Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

Wracając do tematów budowlanych ..

Niedługo wkracza pan hydraulik, więc wypadałoby okreslić sie w temacie łazienek. Dlatego dzisiaj urządziłam maraton po marketach budowlanych. Już wiem, ze nie był to dobry pomysł, bo wybór bardzo mały. Nic nie wpadło mi w oko. Wczesniej oglądałam w necie i nawet miałam jakies swoje typy, ale nie znalazłam ich w sklepie:( W sobotę czeka mnie powtórka, tym razem po "salonach łazienkowych". Sądząc po nazwie powinno być lepiej.

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nawet ja zaistniałam w DZIENNIKU AGI:) i to za sprawą pana trznadla;)

Jest coś w forum wciągającego, rozmawia się z ludźmi całymi nocami, a to zbliża... Uświadomiła nam to Twoja kilkudniowa nieobecnośc, wchodziłam na FM i zastanawiałam się co u Ciebie? dlaczego Ciebie nie ma?

Gdzies pisałam, ze poprzednie 1,5 tygodnia miałam wyjęte z życia. Dużo sie działo...

Edytowane przez agalind

A może coś przegapiłam... Dolne wc to klitka, tam i tak mało się mieści, a w łazience to narysowałam: tu wanna, tu umywalka itd. A Ty na co zwracałaś uwage?

Też wiem co i gdzie będzie stało, ale muszę podobno dokładnie wiedzieć jaki sprzęt i czy np. bateria scienna czy na umywalce, odplyw w wannie na srodku czy z boku itp.

Właśnie zerknęłam na Twoje tynki i sobie uświadomiłam, ze jeszcze tylko wylewki i zacznie się wykończeniówka:) Po tynkach robi się już domowo;) Niedługo chyba bedziesz miała rocznicę rozpoczęcia budowy:)

Hydraulika, ogrzewanie, wylewki i zacznie się to na co czekam najbardziej. Chociaż im bliżej tym bardziej się tego obawiam.

Jak na razie dla mnie najważniejsze, że pojawiły się szarości zamiast brzoskwini:)

Ja wiedziałam jaki sprzęt, chociaż modele nie są wybrane na 100% nawet hydraulik był zaskoczony, że już wiem takie rzeczy;)

To chyba z Leiera budowałaś, bo on jest taki brzoskwiniowy, nasz Porotherm jest czerwono-pomarańczowy:sick:

Fajnie macie, ja dopiero w przyszłym roku poczuję sie domowo.

Ja wiedziałam jaki sprzęt, chociaż modele nie są wybrane na 100% nawet hydraulik był zaskoczony, że już wiem takie rzeczy;)

To chyba z Leiera budowałaś, bo on jest taki brzoskwiniowy, nasz Porotherm jest czerwono-pomarańczowy:sick:

Fajnie macie, ja dopiero w przyszłym roku poczuję sie domowo.

Z Porothermu. Brzoskwiniowy czy pomararańczowy - nie mogę już na ten kolor patrzeć. A jak się gryzie z kolorem okien...

Edytowane przez agalind