max-maniacy 15.07.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 dołączam się do buuuuuuu:cry: ale też cieszę się, że udało się Wam spotkanie. a Kaziem to chyba Ty miałaś być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.07.2013 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Kasia, mam nadzieję, ze te spotkania to będą się cyklicznie odbywać a Kaziem to chyba Ty miałaś być A skąd miałam wiedzieć, czy dziewczyny mnie nie zaskoczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.07.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 duszonki sie udaly, wyjatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Ach, co to był za dzień!!!! :rolleyes: Wczorajsze popołudnie spędziliśmy z Dorką, Amglad, Mmeliską i Nitką oraz ich rodzinami. Było cudownie, wesoło. Dziewczyny są piękne, mądre, ciepłe i urocze. Całe szczęście nie okazały się Kaziami;) Mam nadzieję, ze uda nam sie to powtórzyc :yes::yes: O to chyba dobrze, że nie dotarłam, bo bym mocno odstawała od towarzystwa I tak zazdroszczę spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.07.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Malka ale zajechalo krygowaniem:lol2: Dziewczyny nie wierzcie w ani jedno slowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.07.2013 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Malka, weź nie kokietuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Malka ale zajechalo krygowaniem:lol2: Dziewczyny nie wierzcie w ani jedno slowo. Tarcia, proszę, to mądra i piękna jakoś zniesę, ale przy ciepła i urocza to padłam Malka, weź nie kokietuj Ani grama kokieterii tu nie ma, ja próbuję Cię przygotować na spotkanie za mną - by wielkiego rozczarowania nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.07.2013 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Tarcia, proszę, to mądra i piękna jakoś zniesę, ale przy ciepła i urocza to padłam Ani grama kokieterii tu nie ma, ja próbuję Cię przygotować na spotkanie za mną - by wielkiego rozczarowania nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.07.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 tez mi slow zabraklo, bo jakos inaczej cie pamietam, no ale to moze przez to morze wypitego piwka :D:D a wlosieta juz ci odrosly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.07.2013 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 tez mi slow zabraklo, bo jakos inaczej cie pamietam, no ale to moze przez to morze wypitego piwka :D:D a wlosieta juz ci odrosly? Ja już zgłupiałam, ale Malki przecież tam nie było.... chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 tez mi slow zabraklo, bo jakos inaczej cie pamietam, no ale to moze przez to morze wypitego piwka :D:D a wlosieta juz ci odrosly? noooo i wszystko jasne Poszłam do fryzjera przyciąć to co starczało i dopiero teraz mam pożalsięboże na głowie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.07.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Ja już zgłupiałam, ale Malki przecież tam nie było.... chyba? tam nie ale wspomnialam inna impreze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.07.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Ach, co to był za dzień!!!! :rolleyes: Wczorajsze popołudnie spędziliśmy z Dorką, Amglad, Mmeliską i Nitką oraz ich rodzinami. Było cudownie, wesoło. Dziewczyny są piękne, mądre, ciepłe i urocze. Całe szczęście nie okazały się Kaziami;) Mam nadzieję, ze uda nam sie to powtórzyc :yes::yes: ooo wszystko sie zgadza..kazde slowko.. bylo super.. tylko malo czasu aby z kazdym sobie na spokojnie porozmawiac. kiedy powtorka? boziuu dzieczyny, ale wy jestescie superasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 15.07.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Dziewczyny - jesteście bosskie:) szkoda, że widziałysmy się tak krótko - tez mam nadzieje, że teraz wejdzie to spotykanie się nam w nawyk - i tak narodzi się nowa świecka tradycja;) całuję, Sis jesteśmy u Was jutro popołudniu buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.07.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 a mi gul chodzi:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 nie tylko Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.07.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.07.2013 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Meliska, masz rację, czasu troszkę mało żeby się nagadać Amglad, Sister, sklerotyczko jedna;), czekamy na Was Kochana Macie GPS? Tarcia, Malka - to kiedy sie spotykamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 15.07.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Tak tylko wpadłam z inspekcją Buziaki zostawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.07.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Meliska, masz rację, czasu troszkę mało żeby się nagadać Amglad, Sister, sklerotyczko jedna;), czekamy na Was Kochana Macie GPS? Tarcia, Malka - to kiedy sie spotykamy? ale fajno... ja tez chce no jak to? pochwale sie, ze u mnie jutro wylewki na gorze niestety inna firma...na szczescie zrobia to i bedzie spokoj... amglad1 a my sie rozdzielilismy na miescie co nie? bo byliscie zaraz za nami... my zle skrecilismy w boczna uliczke pozniej ...a co sie okazalo, wyjechalismy po chwili na koncu miasta fajny nieplanowany skrot jak ja sobie fajnie to spotkanie wspominam reeetyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts