TAR 16.07.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 wiesz Aga ja to z Malka na pewno sie spotkam za jakies 3 tygodnie u nich, a z toba to co weekend moge, bos podreczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.07.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Dziewczyny, jak tam po kolejnym spotkaniu? U mnie dzisiaj wylewki nie zgadniecie kogo wczoraj spotkalam, tylko fotki nie mam moim marzeniem bylo spotkac ktoregokolwiek aktora z "Na dobre i na zle"... i wczoraj spotkalam dr Sambor stolowkowal sie z zonka i coreczka tam gdzie zawsze my jak w PL jestesmy jak ja sie cieeeesze prezydenta nie spotkalam bo tez byl blisko..jedynie jego helolkopter i mase aut ochrony i smiglowiec... Milego dzionka i duzo slonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.07.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 nie wiem, nie znam, nie ogladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.07.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 nie wiem, nie znam, nie ogladam napisz lepiej, ze tez bys chciala :D boziuu my nadal czekamy na wylewki... panowie przyjechali ale jeszcze gruchy nie ma..ma dojechac gdzies po 21 a zanim wyleja to bedziemy do domu wracac po polnocy... teraz jestem u mojego M siostry wiec klikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 17.07.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 uff nareszcie dotarłam macham Wszystkim radośnie Aga dojechaliście jeszcze wieczorem do Dorki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.07.2013 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 nie wiem, nie znam, nie ogladam To tak jak ja. Żadnych seriali nie oglądam już od lat boziuu my nadal czekamy na wylewki... panowie przyjechali ale jeszcze gruchy nie ma..ma dojechac gdzies po 21 a zanim wyleja to bedziemy do domu wracac po polnocy... teraz jestem u mojego M siostry wiec klikam Daj znać jak poszło wylewkarzom. Po ciemku, ale może coś widzieliście;) uff nareszcie dotarłam macham Wszystkim radośnie Aga dojechaliście jeszcze wieczorem do Dorki? Cześć Nitka, bylismy jeszcze wieczorem i właściwie po połnocy dotarliśmy do domu dopiero Szkoda, że nie było za dużo czasu z każdym pogadać. Musimy to powtórzyć koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.07.2013 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Tak tylko wpadłam z inspekcją Buziaki zostawiam:) MSUniu, weź już tak nie znikaj, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.07.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 A gdzie koleżanka tak znika co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.07.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Ja odkąd House się skończył też nie oglądam, chociaż kusi mnie "the Firm" (uwielbiam Grishama), ale jak mi się spodoba, to znów ze 100 godzin z życiorysu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.07.2013 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 A choruje sobie, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.07.2013 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Ja odkąd House się skończył też nie oglądam, chociaż kusi mnie "the Firm" (uwielbiam Grishama), ale jak mi się spodoba, to znów ze 100 godzin z życiorysu Mam to samo. Aż strach zaczynać oglądanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.07.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 (edytowane) ja ostatnio w tle ogladam, cos tam leci ale nie wiem co. wazne by cos bzyczalo i swiecilo (byle nie radio) wtedy lepiej mi sie mysli. a w ogole to tv ostatnio uzywam tylko do zasypiania. jestem wypompowana, mam sraczke w robocie jak zwykle kiedy zbliza sie pora mojego urlopu:sick: Edytowane 18 Lipca 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.07.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 A choruje sobie, a co! Oj to się nie całujemy dzisiaj;) Chcesz miodu? mam aktualnie 10 słoików w aucie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.07.2013 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 U mnie to tradycja, ze latem mam zapalenie gardła lub anginę Za miodek dziękuję, do herbatki idealny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 18.07.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 U mnie to tradycja, ze latem mam zapalenie gardła lub anginę Za miodek dziękuję, do herbatki idealny:) Cześć Dziewczynki, cmoki Sis:hug::hug: co ja pacze - Sis, chorsza jesteś??? a mówiłam, żebyś wieczorem nago po ogródku nie latała i tak głośno nie śpiewała, mówiłam???? byłam u Sis i niezła impra była - teraz bidula odchorowuje;) całuję Was mocno, Sis, kuruj sie Kochana:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.07.2013 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Cześć Dziewczynki, cmoki Sis:hug::hug: co ja pacze - Sis, chorsza jesteś??? a mówiłam, żebyś wieczorem nago po ogródku nie latała i tak głośno nie śpiewała, mówiłam???? byłam u Sis i niezła impra była - teraz bidula odchorowuje;) całuję Was mocno, Sis, kuruj sie Kochana:hug::hug: No widzisz, pozazdrościłam Tobie tego latania to teraz mam:lol2::lol2: Ściskam mocno:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.07.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 U mnie to tradycja, ze latem mam zapalenie gardła lub anginę u mnie to samo, bo te pipipipipi samce pracowe nap....ja tak klima, ze idzie szalu dostac. sami poubierani w dlugie dzinsy, koszule, skarpeciochy to im goraco, ja sukienka na ramiaczkach, bose nogi, wiec moment przewiana i chora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.07.2013 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 U mnie klima działa jak chce i kiedy chce. Żadnych możliwości regulacji. Zazwyczaj albo upał albo zimno. Efekty szybko widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.07.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 dziewczyny wylewki wczoraj zakonczone o polnocy, dlugo czekalismy na gruche. Dzisiaj wszystko jeszcze mokre, ale relacja zdjeciowa byla, no jak to zebym ja nie porobila fotek niestety moj szanowny M nie wzial aparatu naszego z Norwegii wiec pocieszalam sie tel i pozyczonym aparatem, ktorego jakosc zdjec gorsza od tel..ale co tam, pamiatka jakas tam bedzie fotki beda dopiero jak wroce do NO. Dzialka tez cala wyrownana:wiggle: ten moj domek teraz jakis taki malutki sie zrobil:rolleyes: caluje was i mykam bo nadal cykam z odskoku jak u kogos jestesmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 18.07.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 hejka.z braku czasu narobiłam sobie sporo zaległości na fm. ale już nadrabiam i czytam, co tam u Was.widzę, że spotkań ciąg dalszy. fajnie. zostawiam uściski i lecę dalej czytać, co u innych słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts