Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Prędzej niż Ci sie wydaje:D

czy ty cos wiesz, czego ja nie wiem?

a propos, wczoraj juz mialam wyslac zamowienie na stelaz, miske, deske i zlew...wybralismy Villeroy&Bosch subway...ale jak sie okazalo przy ostatnim sprawdzaniu, ze zamiast dostarczenia za 74zeta czy cos takiego wyszlo nagle 150zl to sie wycofalismy... no jak to? :mad:

wiec sie zalamalam, ze juz tak blisko bylo, a tu klapa.. :(

znowu bede sie lasic do mojego M wieczorem zeby w koncu juz cos wybral i zebym mogla wyslac to zamowienie... 2tyg czekania wiec by sie udalo do wyjazdu male wc zrobic... :cool:

Nie, z Kinia gadałam tylko. Jeju, ciężko się gada nie widząc rozmówcy;) Luka była w Kraku niedawno.

ja sie ujawnilam 2lata temu u mnie w komentach http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172521-Wdzi%C4%99czny-M07-na-p%C5%82ycie-komentarze/page6 nadal jestem roztrzepana i wrocilam z rudej do blond..wiec nie bede pokazywac innej fotki :p

Dziewczynki milego pisania.. ja smigam bo mam sporo do zalatwienia a na 13:30 musze byc no... u pani znachorki bo tylko ona jest specem jak dla mnie,wiec mimo zielonych--pomaranczowych jakie u niej zabule warto mi isc...:oops:

a wy sie pobrechajcie z mojej papy :lol2: wiecej fotek na FB :p :rotfl:

ja sie ujawnilam 2lata temu u mnie w komentach http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172521-Wdzi%C4%99czny-M07-na-p%C5%82ycie-komentarze/page6 nadal jestem roztrzepana i wrocilam z rudej do blond..wiec nie bede pokazywac innej fotki :p

Chodziło mi o to, że nie rozmawiając twarzą w twarz cieżko zaakcentować słowa i oddać emocje.

z ta rozmowa i emocjami zgadzam sie, chociaz ja to nie mam z tym probelmu..jestem papla wiec czasami trzeba potrafic sie wbic w pomiedzy moje zdania.. ale niekiedy potrafie wziac na wstrzymanie i na chwile zamilczec...

rety moja kara z gadaniu zbliza sie wielkimi krokami... to jak? jeszcze 13dni do spotkania mamy :D

Edytowane przez Mmelisa

Chodziło mi o to, że nie rozmawiając twarzą w twarz cieżko zaakcentować słowa i oddać emocje.

czasem nawet i pierwsze spotkanie moze byc takie,choc z Arnisia nie mielismy problemu ani z fonem ani paszcza w paszcze.

ech, bylabym niesprawiedliwa i jeszcze z kilkoma forumkami z ktorymi mialam okazje sie spotkac :D

Edytowane przez TAR

oj juz, ze po przejsciach... tez po takich jestem... mialam narzeczonego i mnie zostawil... dobrze ze nie w dniu slubu.... a pozniej chcial popsuc moj dzien z moim M... wiec moi bracia stali na tyle kosciola w stanie bojowej gotowosci

ja wychowana wsrod starszych osob... tzn jakos nie potrafie sie odnalezc w grupie osob w wieku 20-30... moze dlatego ze moje rodzenstwo starsze o 9lat... i zawsze z nimi w ich towarzystwie... ;)

Nie, z Kinia gadałam tylko. Jeju, ciężko się gada nie widząc rozmówcy;) Luka była w Kraku niedawno.

Oj cięzko cięzko:D czasami;)

ja wychowana wsrod starszych osob...

uff, to dlatego wśród starszych osób chlip chlip tak się świetnie czujesz pewnie;)

ps. dziewczyna która leżała na łózku obok mnie w szpitalu z uporem maniaka mówiła do mnie pani:( dopiero jak zagroziłam że przestaną z nia rozmawiac się poprawiła;)