Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wrocilam dziś do domu a tu obiad na stol wjechal, indycze cycuszki, swieze bulwy i kalafior, mezu się spisal. tylko potem weszłam do kuchni:lol2::lol2: na szczęście jak zjedliśmy to posprzatal i pozmywał. cudo nie maz :D

za to Bialy od sobotniego wieczora choruje, dziś na noc zaaplikuje mu lekarstwo, bo się biedaczek wykończy. Kurka zawsze choruje jak wracamy od rodzinki, każdemu cos zwykle spadnie a on jak odkurzacz i potem choruje:sick:

Na mnie tez obiad i winko wczoraj czekało. Nie ma to jak mąż na urlopie:D

Współczuje psich atrakcji. Odkurzacza nic nie zatrzyma niestety.

A propos ciasta, chodzi za mną sernik na zimno, najchętniej ze świeżymi jagodami lub borówkami tyle że nigdzie ich nie dostałam. Jutro ruszam na rynek może w końcu kołtuna zaspokoję

U nas jagód jeszcze nie widać. Jeszcze truskawki rządzą. Jak się skończą to się przerzucam na śniadania z jagodami:D

Meliska, ile Ty masz lat, dziewczynko:);) (mamy podobny kolor włosów, tzn. miałyśmy, bo ja teraz jestem popielatą szatynką:cool:

Lubię, gotujących facetów:), chyba, bo mój mąż kompletnie nie gotuje;)

Słodkości w ogóle nie jem, ale jagody to bym z chęcią zjadła, takie leśne:)

Mala istotka kolezanki ;) moja najmniejsza byla ciut wieksza od tego malego chlopaczka w tym czasie:)

tez sie lepiej czulam w rudych..i to byl pomysl mojego slubnego ;) po roku poprsil o blondynke...co ja sie naryczalam i nameczylam ostatnio w PL... dopiero teraz moge farbe polozyc wiec chyba jeszcze raz jasny blond... a pozniej powrot na rudy ;)

na mojej glowie tez rozne kolory sie pojawialy, jednak zawsze lepiej mi bylo w chlodnych odcieniach. no i po paru latach z ciemnych kolorow wrocilam do naturalnego ciemno popielatego blondu z zimnymi platynowymi akcentami,swietnie sie czuje w tym kolorze i buzia odmlodzona.

na mojej glowie tez rozne kolory sie pojawialy, jednak zawsze lepiej mi bylo w chlodnych odcieniach. no i po paru latach z ciemnych kolorow wrocilam do naturalnego ciemno popielatego blondu z zimnymi platynowymi akcentami,swietnie sie czuje w tym kolorze i buzia odmlodzona.

Ślicznie brzmi, mnie chyba też w takiej odsłonie byłoby ok. Jeszcze kiedyś walnęłam sobie cafe latte i też nie mogłam się do siebie przyzwyczaić;) mogę tylko blondami operować;)

moja fryzjerka po farbowaniu naklada mi plukanke milkshake opalizujacy wtedy kolor sie wychladza, poglebia, a wlos jest nablyszczony. co 2-3 tygodnie powtarzam plukanke zeby dotrwac do nastepnego farbowania :cool: a jakimi farbami sie upiekszasz?