Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

co ty powiesz? ja również :D:D:D

Powiedz jeszcze ,że zakwaterowali Cię w kajucie z trzema zupełnie obcymi facetami i robiliście wieczorek zapoznawczy :lol:

o to i mogłabyś mieć na trasie - południe -północ :)

służe noclegiem jakby co...może PANNA kRAKOWIANKA (TUDZIEŻ OKOLICZNE MIEJSCA) zechciałaby pomorze odwiedzić?

Dzięki, a mogę z całą rodziną ?:lol:

malka a Ty z Krk? :jawdrop:

bo mam plany na wakacje tam wyruszyc... mam nadzieje, ze wypala... bom straaaasznie sie stesknila za spacerowaniem po tym miescie:hug: chociaz takei dwa dzionki... aby tylko pojechac z moim zonkiem.

Nieee, ja do Krk,mam autostradą 80 km, opłotkami 60.

Ale jak to mawia mój chłop, mieszkamy w takim małym kraju, że wszędzie mamy blisko :)

skad wiesz???

mogiesz z cala rodzina u nas tez miejsca pod dostatkiem, każdy dostanie swój pokoj jakby co :D

z autopsji :lol2:

To jeden z nielicznych epizodów w moim życiu, o którym nie opowiadam ze szczegółami :oops:

Dzieki Tarcia, wiesz,że my przyzwyczajenie do życia na kupie - wystarczy nam jeden materac i jakaś derka do przykrycia :)

malka ja mam tych derek chyba ze 12szt.... a czesc juz wydalam po rodzinie..wiec jakby cos ;)

Mamuniu...toż ja chyba nie na 3 dni, ale na cały tydzień no to nadmorze się wybiorę :)

no co tu sie wyprawia? kto sie ze mna napije?

Ja :) piję paulanera :)