malka 01.07.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Oj cięzko cięzko:D czasami;) To o mnie, nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.07.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 To o mnie, nie z toba sie ciezko nie gada za to na pewno jest wesolo:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.07.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Zgadzam się, dziewczynka jak nic:) Tarcia, Ty pewnie tylko tak gadasz... wiem jedno kolor wlosow i fryzure zmieniam tak czesto jak... napisze gacie, bo przeciez nie rekawiczki tych mam tylko 2 pary oczywiscie, ze jestem piekna, zgrabna i powabna do tego wyjatkowo skromna:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.07.2013 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 oczywiscie, ze jestem piekna, zgrabna i powabna do tego wyjatkowo skromna:rotfl: Wiedziałam:D:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.07.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 slonce wyszlo a mnie juz 3 dzien glowa napier......nicza. i nie jest to bol migrenowy jak zwykle tylko takie lupanie jakby mi niewidoczny ludzik przywalal mlotem w tyl glowy, to chyba te skoki cisnienia i zmiany pogody.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.07.2013 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Pogoda typowa jak na polskie lato;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.07.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 dziewczyny..kupilam co chcialam..teraz czekam na pania dr... zabulilam na zlotowki stowek 7 ale co zrobic buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.07.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Ja bym i 7tysi zabuliła żeby mi w końcu ktoś tą paskudną alergię zabrał a tu ciągle mega kasa idzie i nic nie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.07.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Oj tam Malka zaraz o Tobie:D ogólnie tak gadam:D:D przecież z Toba jest zawsze wszystko jasne i przejrzyste choc nie powiem bywa zaskakujaco;) Pumpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.07.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Ja bym i 7tysi zabuliła żeby mi w końcu ktoś tą paskudną alergię zabrał a tu ciągle mega kasa idzie i nic nie lepiej ojej, baardzo wspolczuje tego cholerstwa tobie http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/traurig/e045.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.07.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 wrocilam dziś do domu a tu obiad na stol wjechal, indycze cycuszki, swieze bulwy i kalafior, mezu się spisal. tylko potem weszłam do kuchni:lol2: na szczęście jak zjedliśmy to posprzatal i pozmywał. cudo nie maz za to Bialy od sobotniego wieczora choruje, dziś na noc zaaplikuje mu lekarstwo, bo się biedaczek wykończy. Kurka zawsze choruje jak wracamy od rodzinki, każdemu cos zwykle spadnie a on jak odkurzacz i potem choruje:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.07.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 świeże bulwy czyli co?? ziemniaki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.07.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 tak gotowane ziemniaki posypane wlasna pietruszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.07.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 świeże bulwy czyli co?? ziemniaki?? bulwy, pyry, kartofle, ziemniaki... ehh jest tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.07.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 TAR szukam sposobu na taki obiadek od meza... zdradzaj ino szybko co zes mu powiedziala:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.07.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 nic, on tak sam z siebie. urlop ma a ja w pracy wiec dogadza jak może. i nawet mimo urlopu wstaje rano i kawke i śniadanko do pracy mam zrobione. w sumie to robi to codziennie ale ze mu się chce na urlopie:o ziemniorow ugotowal jak dla pulku wojska,nic to zaraz przygotuje pulpeciki rybno ziemniaczane i jutro będzie jak znalazł, będzie je musial tylko usmazyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.07.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 ahh jak fajno.... i tak romantycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.07.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 nio tak jak on o mnie dba to ja sama nie dbam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.07.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Uwielbiam wracać do domu jak mój mąż ma wolne. Nie dość, że obiad gotowy to jeszcze mąż wyluzowany. Mój to nie dość, że gotuje to jeszcze sprząta a i czasem jakieś ciasto upiecze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.07.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 my średnio ciastowi a porządek ostatnio trzymamy 7 dni w tygodniu, bo co rusz przychodzą potencjalni kupujący ogladac dom wiec wolimy być przygotowani do wizyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts