Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a jaka to odzywka? lubie wlosy jedwabiscie miekkie (jak pranie po plynie zmiekczajacym) a te fyzjerskie tego nie robia - moze na jeden dzien potem wlosy mam sianowate i efekt jakby sie kleily wiec problem z rozczesaniem. po sklepowych tego nie mam a wlosieta ja angora :D

a jaka to odzywka? lubie wlosy jedwabiscie miekkie (jak pranie po plynie zmiekczajacym) a te fyzjerskie tego nie robia - moze na jeden dzien potem wlosy mam sianowate i efekt jakby sie kleily wiec problem z rozczesaniem. po sklepowych tego nie mam a wlosieta ja angora :D

Och, uwielbiam takie miekkie jedwabiste włosy. Odżywka z serii Wella Proffesional czy jakoś tak. Taka litrowa butla.

chodzilam kiedys do goldwela ale za szybko wyplukiwal mi sie kolor z wlosow, zbyt krotko trzymal.

a pamietacie laski te czasy kiedy na potancowke szkolna pasemka z kalki sie robilo, szal ciał i uprzęży :lol2:

Taaa, nie przypominaj nawet:sick:

to o mnie? powiedz, że tak.:rolleyes:

No a o kim;)

Ja unikałam Loreala, kto mnie zna i zna praktyki testowania kosmetyków przez ten koncern to wie o co chodzi;) Teraz im zakazano, więc może znów się do nich przekonam:)

Aga, musisz mieć bardzo nietuzinkową urodę (ładnemu zawsze ładnie:)), że pasują Ci takie skrajne kolory od blondu po czerń.

Tak to jest jak ktoś chce być miły;) A Ty Meliska, miałaś być na zakupach:D

moja droga... ja dawno po zakupach... kupilam zonkowi 2pary buciorow do smigania (chcial 1, ale kurna promocje byly wiec co mi tam zaszkodzilo wziac 1pare wiecej:) ) zakupilam walizke bo swoja pozyczylam..:bash:

zarelka do domku tez kupilam... po corcie w przedszkolu bylam... wrocilam, auto odkurzylam, pranie zrobilam, domek ogarnelam... dzieciom namiot postawilam niech sie bawia... a teraz szukam jelenia co to mnie spakuje bo nadal nic nie mam przygotowanego...

jeszcze kolacja:stirthepot: retyy kiedy ja to ogarne:bash:

co do farb to u mnie Loreal lub ostatnio Joanna, badz fryzjer jak jestem w PL...

foch to moja specjalnosc :lol2:

wczoraj to sie byscie ze mnie posikaly tak obserwujac w ukrytej kamerce...

zrobili swietna promocje na tablety...wiec godz 19:00 smigam do sklepu..slysze nie ma wyprzedane :mad: pytam czy jutro bedzie dostawa-on nie wie.. pytam gdzie moge kupic skoro nie u nich...podal adres wiec smigam majac 20minut do zamkniecia... nie szkodzi ze to kawal drogi ale jade...malo tego bladze...wiec nawigacje uruchamiam.. JEST!

dojezdzam do sklepu patrze, drzwi wejsciowe zamkniete :bash: ale zerkam moimi oczetami dalej, a tam drzwi wyjsciowe sie otwieraja i zamykaja... ludziki wychodza ze srodka..wiec mysle...zaczaje sie i wejde... tak wiec Mmeliska zaczaila sie, przyrznela glupa ze na kogos czeka i dzieki temu wlazla do srodka i kupila cacko:lol2: malo tego..mialam starsza corke przy sobie:rotfl:

Aga, musisz mieć bardzo nietuzinkową urodę (ładnemu zawsze ładnie:)), że pasują Ci takie skrajne kolory od blondu po czerń.

No właśnie nie kazdy kolor pasował, ale młoda byłam i głupia;) Zwłaszcza jak chodzi o te śliwki i mahononie:sick:

Agi a ta wella to jaki kolor butli, ja sobie wytypowalam fioletowa, dla wlosow po koloryzacji. kurde ale droga ta odzywka :eek:

Fioletowa. Kosztuje trochę, ale do moich włosów idealna.

wczoraj to sie byscie ze mnie posikaly tak obserwujac w ukrytej kamerce...

zrobili swietna promocje na tablety...wiec godz 19:00 smigam do sklepu..slysze nie ma wyprzedane :mad: pytam czy jutro bedzie dostawa-on nie wie.. pytam gdzie moge kupic skoro nie u nich...podal adres wiec smigam majac 20minut do zamkniecia... nie szkodzi ze to kawal drogi ale jade...malo tego bladze...wiec nawigacje uruchamiam.. JEST!

dojezdzam do sklepu patrze, drzwi wejsciowe zamkniete :bash: ale zerkam moimi oczetami dalej, a tam drzwi wyjsciowe sie otwieraja i zamykaja... ludziki wychodza ze srodka..wiec mysle...zaczaje sie i wejde... tak wiec Mmeliska zaczaila sie, przyrznela glupa ze na kogos czeka i dzieki temu wlazla do srodka i kupila cacko:lol2: malo tego..mialam starsza corke przy sobie:rotfl:

Meliska, prawie jak James Bond:D