dorkaS 10.07.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 To już nie będzie wtedy mowy o tym samym ptaszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.07.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 10.07.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 no ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.07.2013 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 dzień doberek z rana.... i z rana dobra wiadomość będzie można ubiegać się o zwrot vat za kuchnie i meble w zabudowie: http://muratordom.pl/prawo/podatki-i-ubezpieczenia/nizsza-stawka-vat-na-montaz-zabudowy-meblowej,134_11005.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 11.07.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 oo to jak można to ja dla draculki link skopiuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.07.2013 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Cudom należy pomagać w kirunku której godziny byłoby lepiej temu cudowi pomóc? Umówcie sie jak Wam pasuje a ja zobaczę jak z tym zamieszać na aledrogo mozna kupic, tylko uwazaj zeby zeliwny byl i w srodku i na zewnatrz, bo czesto sprzedaja zeliwne ale wewnatrz emaliowane Aga, ten gar to musi być dość specjalny - zakręcany i ze stopkami i zeliwny - jak Tarcia pisze funkcjonuje pod nazwą kociołek mysliwski Aga np. tu http://allegro.pl/kociolek-mysliwski-5l-garnek-zeliwny-polski-odlew-i3372769653.html my mamy taki: http://allegro.pl/kociolek-garnek-zeliwny-czarny-pieczonki-7-l-i3335943215.html Okukałam i bardzo mi sie podoba kurka jaka frajda, ogienek ciut grzeje w garści grzaniec z przyprawami i zimowe popołudnie tez może być fajne:wiggle: a zawsze jak zimno się zrobi, kroczek i w domku można się ogrzać a kociołek się robi No dokładnie tak to widzę moze jeszcze orzełka machnąć w śniegu obok kociołka istnieje obawa, ze po grzancu bym już się nie podniosla sama:lol2: Przecież orzełki miewają odloty nawet orzełki-nieloty mogą tez pozostawić malowniczy wzor na białym sniegu:rotfl: To już nie będzie wtedy mowy o tym samym ptaszku :rotfl: dzień doberek z rana.... i z rana dobra wiadomość będzie można ubiegać się o zwrot vat za kuchnie i meble w zabudowie: http://muratordom.pl/prawo/podatki-i-ubezpieczenia/nizsza-stawka-vat-na-montaz-zabudowy-meblowej,134_11005.html Dzięki, Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.07.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 chciałam pochwalić nasza firme smieciowa, wszystko ok. zgodnie z harmoogramem było, w srode wywieźli bytowe a wczoraj zabrali wory segregowane i zostawili komplet nowych. a jak u ciebie? dalej kicha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.07.2013 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Mieli bytowe odebrać w piątek, potem w sobotę. W poniedziałek napisałam maila do gminy, że wciaż cisza i Pani mi odpisała, że we wtorek mają zabrać. No i rzeczywiscie tak było. Worki zostawili, w środę przywieźli kolejny zestaw worków (chyba coś im sie pomieszało, bo już dostałam we wtorek). Zobaczymy co bedzie dalej. Najblizszy odbior segregowanych w sobote 20.07. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.07.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 U nas to jest większa chryja bo jeszcze nie rozstrzygnięto przetargu nawet. Na szczęście miasto się spisało i wypuściło śmieciary z przedsiębiorstwa miejskiego. Odbiór był, worki zostawili, mimo że nie segregujemy to zabierają też i segregowane (wszystkie worki segregowanych idą do innego auta). Najgorzej że wiele osób ma problem z koszami. Zapisy w mieście sklepy prowadzą bo za 2-3tyg ma być dostawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.07.2013 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 (edytowane) Ach, co to był za dzień!!!! :rolleyes: Wczorajsze popołudnie spędziliśmy z Dorką, Amglad, Mmeliską i Nitką oraz ich rodzinami. Było cudownie, wesoło. Dziewczyny są piękne, mądre, ciepłe i urocze. Całe szczęście nie okazały się Kaziami;) Mam nadzieję, ze uda nam sie to powtórzyc :yes::yes: Edytowane 15 Lipca 2013 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.07.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 buuuu a ja nie moglam byc:cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.07.2013 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Tarcia, nie rycz, bo mam nadzieję to powtórzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.07.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Fajnie, że jednak Ci się udało, przynajmniej miałaś małą odskocznię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.07.2013 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Wymagało to troszkę kombinacji, ale sie udalo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.07.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Ostatnio moje życie to jedna wielka kombinacja także rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.07.2013 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Wiem o czym mówisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.07.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 a ja mam takiego wcurza od rana ze masakra:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.07.2013 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Tarcia, widzialam, ze Ty wczoraj bykiem na trawie leżałaś. A nie mogłaś pod Bytowem poleżeć? Duszonki się udały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.07.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 bykiem lezalam po poludniu a wczesniej bylam u mamy zeby jej cos przy babci pomoc, po 18 to juz bylo za pozno by jechac a i fona do nikogo nie mialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.07.2013 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Tarcia, odbijesz sobie następnym razem:) Zresztą rozumiem, że po takim dniu to leżenie na trawie było wskazane:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts