Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no to u nas ta sama częstotliwość teraz będzie z komunalnymi, dotychczas mieliśmy co tydzień i to dla mnie było rozwiązanie idealne

przy segregacji u nas plastik 2x w miesiącu będą zabierać a papier i szkło raz

U nas sie nie zmieniło, więc mi to pasuje. No może to, ze wywozili w czwartki a teraz będą w piątki;)

Fajne:) Często zaglądasz co w domu słychać?

niedawno uruchomione na razie na probe, cos tam problemi z netem wiec dostawca z uprzejmosci cos swojego oddal (ja sie na tym nie wyznaje, kabelkami w domu kreci stary) ale podglad mam non stop w czasie rzeczywistym

u nas słońce ale parno, może potem popada

Tar, a ty masz kamery jakieś specjalne czy to normalny monitoring? hmmm to pewnie na takich kamerkach ludzie niańki podglądają :rolleyes:

kamery zewnetrzne, te rowniez dzialaja w nocy. szczerze, to kupilam okazyjnie pod wplywem silnego wzburzenia pewna sytuacja. zestaw kamer z nagrywaniem w tym duzy dysk i podglad przez internet. a dzis nie zaluję moze tylko tego, ze nie mam wewnątrz, strasznie mnie ciekawi co robi Okruch jak nas nie ma. :D

niedawno uruchomione na razie na probe, cos tam problemi z netem wiec dostawca z uprzejmosci cos swojego oddal (ja sie na tym nie wyznaje, kabelkami w domu kreci stary) ale podglad mam non stop w czasie rzeczywistym

kamery zewnetrzne, te rowniez dzialaja w nocy. szczerze, to kupilam okazyjnie pod wplywem silnego wzburzenia pewna sytuacja. zestaw kamer z nagrywaniem w tym duzy dysk i podglad przez internet. a dzis nie zaluję moze tylko tego, ze nie mam wewnątrz, strasznie mnie ciekawi co robi Okruch jak nas nie ma. :D

a zestaw jest marki...?

Białas na czterech łapach markowy jakiś, ale ja się na psach ie znam;)

Po łbie dostanę, ale co mi tam

....to taki biegający mop ;)

Bry :)

u nas lało całą noc, teraz sucho, ale chłodno.

Uffff co za ulga