agalind 25.06.2013 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 U mnie ciemno, ale jeszcze nie pada:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.06.2013 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 no to u nas ta sama częstotliwość teraz będzie z komunalnymi, dotychczas mieliśmy co tydzień i to dla mnie było rozwiązanie idealne przy segregacji u nas plastik 2x w miesiącu będą zabierać a papier i szkło raz U nas sie nie zmieniło, więc mi to pasuje. No może to, ze wywozili w czwartki a teraz będą w piątki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.06.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 w Gdansku znowu oberwanie chmury, u mnie troche slabiej (kurka jak fajnie miec podglad na kamerkach wlasnego ogrodka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.06.2013 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 P A D A a nawet L E J E !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.06.2013 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 w Gdansku znowu oberwanie chmury, u mnie troche slabiej (kurka jak fajnie miec podglad na kamerkach wlasnego ogrodka ) Fajne:) Często zaglądasz co w domu słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.06.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 u nas słońce ale parno, może potem popada Tar, a ty masz kamery jakieś specjalne czy to normalny monitoring? hmmm to pewnie na takich kamerkach ludzie niańki podglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.06.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Fajne:) Często zaglądasz co w domu słychać? niedawno uruchomione na razie na probe, cos tam problemi z netem wiec dostawca z uprzejmosci cos swojego oddal (ja sie na tym nie wyznaje, kabelkami w domu kreci stary) ale podglad mam non stop w czasie rzeczywistym u nas słońce ale parno, może potem popada Tar, a ty masz kamery jakieś specjalne czy to normalny monitoring? hmmm to pewnie na takich kamerkach ludzie niańki podglądają kamery zewnetrzne, te rowniez dzialaja w nocy. szczerze, to kupilam okazyjnie pod wplywem silnego wzburzenia pewna sytuacja. zestaw kamer z nagrywaniem w tym duzy dysk i podglad przez internet. a dzis nie zaluję moze tylko tego, ze nie mam wewnątrz, strasznie mnie ciekawi co robi Okruch jak nas nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.06.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 A co Cię tak oburzyło, zdradzisz?No i kto to jest Okruch?? Nie wiem czy któraś z was robi skalniak albo będzie niedługo robiła ale babka na allegro ma niezłe ceny i dobre komentarze; sama się zastanawiam czy u niej funkii, trzmieliny i żurawek nie dokupić DOSKA_L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.06.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 niedawno uruchomione na razie na probe, cos tam problemi z netem wiec dostawca z uprzejmosci cos swojego oddal (ja sie na tym nie wyznaje, kabelkami w domu kreci stary) ale podglad mam non stop w czasie rzeczywistym kamery zewnetrzne, te rowniez dzialaja w nocy. szczerze, to kupilam okazyjnie pod wplywem silnego wzburzenia pewna sytuacja. zestaw kamer z nagrywaniem w tym duzy dysk i podglad przez internet. a dzis nie zaluję moze tylko tego, ze nie mam wewnątrz, strasznie mnie ciekawi co robi Okruch jak nas nie ma. a zestaw jest marki...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.06.2013 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 No i kto to jest Okruch?? Białas na czterech łapach markowy jakiś, ale ja się na psach ie znam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.06.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 a zestaw jest marki...? nie wiem, mezu kupowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.06.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Białas na czterech łapach markowy jakiś, ale ja się na psach ie znam;) Po łbie dostanę, ale co mi tam ....to taki biegający mop Bry u nas lało całą noc, teraz sucho, ale chłodno. Uffff co za ulga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.06.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 A co Cię tak oburzyło, zdradzisz? No i kto to jest Okruch?? nie ma sensu do tego wracac, w skrocie chodzilo o podrzucanie smieci. funkcje raczej maja odstraszajaca. Okruch+ Bialas+niusiek +wiele innych to moj niepokorny i brojkowy Maltanczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.06.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 (edytowane) Po łbie dostanę, ale co mi tam ....to taki biegający mop Bry u nas lało całą noc, teraz sucho, ale chłodno. Uffff co za ulga :rotfl:cos w tym jest, tyle ze moj obstrzyzony:lol2: Edytowane 25 Czerwca 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.06.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 aaa to już chyba pamiętam tę fotę ogrodową z takim małym cudnym "mopem"Strasznie chciałam maltańczyka ale kasy ciągle nie ma tyle na zbyciu ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.06.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Ostrzyżony,to nawet kurzu pod łóżkiem nie wytrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Ostrzyżony,to nawet kurzu pod łóżkiem nie wytrze no nie moge Malka ty to masz teksty http://www.cheesebuerger.de/images/midi/froehlich/a055.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 slyszalyscie! seria ewakuacji instytucji i szpitali, miedzy innymi Katowice, Warszawa, Jelenia Gora, Sosnowiec, Koszalin. kilkadziesiat maili o materialach wybuchowych:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.06.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 O żesz, mam nadzieję, że złapią gnoja i odpowiednio ukarzą :mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 sorki za ten metlik pisemny ale to tak w pospiechu . zaraz bedzie konferencja prasowa wiec sobie poslucham... a co najmniej 10lat powinien dostac za to:mad: ooo i Krakow tez...sama Wawa np 4szpitale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts