monikazhr 24.06.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Witam, łojeja jak tu ładnie. Twój dziennik odpowiedział mi na wiele moich wątpliwości, a między innymi jak pogodzić brązowe okna z grafiowym dachem i biało-szarą elewacją. Pięknie i subtelnie to zrobiliście No będę na pewno się wzorować na Waszym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.06.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 jestem dzisiaj mega szczęśliwa, W KOŃCU pada deszcz może przyniesie mi to jakąś ulgę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.06.2013 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Witam, łojeja jak tu ładnie. Twój dziennik odpowiedział mi na wiele moich wątpliwości, a między innymi jak pogodzić brązowe okna z grafiowym dachem i biało-szarą elewacją. Pięknie i subtelnie to zrobiliście No będę na pewno się wzorować na Waszym domku Witam i dziękuję za miłe słowa Nasze okna to złoty dąb, ale widziałam podobne domu z orzechowymi i do tego biało-szara elewacja i grafitowy dach i tez się ładnie komponują. Jak będziesz miała jakieś pytanie to zapraszam:) jestem dzisiaj mega szczęśliwa, W KOŃCU pada deszcz może przyniesie mi to jakąś ulgę U nas ma dzisiaj padać. Oby, bo w ogrodzie susza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.06.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 u nas leje i to porządnie, prawie całą noc i zapowiada się, że też przez cały dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.06.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Deszcz popadał KWADRANS!!! no wiecie co!!! znowu prognozy się nie sprawdzają bo miał padać całą poprzednią noc i dzisaij cały dzień. Pomijam, że u nas od 2tyg to tylko raz pokropiło i hektolitry wody idą na podlanie trawy to jeszcze alergia mi nie ustąpi nic a nic jak się trochę badziewia nie zmyje. Swoją drogą zobaczcie, jak pada źle, nie pada też źle... a nie mogłoby tak padać nocami a w dzień słonko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.06.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Witam i dziękuję za miłe słowa z orzechowymi i do tego biało-szara elewacja i grafitowy dach i tez się ładnie komponują. a gdzie ty widzialas moj dom:lol2: Deszcz popadał KWADRANS!!! no wiecie co!!! znowu prognozy się nie sprawdzają bo miał padać całą poprzednią noc i dzisaij cały dzień. Pomijam, że u nas od 2tyg to tylko raz pokropiło i hektolitry wody idą na podlanie trawy to jeszcze alergia mi nie ustąpi nic a nic jak się trochę badziewia nie zmyje. Swoją drogą zobaczcie, jak pada źle, nie pada też źle... a nie mogłoby tak padać nocami a w dzień słonko?? u nas zachmurzenie i wiatr ale na razie kropla deszczu nie spadla, zaraz podlacze sie do domu i zobacze jak tam wyglada:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.06.2013 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 (edytowane) a gdzie ty widzialas moj dom:lol2: Nie wiem, ale widziałam Pewnie już u Ciebie byłam Edytowane 25 Czerwca 2013 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Przyszlam sie przywitac http://www.cheesebuerger.de/images/midi/liebe/a070.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.06.2013 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Cześć Meliska:) Odpoczynek od pracy służy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.06.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Nie wiem, ale widziałam Pewnie już u Ciebie byłam niezle musialam byc wstawiona, bo nic nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Oj i to bardzo. chociaz w piatek mialam tel i w niedziele tez o godz 15! Dalej podtrzymuje wersje ze jestem chora Po wakacjach powiem ehh moja psychika wypoczela, wiec czuje sie wspaniale... chociaz nie powiem...zawsze to jakis dodatkowy dla nas dochod byl...chociazby na czynsz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.06.2013 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 niezle musialam byc wstawiona, bo nic nie pamietam Taka była impreza:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.06.2013 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Oj i to bardzo. chociaz w piatek mialam tel i w niedziele tez o godz 15! Dalej podtrzymuje wersje ze jestem chora Po wakacjach powiem ehh moja psychika wypoczela, wiec czuje sie wspaniale... chociaz nie powiem...zawsze to jakis dodatkowy dla nas dochod byl...chociazby na czynsz. Czasem spokój psychiczny jest ważniejszy. 2 lata męczylam sie w swojej poprzedniej pracy. Nienawidzilam tego co robie. Zreszta ludzie tez bylo delikatnie mowiąc tacy sobie. Udalo mi sie znalezc nową i od 6 lat nie wyobrazam sobie, ze moglabym ja zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.06.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 u nas leje i to porządnie, prawie całą noc i zapowiada się, że też przez cały dzień... U nas też I dzięki bogu bo znów komin przecieknięty mam, wrrr Deszcz popadał KWADRANS!!! :hug: Biednaś ty z tą cholerną alergią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.06.2013 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 (edytowane) Dostałam właśnie harmonogram wywozu smieci: komunalne - co 2 tygodnieszkło, plastik - co miesiączielone - co miesiąc od kwietnia do listopada Nie jest źle:) Edytowane 25 Czerwca 2013 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.06.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 cieszysz się bo poprawki można jeszcze zrobić..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Czasem spokój psychiczny jest ważniejszy. 2 lata męczylam sie w swojej poprzedniej pracy. Nienawidzilam tego co robie. Zreszta ludzie tez bylo delikatnie mowiąc tacy sobie. Udalo mi sie znalezc nową i od 6 lat nie wyobrazam sobie, ze moglabym ja zmienić. Widzisz, ja tez sie mecze 2lata...meczylam.. ale prace swoja poniekad lubilam... Na prace mam czas...teraz szkola sie zacznie wiec tez nie wiem jak to bedzie u mnie z rytmem dnia bo dzieci wczesnie koncza... na szczescie zapisalam moja na swietlice, ale tez trzeba za to placic dodatkowo:mad: ze dziecko poczeka godzine przed lekcjami i pozniej zostanie dluzej... na dodatek moje panienki ciagle choruja wiec nie tak latwo z pelnym etatem... teraz maja mamusie i caly jej wolny czas dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.06.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 cieszysz się bo poprawki można jeszcze zrobić..? Cieszę się że to wyszło teraz a nie za tydzień czy dwa jak skończone będzie:bash: Oby tylko udało mu się poprawić w końcu skutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.06.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Cieszę się że to wyszło teraz a nie za tydzień czy dwa jak skończone będzie:bash: Oby tylko udało mu się poprawić w końcu skutecznie. o kurde, Luka... czyli co tamta naprawa nic nie dała? Mam nadzieję, że teraz znajdą przyczynę i naprawią raz a dobrze Dostałam właśnie harmonogram wywozu smieci: komunalne - co 2 tygodnie szkło, plastik - co miesiąc zielone - co miesiąc od kwietnia do listopada Nie jest źle:) no to u nas ta sama częstotliwość teraz będzie z komunalnymi, dotychczas mieliśmy co tydzień i to dla mnie było rozwiązanie idealne przy segregacji u nas plastik 2x w miesiącu będą zabierać a papier i szkło raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.06.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 LEJE:wave: Luka a to przez dach ci leje czy przez komin? nam tez lalo na poczatku przez komin, przeciagalo przez fugi kominowe i zle zrobiona czape, po zaimpregnowaniu fug i komina i poprawce czapy - nic sie nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts