malka 19.07.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 PumpaJa ciągnęłam gaz z innej ulicy tylko do siebie - żaden z sąsiadów nie chciał do inwestycji się przyłączyć - w sumie nitka jakieś 80 metrów - mój koszt to coś koło 2,5tyś (10 % kosztów) Gaz dostarcza mi PGNiG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.07.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 a w ogole to czesc Pinka:hug: Cześć NO to rzeczywiście ten mój rachunek nie najgorszy. My wody też dużo zużywamy Mój m i Julka to potrafią po 20min stać pod prysznicem "bo im tak dobrze/ciepło" Ale po kilku pierwszych miesiącach zrobiłam roz#%$^$ i teraz się sprężają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.07.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 A myślałam,że tylko mi matka w dzieciństwie czas kąpieli ograniczała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.07.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 ooo na nowym miejscu to ja będę wody jeszcze więcej zuzywac, bo tam będzie kanalizacja a teraz mamy szambo wiec to ogranicza w jakims stopniu. kiedy mieszkaliśmy w bloku to potrafiłam stać i 40 i 50 minut pod prysznicem az do pomarszczenia:oops: ale uwielbiam siedzieć w wannie i lac na siebie goraca wode ze sluchawy. choć konczylam lodowatym akcentem dla zdrowotności jednakże w bloku woda nigdy nie była dla mnie dość ciepla, jakiś kijowy wezel cieplny tam mielismy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.07.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 A myślałam,że tylko mi matka w dzieciństwie czas kąpieli ograniczała no popatrz jaka wredna:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.07.2013 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Dobry wieczór Państwu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.07.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 a miałam isc już spac a tu towarzycho się obudzilo:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.07.2013 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 kiedy mieszkaliśmy w bloku to potrafiłam stać i 40 i 50 minut pod prysznicem az do pomarszczenia ale uwielbiam siedzieć w wannie i lac na siebie goraca wode ze sluchawy O taaaaaakkkkkk....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.07.2013 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Coś czułam, że warto wpaść tutaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.07.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 uff a już myslalam, ze "chora" jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.07.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 eee to ja mam inaczej. Wannę napełniam gorącą wodą, leżakuję, aż przestygnie, wtedy wkładam słuchawkę do wody i dolewam gorącej, a korek lekko przytykam piętą, co by woda za szybko nie uciekała. I tak mogę 300 stron książki przeleżeć. JUż dwa razy nam wodomierze sprawdzali czy aby napewno są sprawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.07.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 no wlasnie ja nie lubie moczyc się w wannie, bo mi zaraz goraco i nim wanna się napelni to ja już chce wychodzic, zupełnie inny efekt niż pod biezaca woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.07.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 a jak bym miała czytać i polewać się ? hę ???? nie ma to jak kąpiel w pianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.07.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 nie boj w przyrodzie nic nie ginie mezul lubi się "pomoczyć" ale on z kolei nie czyta.mi czytelnia najlepiej wychodzi przy jedzeniu, w lozeczku i pewnym innym miejscu:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.07.2013 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 W wannie lubię się pomoczyć, tylko czasu coś nie mam, ale goraca kąpiel to jest to Kurcze, tylko to czytanie jakoś mi nie wychodzi, bo mój osobisty mąż robi to co Pinacolada, czyli !@##@$%$^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.07.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Ja korzystam z wanny (czytelnia) , gdy chłopaki już spią.Jakoś nie przepadam za tym jak ja tu full relaks, a ktośmi wali w drzwi, bo siku chce:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.07.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Ja też sobie nie wyobrażam braku wanny. Szybki prysznic to rano albo jak wieczorem zgon jestem ale tak to leżakowanie w wannie. W prawdzie w wannie nie czytam, ale też mam taktykę Malki czyli dopuszczam gorącej wody w trakcie Pan wodomierzowy stwierdził, że zużywamy najwięcej wody na całej ulicy, ale to akurat norma - w bloku też tak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 20.07.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 a ja całe życie uwielbiałam moczyć się w wannie godzinami...zawsze była wielka dolewka - wymiana wody na cieplejszą w wannie i zawsze czytanie, kieliszek wina albo soku. teraz na starość mi się odmieniło - mam prysznic i wannę i od zamieszkania- zaraz będzie rok - w wannie byłam dwa razy na pianie, czytaniu i bąbekach w kieliszku;) zdecydowanie wolę prysznic:yes: co do kosztów -kurcze nie pamiętam tylko czy o kosztach ogrzewania było u Agi, czy gdzie indziej - zeszłam do 500 za miesiąc za prund plus 27 za śmieci. to całe nasze koszty utrzymania domu:D Sis, jak zdrówko??? lepiej Ci? wrzucam zdjęcie z drogi powrotnej od Ciebie, na poprawienie nastroju:D http://img585.imageshack.us/img585/9066/qpbv.jpg ściskam :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.07.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Łe tam tak gadacie o tych kapielach a ja nic nie mogę buuuuuuu Z niecierpliwościa czekam na nowy dom i prysznic bo teraz biorę prysznic w wannie chlapiąc przy tym na całą łazienkę cześć Amglad:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 20.07.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Kochana, doopa blada. Znalazłam wreszcie to o czym marzyłam, więc jest co kupić, ale nie ma za co Wątek zamknięty na 4 spusty bo inaczej się nie dało. Sama chyba zresztą widziałaś..... Ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts