TAR 02.07.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 ja z kolei do loreala, ale szampony i odzywki uzywam lorealowe nie profesjonalne - te fryzjerskie jakos mi nie sluza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.07.2013 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Obecnie mam włosy w kolorze średniego brązu, ale przerabiałam już wszystkie od blond przez rude, mahonie, śliwki po brązy i czarne. Najgorzej było sie tego czarnego pozbyć. 4 godziny u fryzjera:sick: Cud, ze mi włosy nie wypadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.07.2013 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 ja z kolei do loreala, ale szampony i odzywki uzywam lorealowe nie profesjonalne - te fryzjerskie jakos mi nie sluza Ja tez lubię te sklepowe loreal, ale osttnio kupilam sobie odżywkę u fryzjera z Welli. Genialna jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.07.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 a jaka to odzywka? lubie wlosy jedwabiscie miekkie (jak pranie po plynie zmiekczajacym) a te fyzjerskie tego nie robia - moze na jeden dzien potem wlosy mam sianowate i efekt jakby sie kleily wiec problem z rozczesaniem. po sklepowych tego nie mam a wlosieta ja angora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.07.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 chodzilam kiedys do goldwela ale za szybko wyplukiwal mi sie kolor z wlosow, zbyt krotko trzymal. a pamietacie laski te czasy kiedy na potancowke szkolna pasemka z kalki sie robilo, szal ciał i uprzęży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 02.07.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Mi też rude sie bardziej podobają Takie charakterne;) to o mnie? powiedz, że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.07.2013 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 a jaka to odzywka? lubie wlosy jedwabiscie miekkie (jak pranie po plynie zmiekczajacym) a te fyzjerskie tego nie robia - moze na jeden dzien potem wlosy mam sianowate i efekt jakby sie kleily wiec problem z rozczesaniem. po sklepowych tego nie mam a wlosieta ja angora Och, uwielbiam takie miekkie jedwabiste włosy. Odżywka z serii Wella Proffesional czy jakoś tak. Taka litrowa butla. chodzilam kiedys do goldwela ale za szybko wyplukiwal mi sie kolor z wlosow, zbyt krotko trzymal. a pamietacie laski te czasy kiedy na potancowke szkolna pasemka z kalki sie robilo, szal ciał i uprzęży Taaa, nie przypominaj nawet:sick: to o mnie? powiedz, że tak. No a o kim;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.07.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 To bylo o mnie.,..wypraszam sobie byla focia, charakterek byl... wiec ? no! :foch: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 02.07.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.07.2013 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 To bylo o mnie.,..wypraszam sobie byla focia, charakterek byl... wiec ? no! :foch: Tak to jest jak ktoś chce być miły;) A Ty Meliska, miałaś być na zakupach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.07.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Ja unikałam Loreala, kto mnie zna i zna praktyki testowania kosmetyków przez ten koncern to wie o co chodzi;) Teraz im zakazano, więc może znów się do nich przekonam:) Aga, musisz mieć bardzo nietuzinkową urodę (ładnemu zawsze ładnie:)), że pasują Ci takie skrajne kolory od blondu po czerń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.07.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Agi a ta wella to jaki kolor butli, ja sobie wytypowalam fioletowa, dla wlosow po koloryzacji. kurde ale droga ta odzywka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.07.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Tak to jest jak ktoś chce być miły;) A Ty Meliska, miałaś być na zakupach:D moja droga... ja dawno po zakupach... kupilam zonkowi 2pary buciorow do smigania (chcial 1, ale kurna promocje byly wiec co mi tam zaszkodzilo wziac 1pare wiecej:) ) zakupilam walizke bo swoja pozyczylam.. zarelka do domku tez kupilam... po corcie w przedszkolu bylam... wrocilam, auto odkurzylam, pranie zrobilam, domek ogarnelam... dzieciom namiot postawilam niech sie bawia... a teraz szukam jelenia co to mnie spakuje bo nadal nic nie mam przygotowanego... jeszcze kolacja:stirthepot: retyy kiedy ja to ogarne:bash: co do farb to u mnie Loreal lub ostatnio Joanna, badz fryzjer jak jestem w PL... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 02.07.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 o widzicie jaka obrotna. tyle rzeczy zdążyła zrobić i jeszcze na dodatek focha strzelić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.07.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 foch to moja specjalnosc wczoraj to sie byscie ze mnie posikaly tak obserwujac w ukrytej kamerce... zrobili swietna promocje na tablety...wiec godz 19:00 smigam do sklepu..slysze nie ma wyprzedane pytam czy jutro bedzie dostawa-on nie wie.. pytam gdzie moge kupic skoro nie u nich...podal adres wiec smigam majac 20minut do zamkniecia... nie szkodzi ze to kawal drogi ale jade...malo tego bladze...wiec nawigacje uruchamiam.. JEST! dojezdzam do sklepu patrze, drzwi wejsciowe zamkniete ale zerkam moimi oczetami dalej, a tam drzwi wyjsciowe sie otwieraja i zamykaja... ludziki wychodza ze srodka..wiec mysle...zaczaje sie i wejde... tak wiec Mmeliska zaczaila sie, przyrznela glupa ze na kogos czeka i dzieki temu wlazla do srodka i kupila cacko:lol2: malo tego..mialam starsza corke przy sobie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.07.2013 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Aga, musisz mieć bardzo nietuzinkową urodę (ładnemu zawsze ładnie:)), że pasują Ci takie skrajne kolory od blondu po czerń. No właśnie nie kazdy kolor pasował, ale młoda byłam i głupia;) Zwłaszcza jak chodzi o te śliwki i mahononie:sick: Agi a ta wella to jaki kolor butli, ja sobie wytypowalam fioletowa, dla wlosow po koloryzacji. kurde ale droga ta odzywka Fioletowa. Kosztuje trochę, ale do moich włosów idealna. wczoraj to sie byscie ze mnie posikaly tak obserwujac w ukrytej kamerce... zrobili swietna promocje na tablety...wiec godz 19:00 smigam do sklepu..slysze nie ma wyprzedane pytam czy jutro bedzie dostawa-on nie wie.. pytam gdzie moge kupic skoro nie u nich...podal adres wiec smigam majac 20minut do zamkniecia... nie szkodzi ze to kawal drogi ale jade...malo tego bladze...wiec nawigacje uruchamiam.. JEST! dojezdzam do sklepu patrze, drzwi wejsciowe zamkniete ale zerkam moimi oczetami dalej, a tam drzwi wyjsciowe sie otwieraja i zamykaja... ludziki wychodza ze srodka..wiec mysle...zaczaje sie i wejde... tak wiec Mmeliska zaczaila sie, przyrznela glupa ze na kogos czeka i dzieki temu wlazla do srodka i kupila cacko:lol2: malo tego..mialam starsza corke przy sobie:rotfl: Meliska, prawie jak James Bond:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.07.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 mnie akurat w sliwkach i mahoniach dobrze bylo, czarnego nie mialam ale poza tym wszystkie kolory teczy mezu rehabilituje sie za lodowke, okna dzis myje:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.07.2013 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 mezu rehabilituje sie za lodowke, okna dzis myje:cool: Częściej powinni na urlop chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.07.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 a po pracy chce mnie zabrac na kolacje nad stawy, normalnie dzien dziecka tyle ze ja bym w ogrodzie poszlajala sie. wlasnie zamaowienie na cebulki robie, znowu pare groszy peknie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.07.2013 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 a po pracy chce mnie zabrac na kolacje nad stawy, normalnie dzien dziecka tyle ze ja bym w ogrodzie poszlajala sie. wlasnie zamaowienie na cebulki robie, znowu pare groszy peknie;) Jakie cebulki kupujesz i skad? Masz jakieś sprawdzone źródło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts