jak pada źle, nie pada też źle... a nie mogłoby tak padać nocami a w dzień słonko??

Witam i dziękuję za miłe słowa :) z orzechowymi i do tego biało-szara elewacja i grafitowy dach i tez się ładnie komponują.

a gdzie ty widzialas moj dom:lol2:

Deszcz popadał KWADRANS!!! no wiecie co!!! znowu prognozy się nie sprawdzają bo miał padać całą poprzednią noc i dzisaij cały dzień. Pomijam, że u nas od 2tyg to tylko raz pokropiło i hektolitry wody idą na podlanie trawy to jeszcze alergia mi nie ustąpi nic a nic jak się trochę badziewia nie zmyje.

Swoją drogą zobaczcie, jak pada źle, nie pada też źle... a nie mogłoby tak padać nocami a w dzień słonko??

u nas zachmurzenie i wiatr ale na razie kropla deszczu nie spadla, zaraz podlacze sie do domu i zobacze jak tam wyglada:rolleyes:

Oj i to bardzo. chociaz w piatek mialam tel i w niedziele tez o godz 15! Dalej podtrzymuje wersje ze jestem chora :p

Po wakacjach powiem ;)

ehh moja psychika wypoczela, wiec czuje sie wspaniale... chociaz nie powiem...zawsze to jakis dodatkowy dla nas dochod byl...chociazby na czynsz.

Oj i to bardzo. chociaz w piatek mialam tel i w niedziele tez o godz 15! Dalej podtrzymuje wersje ze jestem chora :p

Po wakacjach powiem ;)

ehh moja psychika wypoczela, wiec czuje sie wspaniale... chociaz nie powiem...zawsze to jakis dodatkowy dla nas dochod byl...chociazby na czynsz.

Czasem spokój psychiczny jest ważniejszy. 2 lata męczylam sie w swojej poprzedniej pracy. Nienawidzilam tego co robie. Zreszta ludzie tez bylo delikatnie mowiąc tacy sobie. Udalo mi sie znalezc nową i od 6 lat nie wyobrazam sobie, ze moglabym ja zmienić.

Czasem spokój psychiczny jest ważniejszy. 2 lata męczylam sie w swojej poprzedniej pracy. Nienawidzilam tego co robie. Zreszta ludzie tez bylo delikatnie mowiąc tacy sobie. Udalo mi sie znalezc nową i od 6 lat nie wyobrazam sobie, ze moglabym ja zmienić.

Widzisz, ja tez sie mecze 2lata...meczylam.. ;) ale prace swoja poniekad lubilam...

Na prace mam czas...teraz szkola sie zacznie wiec tez nie wiem jak to bedzie u mnie z rytmem dnia bo dzieci wczesnie koncza... na szczescie zapisalam moja na swietlice, ale tez trzeba za to placic dodatkowo:mad: ze dziecko poczeka godzine przed lekcjami i pozniej zostanie dluzej...

na dodatek moje panienki ciagle choruja wiec nie tak latwo z pelnym etatem...

teraz maja mamusie i caly jej wolny czas dla siebie :D

Cieszę się że to wyszło teraz a nie za tydzień czy dwa jak skończone będzie:bash:

Oby tylko udało mu się poprawić w końcu skutecznie.

o kurde, Luka... czyli co tamta naprawa nic nie dała? Mam nadzieję, że teraz znajdą przyczynę i naprawią raz a dobrze

Dostałam właśnie harmonogram wywozu smieci:

komunalne - co 2 tygodnie

szkło, plastik - co miesiąc

zielone - co miesiąc od kwietnia do listopada

Nie jest źle:)

no to u nas ta sama częstotliwość teraz będzie z komunalnymi, dotychczas mieliśmy co tydzień i to dla mnie było rozwiązanie idealne

przy segregacji u nas plastik 2x w miesiącu będą zabierać a papier i szkło raz