TAR 03.07.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 zakupilam czosnki wszelakie, pare odmian tulipanow botanicznych, hiacynty, zimowity,krokusy,przebisniegi, cebulice,szafirki plumosy. chce na skarpke nasadzic nim reszta zacznie kwitnienie. cebule z benexu - moje wiosenne tulipany kwitly wszystkie a cebule w bdb stanie dostalam. juz maja kolekcje jesienna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.07.2013 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 O, super. Muszę zobaczyć i cos do siebie wybrać, bo w zeszłym roku przez przeprowadzkę sie zagapiłam i tylko na fotkach (m.in. Twoich) mogłam sobei oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.07.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 w porownaniu do cen na targach w starym polu to przyzwoite (czyt w wiekszosci nizsze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.07.2013 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 To tym bardziej zajrze:) Ostatnio ten argument przeważa nawet chciejstwo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 03.07.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Och przez Was zajrzałam do tego Benexu, masakra jakie piękne, czy ja mogę zakupić teraz a posadzić no np. we wrześniu? bo teraz to bez szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Wlazłam i przepadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 03.07.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Nooo a tak sobie mówiłam, nie patrz na rośliny, nie patrz na rośliny, nic rano będę na budowie, wlezę w moje dwumetrowe pokrzywy i może mi przejdzie, bo niby gdzie to posadzę. Jezu jak jak lubię narcyzy i botaniczne tulipanki i piwonie i pięć milionów innych i widziałam lilie św. Antoniego, muszę je mieć, ich płatki zamoczone w spirytusie genialnie leczą ukąszenia, dzieciństwo mi się przypomniało. Sorry Aga ale aż mnie skręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.07.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Och przez Was zajrzałam do tego Benexu, masakra jakie piękne, czy ja mogę zakupić teraz a posadzić no np. we wrześniu? bo teraz to bez szans mogiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.07.2013 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Też wlazłam na tą stronę i szybko musiałam zamknąć, bo wszystko taaaaaaakie piękne, ale ja tam jeszcze wócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.07.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 o mamuniu co za piękne kwiaty, ja też chcę cebulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.07.2013 01:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 A cebulki sadzicie w koszyczkach, czy samopas je puszczacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.07.2013 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 A jaka stronę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 05.07.2013 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 http://cebule-kwiatowe.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.07.2013 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 A cebulki sadzicie w koszyczkach, czy samopas je puszczacie? samopas, nie chce mi sie bawic w koszyczkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.07.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Tarcia, a krety nie wyżerają ?? Masz krety czy inne nornice?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.07.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 nie mam kretow, nornica byla ale nie zagrzala za dlugo miejsca, zostala pozarta, do cebulek nie doszla, zniszczyla mi troche azalie i horty. ponoc nornice nie lubia liliowcow, narcyzow, cebulic, czosnkow wiec warto pomieszac gatunki, u mnie narcyze przeplataja sie z tulipkami i szafirkami, w innym newralgicznym miejscu mam czosnki i liliowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 05.07.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Nieśmiało mówię Bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.07.2013 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Nieśmiało mówię Bry No witam, witam i pytam gdzieś się podziewała? Zimą przez chwilę nie zaglądałam na FM i po powrocie znalazłam wątek zamknięty na 4 spusty. Co u Ciebie słychać? Udało się kupić dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.07.2013 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Wczoraj zjadłam pierwszą truskawkę z własnego krzaczka Słodziutka, czerwoniutka, pyszna:) Nie zdążyłam zdjęcia zrobić, bo musiałam się spieszyć, mąż się na nią czaił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.07.2013 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Co do rozpoczętej w lipcu akcji śmieci - jak na razie nie idzie to gładko. W piątek mieli przyjechać pierwszy raz odebrać śmieci komunalne i zostawić worki. Do dziś rana się nikt nie pokazał. Wszędzie wokół przed domami stoją kubły i wszyscy czekają. Coś mi sie zdaje, że niektóe firmy trochę przeceniły swoje możliwości i ciężko im będzie wyrobić się z terminami. A może to tylko chwilowe zawirowania na początku? A jak u Was to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts