Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ach, co to był za dzień!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:;) Wczorajsze popołudnie spędziliśmy z Dorką, Amglad, Mmeliską i Nitką oraz ich rodzinami. Było cudownie, wesoło. Dziewczyny są piękne, mądre, ciepłe i urocze. Całe szczęście nie okazały się Kaziami;):lol2:

Mam nadzieję, ze uda nam sie to powtórzyc :yes::yes::yes::yes::yes:

O to chyba dobrze, że nie dotarłam, bo bym mocno odstawała od towarzystwa :oops:

I tak zazdroszczę spotkania :oops:

Malka ale zajechalo krygowaniem:lol2:

Dziewczyny nie wierzcie w ani jedno slowo. :rolleyes:

Tarcia, proszę, to mądra i piękna jakoś zniesę,;) ale przy ciepła i urocza to padłam :lol2:

Malka, weź nie kokietuj :p

Ani grama kokieterii tu nie ma, ja próbuję Cię przygotować na spotkanie za mną - by wielkiego rozczarowania nie było :lol:

tez mi slow zabraklo, bo jakos inaczej cie pamietam, no ale to moze przez to morze wypitego piwka :D:D:D a wlosieta juz ci odrosly?

noooo i wszystko jasne :)

Poszłam do fryzjera przyciąć to co starczało i dopiero teraz mam pożalsięboże na głowie:bash::bash:

Ach, co to był za dzień!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:;) Wczorajsze popołudnie spędziliśmy z Dorką, Amglad, Mmeliską i Nitką oraz ich rodzinami. Było cudownie, wesoło. Dziewczyny są piękne, mądre, ciepłe i urocze. Całe szczęście nie okazały się Kaziami;):lol2:

Mam nadzieję, ze uda nam sie to powtórzyc :yes::yes::yes::yes::yes:

ooo wszystko sie zgadza..kazde slowko.. :rolleyes:

bylo super.. tylko malo czasu aby z kazdym sobie na spokojnie porozmawiac.

kiedy powtorka? :D

boziuu dzieczyny, ale wy jestescie superasne :wiggle::hug:

Meliska, masz rację, czasu troszkę mało żeby się nagadać:D

Amglad, Sister, sklerotyczko jedna;), czekamy na Was Kochana :hug: Macie GPS?;)

Tarcia, Malka - to kiedy sie spotykamy? :D

:rotfl:

ale fajno... ja tez chce no jak to?

pochwale sie, ze u mnie jutro wylewki na gorze :wiggle: niestety inna firma...na szczescie zrobia to i bedzie spokoj...

amglad1 a my sie rozdzielilismy na miescie co nie? bo byliscie zaraz za nami... my zle skrecilismy w boczna uliczke pozniej ...a co sie okazalo, wyjechalismy po chwili na koncu miasta :D fajny nieplanowany skrot :p

jak ja sobie fajnie to spotkanie wspominam reeetyy :rolleyes: