agalind 27.09.2011 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Wracając do tematów budowlanych .. Niedługo wkracza pan hydraulik, więc wypadałoby okreslić sie w temacie łazienek. Dlatego dzisiaj urządziłam maraton po marketach budowlanych. Już wiem, ze nie był to dobry pomysł, bo wybór bardzo mały. Nic nie wpadło mi w oko. Wczesniej oglądałam w necie i nawet miałam jakies swoje typy, ale nie znalazłam ich w sklepie:( W sobotę czeka mnie powtórka, tym razem po "salonach łazienkowych". Sądząc po nazwie powinno być lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.09.2011 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 (edytowane) Nawet ja zaistniałam w DZIENNIKU AGI:) i to za sprawą pana trznadla;) Jest coś w forum wciągającego, rozmawia się z ludźmi całymi nocami, a to zbliża... Uświadomiła nam to Twoja kilkudniowa nieobecnośc, wchodziłam na FM i zastanawiałam się co u Ciebie? dlaczego Ciebie nie ma? Gdzies pisałam, ze poprzednie 1,5 tygodnia miałam wyjęte z życia. Dużo sie działo... Edytowane 3 Października 2011 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.09.2011 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Nawet ja zaistniałam w DZIENNIKU AGI:) i to za sprawą pana trznadla;) Nie mogło być inaczej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.09.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Nie chciałam byc wścibska, chodziło mi o to, że brakowało nam Ciebie na forum. Czego szukałaś w tych marketach - baterii czy płytek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.09.2011 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Szukałam sprzętu - wanna, wc itp. Dokładnie chodziło o to, zeby się już określić w kwestii wszelkich podłączeń wody. Rurki będa kłaść to dobrze byłoby polożyc je tam gdzie mają być Płytki i gadżety kiedy indziej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.09.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Ja to zrobiłam na oko;) więc ciekawe jak wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.09.2011 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Może masz dobre oko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.09.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 A może coś przegapiłam... Dolne wc to klitka, tam i tak mało się mieści, a w łazience to narysowałam: tu wanna, tu umywalka itd. A Ty na co zwracałaś uwage? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.09.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Właśnie zerknęłam na Twoje tynki i sobie uświadomiłam, ze jeszcze tylko wylewki i zacznie się wykończeniówka:) Po tynkach robi się już domowo;) Niedługo chyba bedziesz miała rocznicę rozpoczęcia budowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 27.09.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 u mnie wylewki będą dopiero w przyszły piątek...a ja ślęczę cały czas nad układaniem styropianu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.09.2011 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 A może coś przegapiłam... Dolne wc to klitka, tam i tak mało się mieści, a w łazience to narysowałam: tu wanna, tu umywalka itd. A Ty na co zwracałaś uwage? Też wiem co i gdzie będzie stało, ale muszę podobno dokładnie wiedzieć jaki sprzęt i czy np. bateria scienna czy na umywalce, odplyw w wannie na srodku czy z boku itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.09.2011 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Właśnie zerknęłam na Twoje tynki i sobie uświadomiłam, ze jeszcze tylko wylewki i zacznie się wykończeniówka:) Po tynkach robi się już domowo;) Niedługo chyba bedziesz miała rocznicę rozpoczęcia budowy:) Hydraulika, ogrzewanie, wylewki i zacznie się to na co czekam najbardziej. Chociaż im bliżej tym bardziej się tego obawiam. Jak na razie dla mnie najważniejsze, że pojawiły się szarości zamiast brzoskwini:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.09.2011 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 u mnie wylewki będą dopiero w przyszły piątek... a ja ślęczę cały czas nad układaniem styropianu... Robiłeś jakąś warstwę wyrównującą przed położeniem styropianu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.09.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Ja wiedziałam jaki sprzęt, chociaż modele nie są wybrane na 100% nawet hydraulik był zaskoczony, że już wiem takie rzeczy;) To chyba z Leiera budowałaś, bo on jest taki brzoskwiniowy, nasz Porotherm jest czerwono-pomarańczowy:sick: Fajnie macie, ja dopiero w przyszłym roku poczuję sie domowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 27.09.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Robiłeś jakąś warstwę wyrównującą przed położeniem styropianu? nic z tych rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.09.2011 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 (edytowane) Ja wiedziałam jaki sprzęt, chociaż modele nie są wybrane na 100% nawet hydraulik był zaskoczony, że już wiem takie rzeczy;) To chyba z Leiera budowałaś, bo on jest taki brzoskwiniowy, nasz Porotherm jest czerwono-pomarańczowy:sick: Fajnie macie, ja dopiero w przyszłym roku poczuję sie domowo. Z Porothermu. Brzoskwiniowy czy pomararańczowy - nie mogę już na ten kolor patrzeć. A jak się gryzie z kolorem okien... Edytowane 27 Września 2011 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.09.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Pamiętam czasy, gdy pomarańczowy był topowym kolorem elewacji;) Ostatnio słyszałam, że białe domy są nudne, a szare ponure i nie przyznałam się, ze takie należą do moich ulubionych;) Jakie drewno na elewacji planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.09.2011 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 (edytowane) Raczej żadnego. Z drewna będzie musial wystarczyć mi tylko taras:) A u Ciebie będzie? Edytowane 27 Września 2011 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.09.2011 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Ardea, pochwal się jaki sprzet do łazienki wybrałas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.09.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Zrezygnowałaś z drewna? Ja nie planowałam go, ale teraz mąż chce miec... Sprzęt właściwie nie wybrany, raczej typy niż firmy i modele... Podoba mi sie Roca Gap, wanna Roca Haiti (ta na 170), bateria kuchenna, którą wybrałam jest strasznie krytykowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts