TAR 01.07.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 czolkiem bije. a Ty kolezanko w cracku bylas weekendowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.07.2013 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Nie, byłam u siebie. Wczoraj nawet kocem owinięta;) W sobote mieliśmy imprezkę rocznicową parapetówę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.07.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 achh kiedy ja bede takie parapetowki robic... chyba sie nie doczekam ...achhhh, echhhhh ojjjjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.07.2013 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 achh kiedy ja bede takie parapetowki robic... chyba sie nie doczekam ...achhhh, echhhhh ojjjjj Prędzej niż Ci sie wydaje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.07.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Nie, byłam u siebie. Wczoraj nawet kocem owinięta;) W sobote mieliśmy imprezkę rocznicową parapetówę i Kinia byla u Ciebie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.07.2013 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Nie, z Kinia gadałam tylko. Jeju, ciężko się gada nie widząc rozmówcy;) Luka była w Kraku niedawno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.07.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Prędzej niż Ci sie wydaje:D czy ty cos wiesz, czego ja nie wiem? a propos, wczoraj juz mialam wyslac zamowienie na stelaz, miske, deske i zlew...wybralismy Villeroy&Bosch subway...ale jak sie okazalo przy ostatnim sprawdzaniu, ze zamiast dostarczenia za 74zeta czy cos takiego wyszlo nagle 150zl to sie wycofalismy... no jak to? wiec sie zalamalam, ze juz tak blisko bylo, a tu klapa.. znowu bede sie lasic do mojego M wieczorem zeby w koncu juz cos wybral i zebym mogla wyslac to zamowienie... 2tyg czekania wiec by sie udalo do wyjazdu male wc zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.07.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 aaa, bo ja z Kinia ostatnio na privku wiec juz chcialam fukac, ze mnie nikt nie powiadomil o wizycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.07.2013 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Spokojnie, jakby sie coś działo na pewno sie dowiesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.07.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Nie, z Kinia gadałam tylko. Jeju, ciężko się gada nie widząc rozmówcy Luka była w Kraku niedawno. ja sie ujawnilam 2lata temu u mnie w komentach http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172521-Wdzi%C4%99czny-M07-na-p%C5%82ycie-komentarze/page6 nadal jestem roztrzepana i wrocilam z rudej do blond..wiec nie bede pokazywac innej fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.07.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 meliska ale ty fajna dziewczyneczka jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.07.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Dziewczynki milego pisania.. ja smigam bo mam sporo do zalatwienia a na 13:30 musze byc no... u pani znachorki bo tylko ona jest specem jak dla mnie,wiec mimo zielonych--pomaranczowych jakie u niej zabule warto mi isc... a wy sie pobrechajcie z mojej papy wiecej fotek na FB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.07.2013 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 ja sie ujawnilam 2lata temu u mnie w komentach http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172521-Wdzi%C4%99czny-M07-na-p%C5%82ycie-komentarze/page6 nadal jestem roztrzepana i wrocilam z rudej do blond..wiec nie bede pokazywac innej fotki Chodziło mi o to, że nie rozmawiając twarzą w twarz cieżko zaakcentować słowa i oddać emocje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.07.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 meliska ale ty fajna dziewczyneczka jestes joooo dziewczyneczka... tak wyglada na zdjeciu teraz baba ze zmarszczka tu, kurza lapka tam... ale co tam...lepiej pokazac jak sie bylo mlodsza po co odrazu z terazniejszymi wyskakiwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.07.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 (edytowane) z ta rozmowa i emocjami zgadzam sie, chociaz ja to nie mam z tym probelmu..jestem papla wiec czasami trzeba potrafic sie wbic w pomiedzy moje zdania.. ale niekiedy potrafie wziac na wstrzymanie i na chwile zamilczec... rety moja kara z gadaniu zbliza sie wielkimi krokami... to jak? jeszcze 13dni do spotkania mamy Edytowane 1 Lipca 2013 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.07.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 (edytowane) Chodziło mi o to, że nie rozmawiając twarzą w twarz cieżko zaakcentować słowa i oddać emocje. czasem nawet i pierwsze spotkanie moze byc takie,choc z Arnisia nie mielismy problemu ani z fonem ani paszcza w paszcze. ech, bylabym niesprawiedliwa i jeszcze z kilkoma forumkami z ktorymi mialam okazje sie spotkac Edytowane 1 Lipca 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.07.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Meliska ty mlode ciacho jeszcze jestes nie to co ja baba po przejsciach:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.07.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 oj juz, ze po przejsciach... tez po takich jestem... mialam narzeczonego i mnie zostawil... dobrze ze nie w dniu slubu.... a pozniej chcial popsuc moj dzien z moim M... wiec moi bracia stali na tyle kosciola w stanie bojowej gotowosci ja wychowana wsrod starszych osob... tzn jakos nie potrafie sie odnalezc w grupie osob w wieku 20-30... moze dlatego ze moje rodzenstwo starsze o 9lat... i zawsze z nimi w ich towarzystwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.07.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Nie, z Kinia gadałam tylko. Jeju, ciężko się gada nie widząc rozmówcy;) Luka była w Kraku niedawno. Oj cięzko cięzko:D czasami;) ja wychowana wsrod starszych osob... uff, to dlatego wśród starszych osób chlip chlip tak się świetnie czujesz pewnie;) ps. dziewczyna która leżała na łózku obok mnie w szpitalu z uporem maniaka mówiła do mnie pani:( dopiero jak zagroziłam że przestaną z nia rozmawiac się poprawiła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.07.2013 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Meliska ty mlode ciacho jeszcze jestes nie to co ja baba po przejsciach:lol2::lol2: Zgadzam się, dziewczynka jak nic:) Tarcia, Ty pewnie tylko tak gadasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts